Tak mi się zebrało na sentymenty, i wpadłam na stare śmieci do starego depa. Jak tam ludziki, żyjecie jeszcze? Jeśli jeszcze tu wpadacie to dajcie jakiś znak. Wiem, wiem.. zebrało mi się na wspomnienia, ale serio coś mnie tknęło żeby złożyć życzenia Ekipie. Soł.. wszystkiego siachniętego w nowym roku, życzę Ja ;D I choć nasze forum zostało zabite, zniszczone i pochowane jedenaście metrów pod ziemią, musicie wiedzieć, ze ja pamiętam, kotki. PS. Zwalam winę na Yoko i jej życzenia świąteczne.
Olać nowy FW. Witaj egen Lady! :}
Patrzcie co wrzucił u mnie Paciek:
http://www.youtube.com/watch?v=g--Vlij1X1Y
czyż to nie piękne? ;>
oj tak... stary filmweb.. czerwono-czarne tło i mniej ćpuńskie zdjęcie dżonego na forum... smutne to i przykre ;< ale wiecie co? myślę, że nie ma co rozpamiętywać przeszłości, ale zmierzyć się z teraźniejszością i dumnie kroczyć ku lepszemu jutru. czy coś :P
Yoko! Lady! Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well! Widzę, że jednak żyjecie :D wgl wgl za tydzien juz mam ferie, ha! :D
Nie to, żebym była nadmiernie sentymentalna, ale kiedyś na forum było mniej piźniętych fanek Dżona i cała nasza ekipa, a od kiedy jest nowy Fw mało kto od nas chce tu pisać i ja się nie dziwię. Mi np.: kompletnie odechciało się pisać bloga. Fw się zeszmacił i już.
A piosenka urocza *.*
filmwebowe blogi stały się jakimś mało śmiesznym żartem, a 'piźniętych fanek Dżona' też jakby się namnożyło ;<
patrzcie na TO:
http://img696.imageshack.us/img696/5497/ergtrfji.png
;CC
aaa mam swoje wtyki na filmwebie :DD nie no nie... kiedyś daawno temu Gehenn zrobiła to to cudo i wstawiła na naszej stronie na lastFm.
Czekam z utęsknieniem aż ktoś będzie miał problem z offtopem.
A tak przy okazji to dziś jest Dzień Pozytywnego Myślenia.
Dziś jest Dzień Świstaka :D
Nie sądzę, żeby ktoś tu się czepiał o offtop, oni wolą się spierać o głupoty w stylu "Czemu to Deppuńcio nie dostał jeszcze Oscara, przecież on jest taki słit utalentowany???!!!". Dno dna...
Dzień Pozytywnego Myślenia, Dzień Świstaka, Dzień Handlowca oraz Światowy Dzień Mokradeł :)
Masz rację Lady, tematów o tym, że Depp nie ma Oscara ostatnio jest jakoś najwięcej, w każdym bądź razie zawsze jak tu zaglądam to jest jakiś nowy w tym stylu.
dzień świstaka i mokradeł?? no nieeźle... to jeszcze raz wszystkiego najlepszego ;D
Ludzie są głupi. ale co tam, niech sobie dalej 'oczekują, wręcz żądają' Oscara dla Deppa. swoją drogą, ciekawe czy kiedyś im się to znudzi
Wątpię. Ostatnio dla zabawy liczyłem sobie ile jest założonych tematów o oscarach dla deppusia i naliczylem 35 :P
Nie mogłybyście przenieść tej gadki-szmatki na naszą klasę gadu gadu fejsbuka? -.- jesus. To forum stoczyło się właśnie przez takie pier.dolenie o dupie maryni jak patrz wyżej
To forum stoczyło się przez pier.dolenie 50 tysięcy razy o tym, czy Depp zasłużył już na Oscara, czy musi zagrać w kolejnej, komercyjnej produkcji, żeby sobie na niego zasłużyć, to raz. Dwa- stoczyło się, bo my odeszliśmy. Trzy- spędziłam na tym forum prawie 5 lat i wiem o wiele lepiej od Ciebie kiedy było na tym forum dobrze, to wszystko nie wyglądało tak jak teraz. Cztery- nie podoba sie to wypier**** z tematu pogadać o majtusiach Depusia.
Ciekawe czemu z takim utęsknieniem czekacie aż ktoś skrytykuje wasz offtop?
Czyżbyście nudzili się we własnym towarzystwie a jedyną rozrywkę znajdowali w obrzucaniu błotem innych użytkowników ?
He he he popracujcie nad tym bo widać, że zgrana paczka nie ma o czym gadać:D
To, że ktoś się przyczepi było pewne jak to że dziś jest czwartek. To była kwestia czasu.
Jak już zostało wspomniane wcześniej, nasza "zgrana paczka" zaczęła się rozpadać wraz z pojawieniem się nowej (z j e b a n e j) wersji Fw. W sumie nie dziwię się.
Obrzucanie błotem mówisz? Raczej dostosowywanie się do poziomu wypowiedzi innych. Jeśli ktoś pisze, cytuję "pier.dolenie o dupie maryni ", to nie będę chyba tej osobie odpowiadała wierszem...
I tak, zajebiście się nudzimy we własnym towarzystwie. Tak strasznie, że aż postanowiliśmy tu zajrzeć i się ponudzić, mimo tej ohydnej, białej, zimnej, paskudnej, komercyjnej nowej szaty Fw i znacznych braków w towarzystwie. Z drugiej strony- skoro to forum tak wygląda to nic dziwnego, że większość normalnych użytkowników stąd wywiało, albo zaglądają sporadycznie, a zostali...zostaliście wy.
"dostosowywanie się do poziomu wypowiedzi innych" tzn że ZNIŻACIE się do ich poziomu:(?
Skoro to forum to taki chłam to może weźcie się za nie i zmieńcie to zamiast tylko narzekać:):):)
Narzekanie do niczego nie prowadzi....
nie wszystko można zmienić, czytaj: słitfanki depa i spie*****na szata graficzna była, jest i będzie. a poza tym to nie twój biznes co MY będziemy robić, więc cytując Lady: 'nie podoba sie to wypier**** z tematu pogadać o majtusiach Depusia'.
No właśnie! Zapomniałam o naszym Słoneczku. No ale cóż, jest zima nie ma Słońca. Może kiedyś wróci i zrobi tu porządną rozpierduchę.
Rany daj sobie na wstrzymanie...
Hmmm...... dyskusja o majtusiach deppusia??? gdzie, gdzie, gdzie???
OMG OMG OMG już lecę :D:D:D
Dlaczego zaprzątacie sobie głowę 'słitaśnymi' fankami Deppa i nową szatą graficzną tej strony? Czy jest to aż tak ważne, aby o tym nadawać 24/7? Jak nudne życie musicie prowadzić, że zaprzątacie sobie takimi duperelami głowę - nawet mnie nie irytujecie, współczuję Wam, naprawdę szczerze ;)
24/7? W domyśle- 24 godziny 7 dni w tygodniu? Naprawdę, wg Ciebie, siedzimy tu cały dzień przez cały tydzień i tylko czekamy, aż któraś z was, nieszczęsne, odpisze? My mieliśmy zamiar odświeżyć kontakt ze sobą, a nie z wami. Po drugie zaś- nasze życie i nasza sprawa jakimi duperelami zaprzątamy sobie głowę, nie każdy ma takie mega szalone, ciekawe, wspaniałe życie jak ty.
Bardzo dziękuję za współczucie, wiedz, że mam je w dupie, tak jak i wasze mądrości.
Depp znowu drze ryja i chodzi jak ciota, więc cała koncepcja filmu zachowana.
Zdenerwowali mnie tym zwiastunem, szykowałam się na szmirę dwa razy większą niż 3 część, a teraz wydaje mi się...niee to niemożliwe... wam też się wydaje, że poszli trochę w klimat 1 części?
Może nie wyjdzie tak dupowato jak ostatnio, bo pozbyli się trójkąta Bloom-Sparrow-Keira, nareszcie!