Johnny Depp nie jest moim ulubionym aktorem, ale uważam, że postać Jacka Sparrowa (Piraci z Karaibów) zagrał fenomenalnie! Według mnie, to jest jego najlepsza rola! A jak Wy uważacie? Którą postać zagrał najlepiej?
Wiem, że nie będę zbyt miła, ale mówiąc, że postać Jack’a jest jego najlepsza rolą obrażamy go…
jest to porównywalne do stwierdzenia, że życiową rolę Jerzego Stuhra był osiołek ze Shreka.
Johnny zagrał tą postać [jak wspominał] tylko dla swoich dzieci [początkowo chciał jednak odmówić, ze względu, iż jest to produkcja Disneya], film należy do wysoko budżetowych, dlatego do przewidzenia było, że zbije furorę.
Jednak biorąc pod uwagę wcześniejsze role Depp’a [mimo, że nie należały do „hollywoodzkich” produkcji- mam tu namyśli wysokość budżetu, to i tak wywoływały zachwyt, (choć u mniejszego grona fanów)]
Oczywiście zgadzam się, że Johnny jest niezastąpiony w roli Kapitana Czarnej Perły, jednak nie jest to jego życiowa rola.
Uważam, że Depp zaskoczy nas jeszcze wieloma kontrowersyjnymi filmami, dlatego na razie nie mogę stwierdzić, która z jego ról jest najlepsza!
Pozdrawiam
From Hell
www.jdepp.info
Rzeczywiście masz rację! Jak wcześnie wspomniałem nie przepadam za tym aktorem. Ale właśnie postać Jacka Sparrowa zagrana przez niego wbiła mnie w ziemię!
którą z postaci zagrana przez deppa jest najlepsza -tych tematów było już chyba ze trzy,cztery...zakończony jeden parę dni temu