Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Która z ról najbardziej wam się podobała? Mnie osobiście ,, Edward Nożycoręki"... Poprostu świetne!! Nie rozumiem jak taki kolo jak np. Bloom może być porównywany do młodego Deppa? Olewać Orlando!!!

Crush

Zupełnie się z Tobą zgadzam. Zarówno co do najlepszej roli Depp'a (choć on w każdej roli jest świetny, ale jako Edward Nożycoręki jest zdecydowanie the best) jak i porównywania do niego Bloom'a. Nie mam nic do Orlando, ale żeby od razu go porównywać do Johnny'ego. To chyba lekka przesada!

Crush

Tak, "Edward Nożycorkęki" to najlepszy film jaki widziałam z Johnnym Deppem. Na dalszych miejscach - Piraci z Karaibów, Sleepy Hollow i jeszcze parę :P I masz racje co do tego, że nie można porównywać Blooma i Deppa!! Sama tego całego Orlando nie lubię, nie podoba mi się jego gra aktorska i ten cały cyrk wokół niego. Bloom nie dorasta Johnny'emu do pięt! :/ Kaileena

Crush

Ekchym. Identyczny temat założył szajba dzień przed tobą: http://www.filmweb.pl/Najlepsza,rola,Deppa,,,,,temat,Topic,id=368122 [www.filmweb.pl/Najlepsz ...]
P.S Szajba to ja hłyhłyhły.

Crush

Uważam, że Bloom jest przeciętnym lalusiowatym aktorzyną i porównywanie go z Deppem jest po prostu śmieszne. Orlando mu do pięt nie dorasta. Bloom do swojej roli nie potrafi przekonać nawet dzieciaków z podstawówki a co dopiero inteligętną dorosłą publiczność.