Nie widzę dla niego żadnych szans. Z całym szacunkiem dla niego (bo nie wiem jakim jest człowiekiem) ale jest beznajdziejnym aktorem. Zrobił akrierę, bo ma ładną buźkę.
magister filmoznawstwa mówi Ci, że się mylisz ;) wyobrażasz sobie kogoś innego w głównej roli w Sleepy Hollow? albo w Piratach z Karaibów? na Wonkę też nikt inny się tak nie nadaje ;) a role Deppa w Las Vegas Parano czy Benny i Joon są nie do przecenienia...
To że jest beznadziejnym aktorem to każdy wie. Gorszego nie było. On w ogóle nie potrafi nic zagrać. Z czym do ludzi??
Nie no ok ludziska rozumiem że każdy ma swój gust i swoje zdanie również.Jednak piszecie że go nie lubicie i że jest kiepskim aktorem..A czy można poznać wasze argumenty?? Co wam się w nim nie podoba?? Hmn...?
Każdy ma swoje zdnaie. Ale czy ktoś potrafiłby zagra lepiej od niego w "Piratach"? Tam był po prostu świetny!
Argumenty? Po pierwsze nie odpowiada mi to jak gra. Uważam, że jego role są bardzo głupie, a filmy, w których gra jeszcze gorsze. "Piraci z karaibów" to totalna porażka, dno itp.. Pozatym on nawet nie potrafił dobrze zagrać tej roli. Oglądałam z nim dużo filmów i wiem jaki jest beznadziejny. Zero talentu, jest poniżej przeciętnej...
czemu jak czytam posty poprzedniczki to mam dziwne wrażenie, że autorem jest niedojrzała nastolatka?
"zero talentu", "beznadziejny aktor, gorszego nie było"
jej słowa mówią same za siebie :D w sumie szkoda na takie istoty palców :)
pozdróffcia
filmweb uwazam za swietny portal, ale forum jest tragiczne, a jak wiadomo, forum nie tworza moderatorzy (no moze po czesci), a glownie uzytkownicy, ktorych wiedza filmowa stoi na bardzo niziutkim poziomie, dlaczego wszyscy wspominaja film 'piraci z karaibow'... bo pewnie innych nie widzieli. a johnny depp, jest aktorem kultowym, gra niesamowice roznorodne role, przy czym w kazdej z nich pokazuje sie z jak najlepszej strony. a teraz do wypowiadajacych sie w temacie 'beznadzieja'. zanim cokolwiek powiesz, zajrzyj sobie na http://johnny.depp.filmweb.pl/, [johnny.depp.filmweb.pl/ ...] obejrzyj kilka tytulow, i dopiero wtedy zabieraj zdanie. i jeszcze jedno, jezeli uwazasz ze johnny jest beznadziejny, to spoko, zagraj ktoras z jego postaci lepiej, to pogadamy ;D