Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jeden z moich ukochanych aktorów. chociaż moja własna mama nie chce na niego spojrzeć, bo wg. niej jest okropny... cóż, o gustach się nie dyskutuje ale ja i tak bardzo go cenię. szczególnie ze względu na Jacka Sparrowa, chociaż i role w "Dziewiątych wrotach", "Co gryzie Gilberta Grape'a" czy "Sekretnym oknie" na zawsze zapamiętam. uważam że Johnny jest doskonałym aktorem, w każdej roli całkowicie innym. 10/10!!! :-)

Constance_2

Tak, Johnny Depp jest w porządku i jest świetnym aktorem pod każdym względem.Jako Jack Sparrow był suuper.Jest on jednym z moich ulubionych aktrów jak nie ulubionym:)
A co do twojej mamy to się nie zgadzam bo wg.mnie Johnny to przystojniak ale to prawda kazdy ma inny gust i komus moze on sie nie podobac...
Pozdrawiam:)

Klaudiiia

spoko, ja też się nie zgadzam z moją mamą... :-) niedawno w Bravo był taki świetny plakat, jak mama go zobaczyła w moim pokoju to się przeraziła... ;-) no ale to jest inne pokolenie, ona się zachwyca Seanem Connery'm :-D pozdr.

Constance_2

Heh."Inne pokolenie"nio.Ale niektórym dorosłym też on sie podoba:-)
Ja mam jego plakat jako Jack'a Sparrowa z Bravo girl i jako siebie:)czyli Johnnego Deppa z Twista.No i był jeszcze dzisiaj w Bravo Jego,Willa i Elizabeth.Pozdrówki:)

Klaudiiia

spoko, ja też się nie zgadzam z moją mamą... :-) niedawno w Bravo był taki świetny plakat, jak mama go zobaczyła w moim pokoju to się przeraziła... ;-) no ale to jest inne pokolenie, ona się zachwyca Seanem Connery'm :-D pozdr.

Constance_2

Boski to zamało powiedziane :)
Ja ma duży bardzo duzy plakat Johnnego w pokoju - wyglada na nim zabójczo :)

Constance_2

A ja mam jego zdjęcie bez koszuli z niemieckiego Bravo koło łóżka XD
Muahaha!

Niech Tim ma Was w Swojej opiece, drodzy wyznawcy wujka Dżołnegoooo!
Muahaha!

Constance_2

Bosssski, genialny, najlepsiejszy ;] Ale jak kupiłam sobie ostatnio tą książkę o nim (http://www.literatura.gildia. pl/tworcy/brian_j_robb/wspolcz esny_buntownik/fragment), to się na mnie matka wydarła, że "wyrzucam pieniądze na durną książkę o jakimś głupim amerykańskim aktorze, który ma sieczkę zamiast mózgu" !!! :/:/ O gostach i biustach się nie dyckutuje, ale tym razem przesadziła!

Constance_2

Osz cholera...
I to wyszło po POLSKU?!
Gratulacje.

To po co ja kupowałam w Londynie po angielsku?!
"Modern rebel"...
Phi!

duszysko

Wyszło, ale dopiero ostatnio, premiera była chyba 17.07, czy jakoś tak. A ja do tego zamawiałam przez allegro (nigdzie nie ma :/) i jeszcze nie doszło...
Kupowałaś po angielsku żeby móc przeczytac od razu i nie wściekac się tak jak ja, że muszę tygodniami czekac i obrywac od mamki jeszcze ;)

duszysko

Niedawno przyszło, jestem już w połowie i jak do tej pory może byc. Czyta się szybko i przyjemnie, ale bez fajerwerków. Dla fanów.

Constance_2

a czy jeszcze ejst ten numer bravo, czy twista?! błągam jeżeli ktoś może oddać plakat(w dobre ręce:D) to sie chyba zaleję łzami. marze żeby mieć jego wielkie zdjęcie na ścianie, ale to chyab trocchę kosztuje ;) jeżeli ktoś mółgłby ofiarowac plakat(najlepiej "porawdziwego" johnny'ego, nie ajkoJacka) to to mój email : martini215@wp.pl

Constance_2

a czy jeszcze ejst ten numer bravo, czy twista?! błągam jeżeli ktoś może oddać plakat(w dobre ręce:D) to sie chyba zaleję łzami. marze żeby mieć jego wielkie zdjęcie na ścianie, ale to chyab trocchę kosztuje ;) jeżeli ktoś mółgłby ofiarowac plakat(najlepiej "porawdziwego" johnny'ego, nie ajkoJacka) to to mój email : martini215@wp.pl

Constance_2

a czy jeszcze jest ten numer bravo, czy twista?! błągam jeżeli ktoś może oddać plakat(w dobre ręce:D) to sie chyba zaleję łzami. marze żeby mieć jego wielkie zdjęcie na ścianie, ale to chyab trocchę kosztuje ;) jeżeli ktoś mółgłby ofiarowac plakat(najlepiej "porawdziwego" johnny'ego, nie ajkoJacka) to to mój email : martini215@wp.pl

Constance_2

Brrrr.... kupować Bravo i inne szity dla plakatów aktorów...

W każdej roli inaczej? w Las Vegas Paramo jakby przygotowywał się do roli Sparrowa. Zauważył ktoś? ;P

Zdenio

ja zauważyłam!! ruchy rąk i ogólnie całego ciała są identyczne xD xD xD

Zdenio

Zdenio

Zdenio