Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

tak teraz spojrzalaam i on jest normalnei pechowy!! jeszcze oskara nie dostal?? tyle nominacji a niewiele statuetek.to dziwne dla mnie...on juz przynajmniej 3 razy powinien byl dostac oskara!!

Jane_Mary20

z tymi trzema razami to moze przesadziłeś, ale dwa... z resztą to nie jest najważniejsze :)

gosia2326

jak wskazuje znaczek przy moim nicku to jestem KOBITKA. uważam,że mam racje.spojrz chociazby na jego kreacje w- "Piratach","Marzycielu" czy "Demonicznym golibrodzie","Co gryzie Gilberta..". Były rewelacyjne!A takich ról jest o wiele wiecej.Może niezawsze występował w świetnych produkcjach,ale napewno zawsze tworzył genialną kreacje danej postaci. To jest talent.

Jane_Mary20

no tak ale co z tego ? ;)

millcia

niby nic a coś niby coś a nic...poprostu,ja uważam,że zasługuje na conajmniej 3 statuetki oscara.To moje zdanie i sie zdziwilam gdy zobaczylam same nominacje..;//

Jane_Mary20

No własnie, ale to przeciez nie jakiestam Oscary swiadcza o czyims
talencie..Swietnym aktorem nietrzeba byc z 1 czy nawet 15 statuetkami..Tak
sądzę.

Mada_gringo

tak jest.

gosia2326

oczywiście. statuetki o niczym nie świadczą, i tak każdemu podoba się co innego, a On się tym przecież nie przejmuje więc.. ;)

Jane_Mary20

Dla mnie wciąż jest zagadką, dlaczego nawet nie był nominowany za "Rozpustnika". A tymi trzema oscarami się jak najbardziej zgodzę. Moim zdaniem jest najciekawszym aktorem dzisiejszego kina. Jest kreatywny, podejmuje wyzwania, jego filmy są ambitne i co najważniejsze nie powtarza się. Każda kreacja jest czymś totalnie zaskakującym, tego w kinie szukam.

goslawa25

nie jest jedynym ale jednym z najciekawszych. zasłużył na kilka statuetek (heh, że się tak wyrażę ;p). to prawda. ale mimo to się powtórzę - nie przejmuj się oscarami. a jak już tak bardzo chcesz to Ci powiem, że śniło mi się, iż dostanie w przyszłym roku za 'wrogów' ;P

gosia2326

hehe.nie no ja nie zozpaczam ogolnei xD.ale szkoda gościa bo to jest talent,a oskar to niby tylko wyroznienie ale dla aktora to cos naprawde waznego.Cos co np.dla ucznia czerwony pasek.Niby nei mowi ze -o to geniusz- ale jest sie z niego dumnym-juz przez cale zycie.Faktycznie moze nie miec statuetki ale dla nas bedzie rewelacyjnym aktorem-tez tak sadze. ;)))

Jane_Mary20

Coś co dla ucznia czerwony pasek ?! Szczerze to to nie jest dobre porównanie... Czerwony pasek co roku ma tysiące uczniów, a oscar dla najlepszego aktora jest każdego roku tylko jeden. Owszem, Johnny zasłużył na oscara, ale dla mnie oscar nie jest wyznacznikiem, czy aktor jest dobry, czy nie...

Coco_Choco

Oscary to jedno wielkie gównooooo....

Mada_gringo

Ostatnio rzeczywiście.. ale i tak bede je oglądał o 2 w nocy :)

użytkownik usunięty
paciek

gorzej się poczułeś??

mimo wszystko to wiesz ze nie ;)

użytkownik usunięty
paciek

kolejny temat, w którym mi wmawiają, że coś wiem.. wtf?

to trzeba udawać że się wie ;)

użytkownik usunięty
paciek

życie...

jest naprawdę fajne :) ważne żeby się śmiać :D

użytkownik usunięty
paciek

Płaczącemu zawsze wiatr w oczy. ładnie to tak?

Płaczący nigdy nie widzi pomocnej ręki :)

Jane_Mary20

Johnny nie jest aktorem kasowym i wystepuje w ambitnych filmach, a nie takich bardzo znanych jak np. Brad Pitt ( którego też lubię )i dlatego nie dostał oskara, bo o jego filmach się dużo nie słyszy, powinno się o nich dużo mówić

ala_ma_kota

damn nareszcie ktos powiedzial cos madrego.o to chodzilo wlasnie! zgadzam sie oczywiscie.

Jane_Mary20

Dobrze że wiesz o co chodzi bo obecnie ludzie niewiele z tego pamiętają.:) Oczywiście nie mówię że wszyscy ,ale jest ich bez porównania mniej niż tych którzy jednak Go nie znają . Co prawda zmienił się jego stan posiadania ale na pewno nie zmienił się wewnętrznie.