MI najbardziej Jego piekne oczy i seksowne kosci policzkowe
i oczywiscie Jego super rola jest genialnym aktorem Kocham GO!!!
Piszcie szczegolnie dziewczeta:)
Witaj księże proboszczu i niech Cię Bóg błogosławi za tego Fredka ;* na blogu ;)
Za Deppa i Burtona zresztą też ;p.
No nie tylko na szczęście normalniejsza część tego forum ma właśnie takie normalniejsze spojrzenie. :)))
Czyli że normalniejsza część forum lubi Fredka, Deppa i Burtona?
Uff... Jestem normalna! A przynajmniej normalniejsza od niektórych...
Masz rację jest świetny widziałam go w wielu filmach i w karzdym jest świetny. Najbardziej lubię w nim jego oczy
Piękny offtopic, uśmiałam się do łez. A tak btw to naprawdę bardzo durny, płytki (etc.) temat. Johnny jest po prostu boski i już :P. Jeśli nie darzysz go fanatyczną, platoniczną miłością to jesteś "gupia i jush" <sarkazm>
Allan wróciłeś! Chociaż nie wiem, czy to dobry znak ;p
"pupcia Duppcia"
o tak, to jest to, o czym fani marzą najbardziej ;p
wiecie on może być sexy dla starszych pań ale ja wolę chłopaczków w moim wieku ahh
trzeba się cieszyć młodością pan johnny tez kiedyś był młody i seksi
no i może był 10 lat temu przystojny ale liczy się to czy ma talent a nie heeeeeeloooo dziecii heeeeeeeloooł.
no ale wiecie jak się lasce podoba Dżiony to niech mówi a wy od razu "bezsensowny temat"
Ale Lady to napisała, tylko że w taki sposób, ze Ty tego nie zrozumiałas...
A Ty zaraz doszukujesz się Bóg wie czego...
Uważaj Mada, bo ktoś Ci pomoże ;p.
A do panny Tacyssup mam taki oto komunikat- skończ już z tym HELOOOOOOŁ na każdym kroku, bo mi się Mariolka Paranienormalnych przypomina...
Reszta Twojej wypowiedzi jest tak oczywista jak to, że po niedzieli jest poniedziałek, nie wiem, co miała tutaj wnieść...
heeeloł pisałam, abyście mogli mnie lepiej zrozumieć, bo widzę że macie z tym problemy.
Ale ja kłócić się z wami nie chcę i już kiedyś się kłóciliśmy, pamiętasz? Więc żyjmy w zgodzie przyjaciele i przyjaciółki z filmweb!
Tacyssup
Nie, nie pamiętam.
Nie, nie chcę się kłócić.
Nie, nie mam żadnych problemów.
Nie, nie będę Twoją przyjaciółką z Filmwebu.
Przyjaciół mam poza internetem i nie potrzebuję ich szukać tutaj.
Pussy!!!! To ty??????
Jak ja sie za tobą stesknilam!!! Witaj w naszych skromnych progach Deppowskiego forum!!!
Jestem normalnie przerażona tematami na forum . Dowód na to, że społeczeństwo robi się coraz bardziej infantylne (w moim osobistym odczuciu) . Ale cóż poradzić...
heeej poznałaś mnie :P
a jaki miałaś wcześniej nick, bo teraz nie kojarzę cię zabardzo.
i nie mów na mnie pussy bo to się źle kojarzy, to znaczy ładna laska, ale ma też inne znaczenia i może się źle kojarzyć:)
to jednak ciebie nie pamiętam
ale nie dziwię się że ty mnie pamiętasz w końcu byłam tu bardzo znana buaahah <załamanie>