Jest co najmniej 20 aktorów lepszych od niego,więc już 20 miejsce byłoby dla niego zaszczytem.Małolaty przerzućcie się na jakąś inną stronkę filmową,gdzie wielbi się takich aktorów.Nie niszczcie tej strony swoim nieuctwem w pojmowaniu aktorstwa.
ON POTRAFI PRZYNAJMNIEJ WYBRAĆ DOBRE ROLE DLA SIEBIE,JEST ZAUWAŻALNY - PRZYKŁADEM JEST FAKT ŻE ONIM NAPISAŁEŚ
hmm...onjest na pierwszym miejscu bo to dowód że dobrze gra . Hmmm...wiesz może jednak użyłam zbyt skomplikowanego słowa ,,grać" wiesz co to znaczy chłopczyku ?? To znaczy że ten pan występuje w filmach . Już rozumiesz?? Bravo ! Nawet tępaków można czegoś nauczyć (lol2)kolejny zakompleksiony nastolatek
O czym ty dziewczynko gadasz.Jeśli jesteś pełnoletnia to i tak jestem od ciebie dwa razy starszy.Moje recenzje są dosyć popularne w jednym z miesięczników .Mimo wszystko pozdro.
"Moje recenzje są dosyć popularne w jednym z miesięczników" - wiesz, że moje też ? Normalnie nie wierzę - kolega po fachu. Ciekawe czy z takim "wspaniałym" stylem wydawca jakiegos podrzędnego brukowca oddałby ci rubryke towarzyska u siebie! Ja w to troche wątpię. Gdybys był krytykiem mój grogi "kolo" nie pisałbys takich głupot i nie dziwił czemu Depp jest na 1 miejscu w rankingu. Ma na koncie przynajmniej kilka dobrych ról, więc moze zasłuzył, co ? A jesli nie potrafisz ich wyszukać to... Szkoda słów. Jestes wkurzony, bo aktor za którym nie przepadasz bije ostatnio rekordy popularności? Przykro mi. Net to fajna sprawa - kazdy może napisać, ze jest ksieciem/księzniczka z bajki. Tylko problem jest taki, że nie każdy w to uwierzy. I ty niby przekroczyłeś 18 rok zycia? A wiesz, ze nic na to nie wskazuje?
johnny depp ma teraz bardzo dobrą passę i dlatego jest na pierwszym miejscu . ostatnie dwa lata to okres największych przebojów filmowych z jego udziałem : piraci z karaibów (ogromny sukces komercyjny ) , marzyciel (nominacja do oskara) i teraz nowy film wokół którego jest już bardzo głosno charlie i fabryka czekolady.
Sa lepsi od niego ... Stary - zawsze jakis procent poczuje sie urazony... Zawsze zawsze tak jest - ktos wygrywa - zwolennicy są zadowoleni, przeciwnicy zrozpaczeni. Także sory, ale taka dyskusja nie ma najmniejszego sensu ! Kolega powyżej podał kilka dobrych argumentów i chwała mu za to. A gdzie podziało AUTORA TEMATU ? Naszego słynnego krytyka filmowego od siedmiu boleści ... Słyszałam, że złego to nawet lich nie porwie, ale moze głupiego taaaak ;) Pozdro for fans of talent and aparycja Mr.Depp'a :*
No i Pan. Depp wybroniony :] Jak nawiązała do tego poprzedniczka- nawet do najlepszego aktora znajdzie sie ktoś kto będzie miał do niego wąty.
piszesz recenzje do gazeta z ortografią nietęgo (nieuctwo) o boże to straszne weś lepiej idź do przedszkola bo tam dzieci móowią i pisz lepiej od ciebie
skoro jest na pierwszym miejscu to musi cos znaczyc. Gdyby tu byly same malolaty to na pierwszym bylby Harry Potter. Mam 15 to znaczy ze nie moge wyrazic swojej opinii? U mnie Depp ma pierwsze miejsce.
moze ja juz nie bede bronic Johnnego bo moi poprzednicy (a zwlaszcza poprzedniczki;)) zrobily to dosc przekonujaco tylko chcialabym nawiazac do ostatniego watku w zasadzie bezposrednio niedotyczacego Aktora Okupujacego Pierwsze Miejsce :D chodzi mi o ten wiek otoz nigdzie na tej stronce nie zauwazylam aby byla przeznaczona jedynie dla pelnoletnich ja pelnoletnia nie jestem (15 lat) ale mam nadzieje ze z tego powodu nie wywalicie moich wpisow na forum ;) a poza tym o wartosci czlowieka nie zawsze swiadczy wiek (patrz: wiekiem raczej dojrzali polscy politycy i wiele innych przykladow) wiec moze darujmy sobie dociekanie ile kto ma lat bo jak widze nie wszyscy chetnie sie przyznaja chociaz ja sama nie mam zamiaru ukrywac swojego wieku mimo tego ze w waszych oczach jestem "rozwrzeszczana malolata"
*for your consideration
Was kompletnie powałiło "Polskie m.....".Jak można być takim hamskim na forum.Nie rozumiem tego.Zrozumiem tylko fakt że to polska rzeczywistość i lepiej rozmawiać z anglikami czy amerykanami.Polski świat jest chory.
Jak to stwiedził jeden ze znajomych mi irlandczyków:Poland??? It is a big shit.Wymienił też kilkanaście innych obrażeń na polskę z których i tak byście nic nie zrozumieli.
Hmmm...Jest tak wysoko, bo najwyraźniej jest b.dobrym aktorem?
Gdyby nim nie był, to chyba logiczne, że NIE MIAŁBY TAKIEJ OCENY!
A dlaczego twierdzić w ogóle, że on źle gra?
Może ci się po prostu nie podobają filmy z jego udziałem, a czepiasz się gry aktorskiej?