Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dla mnie oczywiście zawsze i wszędzie Dżony, który Bradzia pobije na główkę i na kolanko i na wszystko go powali;]] Bradzio się postarzał i już nie ten sam, ale nawet 10lat młodszy nie pokona Dżoniax))

Samaire

Buhaha Deep O.o Oczywiście, że wole Deppa ;)

candyyy

Zdecydowanie wolę Johnnego Deppa.( Ale jak ktoś lubi Brada Pitta to widziałam mnóstwo jego zdjęć na ostatniej stronie miesięcznika "Uroda". Fotki od początku kariery do teraz :-))

kryptonim_zajec

Obaj zapewne są dobrymi aktorami.
Ale nie lubię oglądać filmów z Bradem. Może dlatego, że wygląda jak małpa - moim zdaniem. A Johnny? Genialny.
Tak więc: zdecydowanie Johnny Depp

kryptonim_zajec

Ja nie znam Dzonego Deep'a możesz mi napisać w czym on grał ??
Po pierwsze pisze się Johnny a nie dżony po drugie Depp a nie Deep
Po trzecie właśnie takie posty pokazują a raczej uswiadamiają mnie że filmweb schodzi na psy

Po czwarte jesli tak bardzo szanujesz tego aktora to przynajmiej naucz się pisać jego imie i nazwisko
wiem czepiam się ale gdy widze takie posty to mnie przysłowiowa krew zalewa !!

użytkownik usunięty
kryptonim_zajec

Można by się domyślić, jakie będą odpowiedzi, zważywszy na fakt, że to forum Deppa ;) No i ja właśnie takiego przewidywalnego wyboru dokonam = oczywiście ,że lepszy jest Johnny :PPP

Oczywiście ,że Johnny Depp ^^ <3

No nie wiem... Byłam kiedyś na forum Pitta i był podobny temat. Wiele było głosów na Johnny'ego ;)

UneFille

Ja uważam że Johnny.Bardziej mnie przekonał jako aktor.Z Bradem wcale nie widziałam tyle filmów,aby nazwać się jego fanką,ale widziałam z nim np. Joe Black,w którym grał wspaniale.Jednak Johnny ma rozmaitsze role i jak już ktoś napisał,mógł by się wcielić w role wieszaka:):):) <lol>
Gdyby chciał...

Pozdrawiam

Bodysnatchers

kryptonim_zajec zamknij się idioto

un_soleil

Oczywiście, że Johnny Depp (bo DEEPA nie znam) jest lepszym i bardziej utalentowanym aktorem!

kryptonim_zajec

po 1 Johnny
po 2 Oczywiście ,że wole Depp'a xD

Apotamkin

Oczywiście, że Johnny :)

kryptonim_zajec

"Dżony Deep czy brad Pitt? Który lepsiejszy men?"

Hm, a jakie są kryteria oceniania lepszości? Wygląd? Zdolności aktorskie? Jak dla mnie Depp bije Pitta na głowę w obu kategoriach.

Swoją drogą to chyba oczywiste, że większość użytkowników udzieli takiej odpowiedzi ze względu na miejsce w jakim się znajdujemy, w związku z czym ten temat nie ma najmniejszego sensu.

kryptonim_zajec

Dla oczywiście że też Johnny nawet nie że jest ddddddddddduuuuuuuuuuuuuuuużżżżżżżżżżżżżżooooooooooooo przystojniejszy to jeszcze gra super. Zagra w każdej roli i szalonego kapelusznika;p i kogoś hmmm... normalniejszego;p. I <3 Depp

TheWanilia

oh, proszę. Czy nikt nie widzi tej prowokacji ? xD No chyba że nie dostrzegłam sarkazmu. No może w paru odpowiedziach xD of kurs, dżony deep jest najlepsiejsiejszy na świecie. pitt do bani xd

kryptonim_zajec

jak dla mnie deep jest lepszy jednak nie rozumiem dlaczego jest między nimi taka wielka różnica w rankingu jak dla mnie to pitt powinien zajmowac 4 miejsce.

superantek

Jeśli chodzi o zdolności aktorskie to obydwoje są na równym miejscu...Ale jeśli chodzi o wygląd to zdecydowanie Depp

kryptonim_zajec

Buhahah co za temat
Myślę że "lepsiejszy men" to Brad Pitt

kryptonim_zajec

zdecydowanie Johnny Depp :D

użytkownik usunięty
kryptonim_zajec

Brad Pitt jest lepszy aktorsko, wszechstronniejszy i grał w lepszych filmach

Każdy, kto uważa, że Depp jest lepszym aktorem od Pitta, jest ignorantem filmowym.

użytkownik usunięty
Dziadek_bez_dowodu

Lepszy warsztatowo jest wg mnie Pitt. Przystojni są obaj, ale to oczywiście rzecz gustu.

kryptonim_zajec

Bez dwóch zdań Pitt...Depp jest dobrym aktorem, ale ani jego gra aktorska ani dorobek nie rzucają mnie na kolona, a ostani szał na jego osobę i moda na uwielbianie johnny'ego jest coraz bardziej męcząca...zwłaszcza ze strony niektórych nastoletnich fanek, które po Piratach lofciają boskiego DEEPA :))))
Wizualnie i Pitt i Depp są ok, chociaż ten pierwszy jak dla mnie jest przystojniejszy

kryptonim_zajec

Johnnego Deppa bardzo miło się na ekranie. Można się uśmiać, ale nie sądzę, że to lepszy aktor od Pitta. Brad może sobie być przereklamowany, ale on na prawdę świetnie gra. Jest bardzo dobrym aktorem. Świadczą o tym chociażby jego najnowsze produkcje. Za każdym razem kiedy widzę Deppa na ekranie... gra tak samo... Piszecie, że lepiej Depp, bo to dla niego tutaj się znajdujecie i za pewne nie obejrzeliście nawet z 3 filmów z Bradem. -.-