Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Zauważyłem że w 50% ten aktor jest oceniany za urodę a nie za aktorstwo. Najlepiej jak ten aktor by grał w samych melodramatach to już wtedy by się wszystkie głupie fanki posrały ze szczęścia. Szanuje Deppa i jest to jeden z lepszych aktorów a nie modelów.

Buker7

Kto ocenia go tylko za urodę?
Depp od lat utrzymuje nadspodziewanie wysoką, wręcz rewelacyjną formę aktorską. Stonowanie i wyciszenie to jego główne atrybuty. Doprawdy, mistrzostwo.

Marika

jak by go tylko oceniali za urode to miał by niską średnia...

sikorka06

troche przesadzasz z tym że wwszyscy cenią go za urodę....to prawda sa tacy ludzie, ale np. w mojej szkole nie spotkalam jak na razie takiej osoby...oni seriale oglądają wiec na aktorach filmowych sie nie znają ;p

aga_113

Jest napisane 50%- na matematyce w szkole uczą procentów ;) Ale moge zamienic, 50% to 1/2 czyli 1 z 2, czyli dokladniej polowa. Nie calosc, ale polowa tej calosci. Wiec rowniez nie wszyscy.

Cyanide

Dzięki Cyanide że im wytłumaczyłaś;) A pro po do poprzednich wypowiedzi, czy ja powiedziałem że Depp to zły aktor?! Jest to jeden z moich ulubionych aktorów.

Buker7

no to się przeliczylam ;)....a połowa to i tak za dużo
ps. mam z matmy 5 więc mi nie wytykać prosze xD

aga_113

po pierwsze mało mnie to obchodzi co masz z matmy a po drugie przecież widze co sie dzieje z fankami Deepa na FilmWeb i jak sie srają ze szczęscia na jego widok więc nie mów mi tu że połowa to i tak za dużo. Ja uważam że i tak jest nawet ponad połowa.

Buker7

po 1- skoro,cenisz go za aktorstwo to powinieneś wiedzieć jak ma na nazwisko ten aktor:/ bo Deep'a to ja nie znam:/ żal:/
'
po 2- ten post jest bez sensu - zanim zaczniesz kolejny temat o tym,ze "napalone 13nastki" lecą na jego aparycję, a nie zdolności aktorskie- looknij najpierw na kilka wcześniejszych założonych postów- które poruszają TEN SAM PROBLEM:/tych temat już był poruszany wiele razy:/- po co znów jątrzyć TO SAMO?! błagam,przestańcie zakładać te same posty co chwile- a kontynuujcie,komentujcie te same problemy w postach już istniejących:)

Buker7

po 1- skoro,cenisz go za aktorstwo to powinieneś wiedzieć jak ma na nazwisko ten aktor:/ bo Deep'a to ja nie znam:/ żal:/
'
po 2- ten post jest bez sensu - zanim zaczniesz kolejny temat o tym,ze "napalone 13nastki" lecą na jego aparycję, a nie zdolności aktorskie- looknij najpierw na kilka wcześniejszych założonych postów- które poruszają TEN SAM PROBLEM:/tych temat już był poruszany wiele razy:/- po co znów jątrzyć TO SAMO?! błagam,przestańcie zakładać te same posty co chwile- a kontynuujcie,komentujcie te same problemy w postach już istniejących:)

madzia06

po 1- chciałbym sie zapytać czy masz problemy z pisaniem komentarza? Bo widzę że masz problemy. Po co piszesz go dwa razy?

po 2- nazwisko znam bardzo dobrze, i pewnie znam je dłużej niż ty.

po 3- nie patrze na posty założone rok temu więc zaczynam nowe.

Buker7

"PROBLEM:/tych temat już był poruszany wiele razy"

Nie "tych temat" tylko ten temat. Pouczasz mnie a sama robisz głupie błędy.

Buker7

szczerze to moje hamstwo wymięka przy twoim...aż braknie mi słów że jest tyle takich ludzi jak ty

aga_113

Najgorsze w tym wszystkim jest to że połowa z was oglądała pewnie tylko dwa filmy Depp'a i to w dodatku 2 części "Piraci z Karaibów". Aagdziaa nie obchodzi mnie jaka jest twoja kultura osobista.

Buker7

Ja cenię Johnnego za jego aktorstwo... tak mocno wczuwa się w rolę, którą gra, że ja jestem w stanie uwierzyć, ze ta postać jest autentyczna. Potrafi stworzyć każdą postać. Widziałam 10 filmów z jego udziałem i Piraci nie byli pierwsi... Przyznaję, ze jest bardzo przystojny, ale to nie wszystko. Pozdrawiam ;]

Buker7

jeżeli jesteś prawdziwym fanem Deppa, to szanowałbyś innych fanów, którzy się tu wypowiedzieli. ty nie szanujesz, wiec jestes jak te napalone 13;/ i tak po za tym, tematy o tej tematyce są wciąż komentowane, wiec nie kręc, że sprzed roku.

Buker7

buker7- służę pomocą

Hmm ja tu nie widzę żadnego Chamstwa czy braku poszanowania dla innych O.o Wyraził swoje zdanie, to co go interesuje a co nie i już, KROPKA.

Cyanide

Nie rozumiesz Cyanide że oni tego nie rozumieją? Chciałem tylko wyrazić swoje poglądy na temat pustych fanów Depp'a czyli nie wszystkich, chciałem im przypomnieć że są inne strony internetowe gdzie można się podniecać jego wyglądem. Szanuje fanów którzy go cenią za jego nie przeciętny talent aktorski i jak komuś sie podoba jego wygląd niech swoją wypowiedz zostawi dla siebie. Widocznie tylko ty to rozumiesz Cyanide.

Buker7

A ja cenie go za to, że jest dziwakiem i sie z tym nie kryje. I takie role mu pasują :) A co do jego wyglądu, to dla mnie ma boskie dłonie... Bo z twarzy to widziałam lepszych :P A co do pana z posta wyżej to chciałam powiedzieć, że zdadzam się z tobą. Moje klasowe koleżanki jeżeli w ogóle wiedzą o kim rozmawiam z kolegą z ławki, to zawsze słysze tekst... On dobrze wygląda tylko w piratach. Pytanie, a oglądałyście coś innego z nim? :/

magda176

zgadzam się z poprzedniczką :). Johnny to przede wszystkim wspanialy aktor! Nie ogranicza sie, tak jka niektoryz wylacznie do grania np amantow lub dobrych/zlych bohaterow. Potrafi zagrac czarny charakter tak, ze mozna go znienawidziec, ale i rowniez osoby bardzo wrazliwe i wzbudzajace litosc ( jak np edward) chyba zaden aktor nie ma tylu roznych kreacji m.in pirat, cyborg,willy wonka xD,slodki gitarzysta :)),astronauta..moglabym tak wymieniac w nieskonczonosc :) Jego uroda, że sie tak wyraze jest tylko dopelnieniem. I nie mozna zarzucac fankom ( tzn nie wszytskim ;) , ze kochaja go tylko za wyglad, a nie za gre, poniewaz jest duzo innych aktorow o wiele przystojniejszych, lecz niestety z ograniczonymi umiejetnosciami aktorskimi...Johnny to najlepszy aktor forever and ever :)
AMEN xD Pozdro dla fanow Johnny'ego :*

Buker7

ok ,widze,ze ta dyskusja jest raczej bez sensu -nic z niej korzystnego nie wyniknie,no ale...

sznuję Twoją opinie na temat napalonych 13nastek,tez mam identyczne zdanie na ten temat, ale denerwuje mnie to,ze po raz kolejny jest poruszany ten sam problem, zamiast nowe,ciekawe tematy wprowadzac to w kołko ktoś narzeka,ze Johnny Depp jest uwielbiany i kochany,za jego wygląd, a nie za aktorstwo! ile można o tym czytać:/

1)- komputer mi sie zawiesił kolego,sam już zwątpił w siebie, po tym co tu "zobaczył"- więc przez przypadek dwa razy wysłał mi sie moj komentarz,bynajmniej nie mam problemów z ich wysyłaniem,

2) co do tej kwestii to mam pewnie wątpliwości,gdybyś znał "bardzo dobrze" jego nazwisko to napisałbyś je poprawnie w swoim komentarzu z 22 marca 2007 20:47 :] ogladnęlam z Johnny'm jak dotąd 18 filmów i jestem fajką piratów,ale jak widać nie poprzestałam na tych dwóch produkcjach:]

3) te posty nie pojawiaja sie raz na rok,tylko co najmniej raz na dwa tygodnie. Ostatni to post rozpoczęty przez Shopgril sprzed kilku dni: "Kto ma dosyć tego, że Johnny przez Piratów stał się megaprzereklamowany, że jest obiektem westchnień ..." itd. itp i do zrzygania to samo...

zrozumcie,ze tak jest i dalej bedą napalone 13nastki,mimo, że prawdziwych fanów to drażni,tak jest i przez jeszcze długi czas tak bedzie, to jest po prostu wpisane już na stałe w ten "biznes" ,a przez rozkminianie i powtarzanie wkółko tego samego niczego i tak nie zmienicie- wszystkich nie pozabijacie i do niczego nie zmusicie. pomyślcie nad innymi tematami,niż rozdrabnianie gówna na pierwiastki po raz setny:/a jak już wam naprawdę sie nudzi i Was korci,żeby znow ponarzekać na napalone 13nastki,bo nie potraficie nic innego wymyśleć -to jak sam Johnny powiedział - "onanizujcie się",bo z nudów coż można innego robić? :] żal

4) robie błędy ,bo gdy czytam te same komentarze,już do znudzenia po raz kolejny i kolejny, to uklad nerwowy mi przestaje dzialać i nie wysyła sygnałow z mózgu do kończyn- przez co palce mi się plątają podczas pisania na klawiaturze ,dramat ogólnie:/

5) wytknęlam Ci tylko jeden bląd,że mylisz sie w jego nazwisku,a uwazasz sie za jakiegoś zafajdanego mother-fucker'a i myślisz, że jestes fajny

6) skoro już o pouczaniu wspomniałeś, to tak dla Twojej wiadomości -przed "i" nie stawia sie przecinka :)

dziękuję za uwagę,było miło:)

madzia06

żeby nie było,że robię błędy:

Szanuję Twoją opinię**
jestem fanką piratów**

madzia06

"uwazasz sie za jakiegoś zafajdanego mother-fucker'a"

Swoje czerstwe grypsy zachowaj dla siebie fanko piratów**

Buker7

Tak ,wiadomo, wszyscy cenia Deppa za dobre aktorstwo. Pytam tylko dlaczego ten głupek ma prawie 1000 wpisów, skoro taki Jack Nicholson nie doszedł nawet do 500.

Motorcycle_Boy

Hmmmmmmmmm jest prawdopodobiesntwo ze dlatego, iz Jack Nicholson nie ma az tylu nastoletnich fanek zakochanych w jego dupie ;)

shopgirl

Chyba tak. To prawdopodobieństwo wynosi jak 1 do 1.

Motorcycle_Boy

Heh:P niezle;P Uwazam ze Johnny jest bardzo przystojny,ale nie cenie go ze względu na urode ,ale na jego zdolnosci aktorskie:P a te ma ogromne;p choc nie przecze ze jestładny:)

Hermioneczka

Na pewno gdyby nie "Piraci z Karaibów" Depp nie był by tak popularny jak teraz. Wiekszość fanek gdy sie wypowiada o nim to wspomina że dobrze zagrał w piratach. Przecież jest wiele innych znakomitych filmów z Depp'em, a akurat jego najgorsze filmy to według mnie "Piraci z Karaibów" są najbardziej lubiane przez jego fanki. Jak patrze na niektóre żenujące komentarze to...ach szkoda gadać.

Buker7

Ja tam bardzo lubie PIratow z KAraibow.. poprostu Depp swietnie gra Jacka...mam prawo do tego:P ale inne filmy ( sporo) z Johnny'm ogladalam i naprawde sa swietne

Hermioneczka

Racja, większość osób kojarzy Depp'a tylko z Piratami ale jeśli kogoś na prawdę zafascynowała jego gra aktorska to na pewno sięgnie po inne filmy z jego udziałem i odkryje wspaniałego aktora ;)

Foxi_2

No własnie żeby tak wszyscy sięgali po jego inne filmy.

Buker7

ja dopiero niedwano zostalam oczarowana aktorstwem Deppa.wczesniej szczerze mowiac nie zwracalam na niego wiekszej uwagi...teraz zaczęłam sciagac filmy z jego udzialem:Djak na razie moim ulubionym jest Arizona Dream...
poza tym wedlug mnie "piraci z karaibow" jest jednym z bardziej komercyjnych filmow w ktorych wystepowal,wiadomo ze dzieki temu jego popularnosc wzrosnie.
p.s cieszy mnie bardzo to ze mimo swego wygladu (trzeba przyznac ze jest bardzo przystojny)nie ogranicza swej pracy do grania w komediach romantycznych.najczesciej wybiera filmy ambitne,probujace cos przekazac.
to tyle na ten temat jak na razie

ewa_dnb1___

Bo jest ambitny i takie kino widocznie go nie kręci... Nie wiem ... Pzk sa filmem komercyjnym,ale ja bardzo go lubie:P Z innych filmow JD barrdzo spodobały mi się np, Dziewiąte Wrota,Sekretne Okno,Marzyciel, Don JUan DeMarco,Rozpustnik, Z piekła rodem ( no ten jak dla mnie moze byc:P) i innne tez byly niezle;P polecam

Hermioneczka

Dla mnie najlepszy film Depp'a to zdecydowanie "Edward Nożycoręki" mimo że tam mało mówił ale w tym filmie pokazał kunszt swoich umiejętności.

użytkownik usunięty
Hermioneczka

Zgadzam się z tobą buker7
Myślę, że gdyby nie zgrał w Piratach z Karaibów, to nie miałby nawet połowy tych wszystkich pozakładanych tematów na jego stronie...
A jego fanki musiałyby wybrać sobie kogoś innego, niż kpt. Sparrowa w avatarze.
Właściwie to ja się strasznie dziwie, że on wogóle zechciał zagrać w Piratach. Zawsze mówił, że nie interesuje go kino komercyjne. A tu proszę: zagrał w najbardziej komercyjnym filmie ostatnich lat.
No ale cóz: zawsze mozna sobie wrócić do Edwarda Nożycorękiego, lub Ed Wooda...
Pozdrawiam serdecznie-Melody_Jodie

ja czytałam gdzies ze w PzK zagrał głownie dlatego aby jego dzieci mogly film z nim obejrzec:)bo inne mniej sie do tego nadaja (nie liczac marzyciela)

ewa_dnb1___

No, mnie tez dziwi ze Johnny zagral w czyms tak hollywoodzkim, ale dzieci byly wazniejsze dla niego :}

ewa_dnb1___

No właśnie, zawsze można wrócić do starszych - lepszych filmów.

ewa_dnb1___

mnie sie wszystkie filmy, z nim podobaly (do tej pory 18scie ich obejrzalam) bardzo lubie "Arizone Dream" naprawde,niesamowity film, taki magiczny,ciepły, po prostu extra. Axel to jedna z moich ulubionych kreacji Johnny'ego:) ten glos, rozkminy o rybach,rakietach, snach,tamte krajobrazy ach.. a te włosy rozwichrzone,albo natapirowane "na kurczaka"-> pomysł Johnny'ego:D

ten film to totalny odjazd,zawsze chetnie go ogladam,choćby fragmentami,albo wspominam:)dzieki temu filmowi,jemu urokowi- postanowilam,ze kiedys musze pojechac do USA w taka podroz, szczegolnie wlasnie do stanu Arizona,w tamte strony. W ogole moim marzeniem jest podroz w rozne miejsca świata:)

Buker7

przestancie go jechać za to ,że zagrał w piratach. gdybyście się tym zainteresowali, to pewnie znaleźlibyscie informację, że to (jak juz ktoś wspomniał) wcale nie miał być film komercyjny! Depp zgodził się na zagranie w nim, kiedy nie było jeszcze w ogóle scenariusza, tylko sam tytuł, który mu się spodobał. Johnny sam stworzył postać Sparrowa, która nie spodobała się ludziom Disney'a, ale jednak udało mu się postawić na swoim i zapewne dzięki niemu film jest taki dobry. nie mówię, że jego najlepszy. Grał w wielu innych, bardzo ambitnych produkcjach ,za co go bardzo cenię(kocham marzyciela i edwarda:) ). Proszę więc, żebyście przestali pisać teksty typu "dziwię sie mu ,że zagrał w tak komercyjnym filmie". Zresztą, spróbował czegoś nowego, przy czym świetnie sie bawił, i czemu miałby tego żałować? Robi to dla siebie, wiadomo, że chce, żeby powstał fajny film i podobał się ludziom i to osiągnął:)

Buker7

U mnie w szkole wszystkie dziewczyny zachwycając się nim tylko dlatego, że jest ładny, a jedynym filmem jaki z nim oglądały to Piraci z Karaibów. Masakra! Ja gościa lubię za aktorstwo i lubiłam go już przed Piratami. Tylko dzięki nim zdobył taką sławę. Gdyby nie oni to połowa lasek nawet by o nim nie usłyszała.

Kiya_2

Każdy aktor ma jakiś kryzys w karierze, kryzysem Depp'a są Piraci.

Buker7

Tyle że niedosłownym, bo on podtrzymuje cały film. Przerażające to jest troche ;)