Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 546 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Aż dziw że dopiero w 2003 roku po raz pierwszy był nominowany do oscara i że wogóle zadnego nie dostał a przeciez stworzyl tyle swietnych rol w tylu swietnych filmach !!!

Maxio

Mnie też to trochę dziwi...Jak dla mnie,to na Oscara bez wątpienia zasługuje jego kreacja w ,,Marzycielu''.
Johnny Depp jest jendym z niewielu aktorów,którzy mają poparcie i u ludzi starszych,lubiących prawdziwe kino,jak i u małolatów,które uwielbiają ,,Piratów z Karaibów''.I to się mu ceni!

pozdr.=]

SmallCrime

Pierwsza nominacja należała mu się za Edwarda Nożycorękiego ale nikt go nie docenił może w tym roku dostanie coś za Public Enemies

SmallCrime

Przestało mnie obchodzić to gówna, kiedy...

A więc był to brzydki, jesienny, zimny poranek. Deszcze padał nieustanie. Z nudów i rozpaczy weszłam na koffanego filmweba, gdzie jak zwykle czytałam różne pierdoły (ciekawostki).
Kiedy nagle (tu powinien być efekt zaskoczenia) z mrocznych ciemności przeszłam na olśniewający profil Gary'ego Oldmana. Po przeszukaniu pierdół, weszłam w zakładkę "nagrody". Zero gówien (Oscarów). Zero. Że już nie wspomnę o TYLKO jednej nagrodzie za Draculę. Ale co tam. ZmierzH peFFnIe dOooOstaN!e dwA OsCarY. JedeN z@ n@jlepsHego, cute and $weEt acTor@ P@ttu$ia, a druff! z@ n@jn@jlepsHy, n@jgEn!aln!ejsHy HORROR. Podkreślam HORROR. Tak straszny, że z żalu się posikałam.
A więc, ogólnie całe to przedstawienie (Oscarki), to jeden, wielki burdel. Dla dziwek i beztalenci (no są może ze dwa wyjątki, np. Ledger i Jolie).

ulterior_dreamer

Nie dostał Oscara za Ed Wooda. Od momentu, w którym się o tym dowiedziałam nie uznaję czegoś takiego jak Oscar.

użytkownik usunięty
Lady_From_Burton_World

Dajcie spokój. Oscary - Oscarami, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie ;P

Dajcie spokój. Oscary - Oscarami, a sprawiedliwość musi być po jego stronie ;)

BRILLANTE

kserokopiara...

Maxio

Oscary to gówno, za przeproszeniem. Czytaj: konkurs na najdroższą,
najbardziej odpicowaną kiecę najsławniejszego projektanta.

Mada_gringo

wiesz, czasem myśle ,że starzy wydłubali cię z kinder niespodzianki

BRILLANTE

Ojej...chcesz o tym porozmawiac?

BRILLANTE

Ciebie, Brylanta, nikt nigdy nie powinien znikąd wydłubywać.
Czytając twoje posty przestaję być zaciętą przeciwniczką aborcji...

Gehenn

A ja kary smierci ;p

Mada_gringo

No zobacz.
Jeszcze nie znalazła cytatu, żeby nam odpowiedzieć i nie poprosiła matki, żeby go jej przetłumaczyła na prosty język.
Uszanujmy to, taka praca musi być niełatwa.

Gehenn

No tak. W sumie, to dzieci z downem zawsze miały problemy z wyszukaniem
inteligentnych ripost na jakikolwiek temat...