Aż dziw że dopiero w 2003 roku po raz pierwszy był nominowany do oscara i że wogóle zadnego nie dostał a przeciez stworzyl tyle swietnych rol w tylu swietnych filmach !!!
Mnie też to trochę dziwi...Jak dla mnie,to na Oscara bez wątpienia zasługuje jego kreacja w ,,Marzycielu''.
Johnny Depp jest jendym z niewielu aktorów,którzy mają poparcie i u ludzi starszych,lubiących prawdziwe kino,jak i u małolatów,które uwielbiają ,,Piratów z Karaibów''.I to się mu ceni!
pozdr.=]
Pierwsza nominacja należała mu się za Edwarda Nożycorękiego ale nikt go nie docenił może w tym roku dostanie coś za Public Enemies
Przestało mnie obchodzić to gówna, kiedy...
A więc był to brzydki, jesienny, zimny poranek. Deszcze padał nieustanie. Z nudów i rozpaczy weszłam na koffanego filmweba, gdzie jak zwykle czytałam różne pierdoły (ciekawostki).
Kiedy nagle (tu powinien być efekt zaskoczenia) z mrocznych ciemności przeszłam na olśniewający profil Gary'ego Oldmana. Po przeszukaniu pierdół, weszłam w zakładkę "nagrody". Zero gówien (Oscarów). Zero. Że już nie wspomnę o TYLKO jednej nagrodzie za Draculę. Ale co tam. ZmierzH peFFnIe dOooOstaN!e dwA OsCarY. JedeN z@ n@jlepsHego, cute and $weEt acTor@ P@ttu$ia, a druff! z@ n@jn@jlepsHy, n@jgEn!aln!ejsHy HORROR. Podkreślam HORROR. Tak straszny, że z żalu się posikałam.
A więc, ogólnie całe to przedstawienie (Oscarki), to jeden, wielki burdel. Dla dziwek i beztalenci (no są może ze dwa wyjątki, np. Ledger i Jolie).
Nie dostał Oscara za Ed Wooda. Od momentu, w którym się o tym dowiedziałam nie uznaję czegoś takiego jak Oscar.
Dajcie spokój. Oscary - Oscarami, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie ;P
Oscary to gówno, za przeproszeniem. Czytaj: konkurs na najdroższą,
najbardziej odpicowaną kiecę najsławniejszego projektanta.
Ciebie, Brylanta, nikt nigdy nie powinien znikąd wydłubywać.
Czytając twoje posty przestaję być zaciętą przeciwniczką aborcji...
No zobacz.
Jeszcze nie znalazła cytatu, żeby nam odpowiedzieć i nie poprosiła matki, żeby go jej przetłumaczyła na prosty język.
Uszanujmy to, taka praca musi być niełatwa.