Przystojny, genialny , utalentowany i dobry aktor. Nic dodać nic ująć. W większości swoich dotychczasowych ról zagrał fenomenalnie! A no i nie ukrywajmy, że baaardzo dobrze się trzymaa mimo swojego wieku, nie stracił wdzięku ;)
Corragio!
ohh, ahh i ehh
jest już tysiące takich tematów :D
więc twój post jest trochę zbędny!
no ale to dobrze że doceniasz twórczość Deppa.
no on jest przegenialny.
mój ulubiony aktor!
według mnie najseksowniejszy facet na świecie! ;D
Johnny jest jak wino, im starszy tym lepszy. ;D
haha, jakie porównanie. no, ale ma coś w sobie. :DD
a ja nie chciałabym, żeby był moim ojcem...
ale nie powiem dlaczego. xD
Irytuje mnie strasznie to gdy mówię, ze Depp mi się podoba, że ludzie mają mnie za kolejną "głupią nastolatke" a tu nie chodzi wcale o jego wygląd ( chociaż nie ukrywam, jest boski) tylko o to coś, o urok. Pociąga, magnetyzuje.. I jako jeden z rzadkich okazów im starszy, tym lepszy <- jak już ktoś wcześniej spotkał.
Mało jest takich fascynujących osobowiści, i wątpie abym kogoś takiego spotkała. Nie chciałabym go, co dziwne, za ojca, brata, męża, kochanka. Dobrze mieć kogoś takiego "w marzeniach" przynajmniej nie można się zawieść
heh, dobrze powiedziane :) ja tam już nie jestem -naście ,wiec nie jestem "głupia nastolata" hehe ;) , poza tym nie ma głupich nastolatków, każdy nim kiedys byl, i kazdy to przechodzil na swoj glupi sposob i sie podniecal czyms innym, fakt chyba az takie osobowosci w realnym swiecie nie istnieją.. ;), tzn mam na myśli, jednoczesnie dobrego , normalnego człowieka taK utalentowanego,a moze istnieja? ;>