Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

To co sie zaczelo dziac na tym forum to jakas paranoja. Jedni (jedne) piszą "Kocham Deppa, nie moge bez niego życ" inni ze Depp jest zniewiesciały, brzydki i ze jest lalusiem. Ludzie nie popadajcie w skrajnosci. To wszystko robi sie troche chore.
P.S. Zeby nie bylo ze jestem jakąś zazdrosną antyfanką bo juz takie cos kiedys przeczytałam ja Deppa bardzo lubie, nie kocham, po prostu lubie. Uważam ze jest genialnym aktorem i tyle.

użytkownik usunięty
alien_2

Ja uważam, że w ogóle mówienie o człowieku w taki sposób to makabra. Jak tak można? Ci ludzie, których określam mianem anty fanów to moim zdaniem dzieciaki, które nie rozumieją filmów Depp’a… ale cóż… nic tu się nie zaradzi, bo to jest już choroba…

alien_2

O Jezu... jak wy wszystko ładnie rozumiecie... I ja się dołączam :) Kaileena

alien_2

Predzej czy pozniej to musiało dotknac forum Deppa. To bylo nieuniknione a szkoda bo Depp to naprawde dobry aktor i mnie denerwuje kiedy ktos pisze o nim rozne epitety.

alien_2

Depp jest nawet dobrym aktorem i rzeczywiście większość ludzi nie rozumie jego filmów, po prostu są trudne w odbiorze dla przeciętnego człowieka. Lubię jak gra, osobiście nie wiem jaki jest i raczej się nie dowiem;) Czy ładny czy brzydki... Jakie to ma znaczenie? Ważne, że umie grać, bo przecież o to chodzi w aktorstwie.
P.S. Ja bym tę chorobę nazwała Deppomania;)
Pozdrawiam:)

alien_2

A mnie wkurza to, że właśnie fanki co piszą "kocham go", "nie moge życ bez niego" wstawiają mu 10 za urode i w ten sposob Depp na dwa razy więcej głosów niż Al Pacino ktory jest lepszy od Deppa a jest notowany niżej.
P.S Zobaczcie co za Pani ... znalazła sie na 2 miejscu.

Szajba

oj tak zgadzam się z wami w 100% (szczególnie z pierwszą wypowiedzią)! Mam na ten temat dokładnie tkie samo zdanie! natomiast co do ostatniej wypowiedzi...no cóż Al Pacino to faktycznie dobry aktor ale lepszy od Deppa??? co to to nie! nigdy w życiu! nie ma mowy! no i tyle. takie jest moje zdanie może się komuś niepodobac ale co mi tam! Jest wolnośc słowa a ja poglądów na ten temat i tak nie zmienie!!!

pozdrawiam wszystkich prawdziwych fanów Deppa! ^_^

_Anika_

Johhny jest bardzo przystojny (co tu ukrywac)wiec dzwiele dziewczyn jest nim zauroczonych. Nie popieram tego ale tak jest....nie postrzegają go jak swietnego aktora(chociaz czesto tez) ale głównie jako faceta ich marzeń...
jesli chodzi o antyfanow to szczerze mowiąc wielu z nich nie rozumiem.
Jeśli ktoś pisze ze nieznosi albo nawet nienawidzi człowieka z którym nigdy nierozmawial jest chore i przykre...ale niestety takie sa uroki bycia sławnym

Majka_12

Właśnie... coraz więcej ludzi głosuje na wygląd, zamiast na to jak dany aktor gra... Z pewnością to jakieś puste nastolatki, które nie wiedzą nawet kto to był Marlon Brando;/

abcdefghijk6

E tam Brando, a co dopiero jak ich zapytać o Deana, Gable, Bogarta, albo Łapickiego? ;)

alien_2

Mnie to też dobija i jest (przynajmiej dla mnie) niezrozumiałe. Jak można powiedzieć, ze się kogoś kocha, gdy się tej osoby niezna?? Jak sie niewie jakim on jest człowiekiem, to można powiedzieć, że PODOBA MI SIĘ JAK ON GRA, LUBIE FILMY Z JEGO UDZIAŁEM itp.. Owszem można powiedzieć, zauroczyłam się w nim (co też jest idiotyzmem), mi np.: podobają się jego oczy, ale niewzdycham do faceta z ekranu tv bo to jest beznadzieja,. Lepiej pooglądać się po kolesiach z podwórka, albo z budy i w którymś z nich się zabujać, niż w Johnnym. Tamten będzie przynajmiej relanym marzeniem do sepłnienia, a nie jak Depp tylko plakatem czy twarzą z filmu.

Monica_Turner

Muszę coś napisać. M@JK@, wiesz niektóre gwiazdy zasługują na to aby być ich antyfanem. Ja nienawidzę J.LO, za to, że specjalnie na jej zachcianki giną setyki ( o ile nie tysiące) zwierząt. Takich gwiazd ja niepopieram. Wiele osób tłumaczy zachowanie np.: J.LO, ale gdzie tutaj znaleść realne wytłumaczenie skoro morduje zwierzęta, aby ich skórę na sobie nosić?? One są bezbronne i dlatego to my musimy ich bronić. Jednak jezeli chodzi o antyfanów którzy kogoś nielubią niewiadomo za co, to takich osób nierozumiem.

Monica_Turner

mi sie podobają odpowiedzi nie lubie go nie bo on jest głupi;) dobre uzasadnienie;)

alien_2

Coż, jak by to napisać. Me odczucia są nieco dziwne. Sama jestem fanką Deppa, uwielbiam filmy z nim a jednocześnie strasznie mnie denerwują te wszystkie fanki...teksty typu "on jest boski", "nie moge bez niego żyć" ...naprawde to jest irytujące. A więc skoro nawet mnie zagorzałą fankę Deppa denerwują te wypowiedzi to co dopiero osoby, które nie są jego wyjątkowymi wielbicielami...tak rodzą się antyfani. Bo o ile nie mają większych zastrzeżeń do samej postaci to pod wpływem denerwujących komentarzy fanów mogą się zniechęcić do aktora.
Troche to zawile wyjaśnione, ale mam nadzieje, że zrozumieliście mniej więcej sens mojej wypowiedzi. Jaśniej nie moglam tego ująć. Pozdrawiam

alien_2

zawsze tak będzie, bo gusta są różne.
i niekoniecznie wypowiedź "dają mu 10 za urodę" jest prawdziwa. na pewno tak jest. ale ja np. dałam mu komplet za całokształt. uważam, że jest jak wino (im starszy, tym seksowniejszy), ale przede wszystkim cenię go za to, że w każdym filmie jaki na razie oglądałam z nim, grał świetnie. każdą rolę. i o to tu chodzi.

jeśli chodzi o J.LO - też jestem przeciw tego co robi:/ no i poza tym, nie lubię jej muzyki, czy gry...

verte

wiesz alien zauwazylam jedna rzecz,ktora nie jest za wesola.otoz czytajac opinie na temat deppa(wszystkie na filmwebie),zauwazylam,ze fanek-ow deppa,ktorzy sa tu przez dluzszy czas jest naprawde malo.najczesciej widac wpis fanki,ktora zapewne obejrzala film z nim,weszla na strone filmwebu,napisala,ze go kocha ,lub inne podobne,potem kilka razy jeszce(albo juz nie nawet),nie wiecej jej nie widac.jak dla mnie to nie fani.......ktos taki nie moze nazwac sie fanem deppa,to mylenie pojec,lub nieznajomosc slowa"fan".oby takich jak my,wiemy kto mniej wiecej jest prawdziwym fanem,bo widac,bylo nas jak najwiecej...