Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

4 września o godzinie 21.45 na tv4 będzie film Ed Wood :D nie przegapcie

Loona_

wkońcu! :) ciesze się strasznie bo jeszcze nie miałam okazji tego obejżeć. ta data tylko nie fajna bo źle mi się kojaży...

Bryce

no spójrz na to z pozytywnej strony :D przychodzisz ze szkoły... i masz na co czekać :) Film poprawi nam chumor

Loona_

Dzię wielkie za informację! Postaram się obejrzeć i zdecydowanie umili mi to dzień, boję się tylko czy w zwięzku z początkiem roku szkolnego rodzice nie wprowadzą akcji "Spać po Dobranocce!". ;)

Loona_

why!!! juz czuje ze to bedzie najgorszy dzien w moim zyciu1 początek roku i na dodatek na kanale którego nie mam leci jeden z moich ulubionych filmów!!!!! na szczescie juz go oglądałam, ale jednak....polecam wszystkim, on jest swietny!

polip

nic mnie nie odciągnie od telewizora !!!!!! musze to sobie nagrac :D

suzie_5

Aż dostaje gęsiej skórki, brrrr.....:D
Jeszcze 5 dni;/.

Gęsia Skórka

emikal3

w telegazecie programu TV4 dokładnie na stronie 311 jest wys. Johnny DEEP, może to tylko u mnie tak jest:/ a u was?

anita0179

http://img462.imageshack.us/img462/2482/111or5.jpg [img462.imageshack.us/im...]

Loona_

POMOCY !!!!
niestety nie mam tv 4 , a 4 września mam zaplanowany od rana do nocy, może ktoś ma ten film? na płycie lub kasecie VHS ?
(oże jakoś mogłabym przegrać go sobie?
Z góry dziekuję za odowiedzi.

Loona_

Na pewno nie odpuszczę :) Będę oglądać i to nie sama... nie omieszkam poinformować każdego kto się napatoczy :D ...

Kaileena_Farah

ja już mame namówiłam żeby ze mną oglądała :D ostatio też razem oglądałyśmy "Na żywo" :PP

Loona_

Ja swojej mamy nie musze przekonywać do żadnych filmów z Deppem, wystarczy, ze jej powiem, że ''to ten, co grał w Jack'a Piratach z Karaibów'' i już biegnie przed telewizor:-p Ostatnio to mnie nawet wprawiła w zdumienie, bo jak przeczytała w programie, ze w tv będzie ''Na żywo'', to powiedziała, ze trzeba oglądać, bo z Deppem:-) Miło jest wiedzieć, że edukacja nie poszła na marne:-p

Loona_

Ja swojej mamy nie musze przekonywać do żadnych filmów z Deppem, wystarczy, ze jej powiem, że ''to ten, co grał w Jack'a Piratach z Karaibów'' i już biegnie przed telewizor:-p Ostatnio to mnie nawet wprawiła w zdumienie, bo jak przeczytała w programie, ze w tv będzie ''Na żywo'', to powiedziała, ze trzeba oglądać, bo z Deppem:-) Miło jest wiedzieć, że edukacja nie poszła na marne:-p