dlaczego nie puszczają jego filmów w tv,ale nie kablowej?:(nie mam jak ogladac bo prawie all są na HBO,HBO2,Ale kino... :/fuck;/ ogladalam tylko "Blow","Na żywo", "Pirates 1" kiedys szlo i ostatnio "Pluton" a reszta??:(
acha,jeszcze 2 razy ogladnelam na tvn "jeżdzca bez głowy", raz "Eda Wooda"...ale jest jeszzce mnostwo wspanialych filmow,ktore chcilabym obejrzec:(!! <chyba napisze skarge do tv>:p
no tak,co z tego jak np. pytałam sie juz w kilku i nigdzie nie ma "Beksy" ,"Koszmaru z..." , "Private Resort" czy "Slow Burn" bo są po prostu stare i ciezko je dostac:]moze znacie jakąś dobrą wypożyczalnie dvd/video ,gdzie jest duży zbiór i byłyby te filmy?:>
no tak, ale np. niektóre filmy jest naprzykład ciężko znaleźć np. "Koszmar z ..." , "Private Resort", "Slow Burn" czy "Bekse" bo są po prostu stare i w mojej okolicy ich nie ma:/ musialabym kazdy z nich sciągać z neta:] a może ktoś z was zna jakąś dobrą wypożyczalnię,z dużym zbiorem dvd/video ,gdzie mogłyby być te filmy?:>
'Koszmar...' był kiedyś na tvp1... pamiętam to dobrze bo miałam remont w domu i żaden telewizor nie był podłączony więc sobie nie obejrzałam... (kilka tygodni później odwiedziłam wypożyczalnie i wypożyczyłam ;]) 'Cry baby' był w USA w TV... obejrzałam... w Polsce z tego co pamiętam nie puszczali go... i 'slow burn' i 'private resort' chyba też nie...
Madziu, doskonale Cie rozumiem! Też jestem Madzia i nie mam HBO, HBO2 i co tydzień przeszukuję program TV z nadzieją, że bedzie jakiś film z Johhnym. Dlaczego ciągle powtarzają te same nudne filmy, mogliby puścić jakiś z Deppem!!!! Też ostatnio oglądałam 'Pluton', ale się trochę zawiodłam, bo miał strasznie małą rolę :-((((((
POZDRAWIAM WSZYSTKICH FANÓW DEPP'A.
Mam ten sam problem co wy. Też nie mam, takich kanałów jak : HBO,HBO2, Ale kino i Canal+. A tam często lecą filmy Johnny'm . Pozostaje ściągnąć internetu (polecam do tego program BearShare)i pozostaje wypożyczalnia ale odkąd wiszę facetowi kasę to tam się nie pokazuję ;]
hehe,ciesze sie w takim razie,że nie ja jedna mam taki problem:)
heh, no ja mam przeciwną sytuację- jak wchodziłam do wypożyczalni to koleś się uśmiechał, bo już wiedział,że będę się pytać czy jest jakiś film z Johnnym:) ale teraz już nie chodze, bo oglądnęłam all filmy jakie mieli z Johnny'm,polecił mi inną wypożyczalnię, gdzie mają większy zbiór:)musze się tam wybrac w wolnym czasie:)
pozdrawiam
tez sie wkurzam,bo nie mam HBO,HBO2,Ale kino!,Canal+...a na TVN i calej reszcie leca ciągle jakies powtórki,gdyby to jeszcze byly jakies wartosciowe filmy,ale nie:((chyba wybiore się do wypozyczalni:D