Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

On jest pobrostu rewelacyjny!!Mogłabym spędzic z nim mnóstwo czasu i tak jestem pewna ze nienudziłabym sie nawet przez chwile:))
pozdo dla fanów:*****

użytkownik usunięty
Majka_12

Hmmm... a co byście robili? ;-) ale ja się z tobą zgadzam...

użytkownik usunięty
Majka_12

Hmmm... a co byście robili? ;-) ale ja się z tobą zgadzam...

nuda to ostatnia rzecz jaka moglaby sie zdarzyc w towarzystwie Johnnego.szalenstwa,szalenstwa .....

nosferatu

no cóż zapewne.... ale ja bym bardziej wolała obejrzeć wszystkie filmy z Deppem

pozdrowienia

Tami

hmmm... nie mylicie charakteru Deppa z charakterem jego filmowych postaci??
ja tez lubie Deppa ;)

POZDRO :*

ahcynk

mnie rownież się wydaje że wiele osob myli własnie chrakter Deppa z jego filmowymi postaciami, lecz to świadczy tylko o jego wiarygodności i wczuwaniu się w postać, dletego napisałam że wolałabym obejrzeć z nim filmy- chociaż spotkać go było by conajmniej interesujace

pozdrowienia

Majka_12

cześc, jestem tu nowa i jeszcze nie zabardzo sie "orientuje";];] ale mam nadzieje że szybko sie przyzwyczaje-jak dla mnie johnny depp to jeden z najlepszych aktorów naszych czasów-swiadczy o tym oczywiście jego talent i umiejętność w cielenia sie w każdą posatć, co niestety nie jest cechą którą posiada każdy aktor/aktorka;] Mr. Depp sprawia że filmy z jego udziałem wciągają i ogląda sie je bardzo przyjemnie-nie znam go osobiście, nie wiem jaki jest, jendak mam dziwne wrażenie że najtrudniej w tym wszystkim jest mu graćsamego siebie;];], mże dlatego że ja troche taka jestem.Tak czy siak pan Depp to aktor wyborny, zasługujący na duże brawa;]