Według mnie Johnny to geniusz. Najlepszy aktor pod słońcem. A do tego jego głos ... Wszędzie go poznam. I śpiewa świetnie.
Jak dla mnie nie wiem jak można aktorem nazwać takiego Zaca Efrona i innych tego pokroju, patrząc na Johnny'ego. Dla mnie Zac to gwiazdka, ale nie aktor. A Johnny jest i Gwiazdą i aktorem. On jest jak słońce :D największa gwiazda ;).
Nikt się z nim nie równa. Geniusz i nic tego nie zmieni.
O maj gat - wzruszyłam się. Nie rozumiem jednak jednej rzeczy:
Mianowicie tego, że imię "Johnny" piszesz w tym samym zdaniu co "Zac Efron". Toż to brak szacunku.
"Nikt się z nim nie równa."
Fakt, nikt się z nim nie równa - tylko, że jest masa lepszych od niego :)
dla Ciebie jest masa lepszych od niego, dla mnie on jest najlepszy :) każdy ma prawo do własnego zdania :)
Proszę nie wspominaj na tym forum o "boskim (błee.. fuj ... fuj.. ) Efronie" bo mnie nerwica bierze:)
Johnny jest rzeczywiście genialny w tym co robi ale jest wielu równie utalentowanych aktorów:)
do: egzekutor5 - skąd ta liczba, to niestety się nie dowiesz, bo nawet jakbym powiedziała to i tak byś nie zrozumiał :) tylko nieliczni, Ci wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ;)
do: violet363 - wiem, że jest wielu innych utalentowanych aktorów i zgadzam się z tym, ale Johnny jest według mnie (co nie znaczy, że dla innych też) najlepszy :)
ja przynajmniej dostrzegam braki u Deppa dzięki którym nie można go postawić wśród takich aktorów jego pokolenia jak Philip Seymour Hoffman ,Sean Penn czy Daniel Day Lewis
Czy nie uważacie, że fani Deppa kochają go za jego wygląd? Sama dopiero niedawno się skapłam, że tak naprawdę żaden z niego aktor tylko ciacho. A, i o jakim pieknym głosie wy mówicie? Jak dla mnie jego głos się niczym nie wyróznia z tłumu głosów.
Fakt Johnny jest przystojny:)
Ale nie sądzę aby wszyscy fani kochali go tylko za wygląd...
Zresztą w wielu produkcjach z jego udziałem Johnny nie wygląda jak typowe ciacho:) Wystarczy spojrzeć na Edwarda, Sweeney'a czy Kapelusznika :) A genialnie wykreował te role :)