Dziś Johnny Depp kończy 43 lata:) Zyczę mu z tej okazji wszystkiego najlepszego! Samy dobrych, jak dotychczas:) ról i jeszcze lepszych:* No i wielu fanów na całym świecie, takich jak my!!! Piszcie swoje życzenia:)
!!! Happy b-day !!! Ja mu życzę spełnienia marzeń, tego aby kiedyś wszystkie grane przez niego postacie spotkały się w jednym pokoju:)
pozdrowienia:P
No jak najlepszych ról. Jeszcze lepszych niż dotychczas i spełnienia marzeń. Niech jego dzieci osiagna to co on :)
100 lat; )
Echh... Chciałam być pierwsza xD
No więc szczęścia, jak już sobie wybrał, to niech bedzie, ze przy boku Vanessy Paradis...
Pociechy z dzieci
Żeby był taki zdolny jak jest
I taki piękny też xD
I wogóle taki... Taki... Taki Deppowy xD
-)
a ja mu życzę wielu wspaniałych ról i [choć nie jest to najważniejsze] oby nareszcie dostał wyróżnienie jakim jest Oscar!=)
Ja życzę mu żeby nadal pozostał takim jaki jest, grał w jeszcze większej ilości filmów Tima B. :D niech będzie szczęśliwy i niech ma więcej dzieci z Vanessą, aby mogły go kiedyś zastąpić :P :)
a ja życzę 1000000 lat i bardzo, bardzo, bardzo, bardzo wielu dobrych ról! i żeby WRESZCIE DOSTAŁ OSCARA! :D milion lat johnny!
Uuuu...skad taka przemiana?? "niech bedzie miał wiecej dzieci z Vanessą" ??, szok:P pokaz prawdziwe "ja"!(lol)
gdybyś mnie częściej słuchała to może wiedziałabyś, że już kilka razy wspominałam o tym, że zmieniłam zdanie co do Vanessy
Syskiego naj naj!!! Niech żyje 100 latek i jestcze następne 200!!!
Niech się nie zmiena!!! A zresztą choćby nie wiem co ze sobą zrobił my i tak będziemy go uwielbiać ( a przynajmnie ja :) )