Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 452 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Myślę, że jako aktor udowodnił, iż potrafi zagrać chyba w każdym filmie, czy to komedia, dramat, fantastyka. Nie mówiąc o jego genialnej roli w Blow. I nie rozumiem ludzi, którzy twierdzą, że jest popularny przez wygląd. W kilku ostatnich filmach raczej siebie nie przypominał ;)
10/10

Asevka

nuuudno tu troszkę :||

gosia2326

True.. niech wreszcie ktoś napiszę jakąś oryginalną prowokacje..

paciek

tak przydałoby się....

violet363

Johnny Depp to absolutnie mizerny aktor, nie potrafi grac, a szczyt swoich mozliwosci osiagnął w koszmarze z ulicy wiązów..niestety..:P

mat9111

Dalej jest nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddddddddddddddnnnn nnnnnnnnnnoooooooooooooooooooooooooooooooo

MorganaBlackcat

zabijcie mnie.

gosia2326

to moze porozmawiamy o tym jak genialnym aktorem jest Johnny i czemu jescze nie dostał oscara? a jezeli mialby dostac to za ktora role? tak tak wiem ze Oscary sa czesto nieobiektywne i tak dalej. Ale załuzmy ze sa sprawiedliwe, za co Johnny powinien dostac Oscara? Moim zdaniem Willy Wonka jest fantastyczna rola, i co najmniej zaslguje na nominacje. Poza tym Benny i Joon, film i rola strasznie nie doceniana, a jest najbardziej optymistycznym jaki kiedykolwiek obejrzałem. Zaznaczam optymistycznym ale nie błachym i naiwnym.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
gosia2326

No to już chyba lepiej o tym rozmawiać niż narzekać, że jest nudno.
A może ty zaproponujesz jakiś temat , który nie będzie nudny ?

gugugg

zaproponowałam, ale usunęli :3 :|||

gosia2326

Kurcze, to o czym to było, że to usunęli ?

gugugg

Pewnie o czymś ciekawym:)
Dlatego usunęli:(
Dbają o to żeby tu wiało nudą:(

violet363

:/
już mi się nie chce