Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Już jestem całkiem długo na tym forum i tej stronie, o Johnny'm wiem juz bardzo duzo ale wciaż wstzrąsa mną że ten genialny facet(no aktor:D) nie dostał jeszcze OSCARA podczas gdy inne, słabiutkie jak dla mnie gwiazdy już mają tę nagrode na swoim koncie.No przecież tak nie może być!!!

brawurka_4

Szczerze mówiąc to według mnie Oscar jest marnym "wymiernikiem" talentu. Ale zgodzę się z Tobą, że Johnny jest rzeczywiście za rzadko, o wiele za rzadko (!!!) nagradzany.

Pozdrawiam ;)

brawurka_4

O tak! też sie ad tym zastanawiałam. Przecież Oscara powinien dostac w pierwszej kolejności Deep!! Nie sąde żeby jakoś szczególnie mu na tym zależało. chyba wystacza mu toże widzowe i fani go doceniają za to jakim jest aktorem i zwisa mu jakas statuetka. No ale mimo wszystko...:/

brawurka_4

O tak! też sie ad tym zastanawiałam. Przecież Oscara powinien dostac w pierwszej kolejności Deep!! Nie sąde żeby jakoś szczególnie mu na tym zależało. chyba wystacza mu toże widzowe i fani go doceniają za to jakim jest aktorem i zwisa mu jakas statuetka. No ale mimo wszystko...:/

brawurka_4

brawurka_4

Za jego świetne wcielenia przyznałabym mu conajmniej cztery Oskary, ale cóż...

brawurka_4

...a niby za które wielenie miałtego Oscara dostać?...
ja wiem, że dobry aktor... ale nie wykazał się jeszcze żadną Oscarową rolą...
...choć prawdą też jest, że wszelkie te oscary są gówno warte... dlatego nie warto się nimi przejmować...