Ciekawe jak dlugo jeszcze bedziecie sie klocic kto jest najpieknieszy na swiecie:johnny depp czy reszta swiata.To juz zaczna byc zalosne.
oh wybacz, że tak strasznie cię obraziłam! że tak strasznie obraziłyśmy cię wszyystkie i wybacz nam, że jesteśmy tak żałosne!;/
Od kiedy śwat istnieje, ludzie zastanawiają się kto jest napiejękniejszy, kto jest piękny i w ogóle...jedni np.bywalcy tego forum (innych też) nie biorą udziału w tych rozmowach, inni np. nowi, są kolejnymi którzy na te tematy dyskutują...wg mnie nie ma w tym nic żałosnego, że zastanawiamy się kto jest tym "ideałem piękna" bo myślę, że każdy takiego szuka
to jest forum, czy zabronisz komuś rozmawiać na takie tematy? przypominam że jest wolność słowa
pozdrowienia
PS: pozatym my się nie kłócimy, my tylko dyskutujemy na takie tematy
Żałosna to akurat TY jesteś!Skora takimi głupotami chcesz sie zajmować!Nielubisz go to na jego strone niewchodż,niechcesz brać udziału w naszych "rozmowach" to niebierz!!My Cie niezmuszamy...
Tak naprawde to nie jestem "nia" tylko "nim" i poprostu smieszy mnie to ze nieskonczenie wiele razy te same osoby pisza te same komentarze na temat johnnego.A tak wogule to on jest wedlug mnie jednym z lepszych aktorow i kazda jego rola jest swietna.A Charliego ogladam codziennie.
Pathro, popieram to, co napisalaś ;)
jednakże na fanów zawsze trzeba patrzec nieco 'przez palce', jak na dzieci :)))
niech sobie piszą co chcą, skoro sprawia to, że im lepiej :P
Ja już się przyzwyczaiłam, że niektórzy/ niektóre (częśniej) osoby wiecznie tylko zachwycają się nad jego urodą, pomijając talent ja cenię go i za to i za to...i jeśli lubisz Depp'a to musisz pogodzić się z tym, że takie tematy będą istnieć doputy dopóki Johnny nie stanie się starym, siwym, zgrzybiałym staruszkiem,a wszytkie jego fanki umrą bądź o nim zaponą...a to jak narazie mu nie grozi :)
pozdrowienia