hmm nawet nie pamietam ile to juz jest lat
Chyba jakies 6,7 lat
wiem ze polubilam go po ogladnieciu "Jezdca bez glowy"
A pozniej szukalam innych filmow z jego udzialem
Ja uwielbiam Johnnego od jakiś 2 lat, po oglądaniu Piratów z Karaibów. Teraz próbuje pooglądać z nim wszystkie filmy. Zostało mi do pooglądania 10 filmów.
Ja Johnnego lubie dopiero od jakieś pół roku, moze nawet mniej, ale wydaje mi sie że duzo duzo dłuzej.
Ja też jestem jego fanką od około pół roku. Zaczęłam go b. lubić po obejrzeniu Grape'a, Czekolady albo Marzyciela. Nawet nie jestem pewna :)
Ja już prawie 3 lata :D, a zaczęło się od Piratów, których wcale oglądać nie chciałam :P, teraz to jeden z moich ulubionych. potem z każdym filem coraz bardziej go doceniałam
No to ja będę miała jak widzę najdłuższy staż, współtworzę tą stronę jakieś już 3-4 lata, a karierę jego ślędzę już lat dziesięć.
Uwielbiałam Deppa już od 3,4 lat, ale wielką, prawdziwą fanką stałam się dopiero od grudnia 2007 roku... :D Tak mnie coś natchnęło! :D
Uwielbiam Deppa odkąd pamiętam. To wszystko dzięki mojej mamie, która jest jego wierną fanką już dobre 20 lat. :)
Ja tak szczerze zaczelam sie nim interesowac po ogladneciu Charlie i fabryka czekolady...uznałam ze ma wielki talent aktorski i tak se bladzilam po necie...pozniej to chyba Marzyciel...po tym ostatnim to normalnie...:)Szukałam dalej i właśnie mi sie sciaga Secret Window...
znam go od pierwszej Polskiej premiery wyzej wymienionego Charliego..:)
Znam go - 2 lata (Pewnie więcej ale przed Piratami nie zwracałam na niego uwagi)
Jestem fanką - od jakichś miesiąca (Zaraziła mnie tym moja nowa koleżanka ^^)
Ja już może od dwóch lat. W każdym razie po obejrzeniu "Piratów z Karaibów", których na początku wcale nie chciałam oglądać. Jaki człowiek kiedyś był głupi...
-Czesc... jestem Szara i jestem uzalezniona od Johnnego.
<grupa wsparcia odpowiada> -Czeeeeesc Szaaaaraaaa.
Wszystko zaczelo sie zachwytem, do ktorego nie chcialam sie przyznac, po filmie, ktorego nie mialam ochoty ogladac. W marcu bedzie juz rok ^^
hm... nazwisko znałam bardzo długo, ale fanką jestem od 1. cz. piratów z karaibów... :)
czyli jakieś 3 lata
a ostatnio mi się ta mania nasiliła do granic mozliwości <Johnny's Angels xD>
Od filmu "Edward Nożycoręki", ile lat? Około 15 - 10 lat.
Potem kolejny filmy... Co gryzie Gilberta Grape'a; Jezdziec bez głowy; itd.
Rok, może półtora. Co prawda Edwarda widziałam dość dawno, ale lepiej poznałam go po Piratach i Sekretnym Oknie (ten drugi jest szczególnie godny polecenia). Widziałam około 17-18 jego filmów, więc muszę trochę nadrobić ;)
hmmm jakieś 1,5 do 2. Winona ja też sie staram z nadrabianiem, ale ciężko zdobyć filmy-w wypożyczalni nie ma ich, w tv rzadko, dodatki do gazet-praktycznie wogóle;/. można liczyć jedynie na pewien internetowy program ;P ale Ciii!
Jak długo? właściwie moim ulubionym aktorem jest od jakichś 6-7 lat. trudno powiedzieć. Kojarzyłam go z Beksy i Edwarda już wcześniej, ale zaczęłam się interesować jego aktorstwem po Dziewiątych Wrotach. Do tej pory widziałam 27 filmów z nim + Gnijąco pannę młodą + 21 Jump Street.
Oczywiście jak byłam mała, to widziałam Edwarda;) Ale tak na poważnie, to myślę, że 4 lata. To się musiało zacząć od "Co gryzie Gilberta Grape'a" albo "Jeźdźca bez głowy"... No i potem jak mnie rodzice zabrali na "Sekretne okno". Byłam pod dużym wrażeniem;)
moglbym zapytac cie o to samo wiesniaku:)
btw mailes zamknac marode i przestac sie udzielac na tym portalu ,zapomniales?
niebylo cie tak dlugo (kolonia musialabyc niezwykle wypoasiona) ze juz myslalem ze ci sie klawia Ó ra zepsula..
buahahahahah:D
Od czwartej klasy podstawówki. A teraz idę do trzeciej gimnazjum. :) A Jack Sparrow to moja pierwsza miłość. ;>
Nawet nie wiem ile już to lat, ale myślę że z 5 to na pewno :) Pierwszy film który z Nim oglądałam kiedyś tam w telewizji to był Private Resort, nie zwróciłam zbytnio na Niego uwagi, taki słodki chłopczyk był z Niego. Później był Edward Nożycoręki, nie mogłam uwierzyć, że to ten sam aktor co grał w Private Resort, a później był Jeździec bez głowy i się zaczęło :) Człowiek który płakał, Na żywo, Arizona Dream, Dziewiąte wrota, Marzyciel no i później Piraci z Karaibów: Klątwa Czarnej Perły :) Na dzień dzisiejszy oglądnęłam z Nim już 25 filmów i dalej mam niedosyt chcę więcej i więcej :D