Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 561 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Uwilebiam Johnniego i nie wiem jak wy, ale ja bym bardzo chciała zobaczyć Johnniego w roli wampira :) Nie chodzi mi tu jednak raczej o Zmierzch, tylko o coś bardziej w stylu Wywiadu z wampirem :)

czarna_mamba_9

Na pewno nie Zmierzch. Wywiad z wampirem ok, fajnie by było, chociaż ja osobiście wolałabym coś w stylu True Blood, chociaż oczywiście żeby to był film, a nie serial. Albo na przykład Dracula taki jak ten Coppoli...

Unphersie

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=56185&klik=powiaz

Proście, a będzie Wam dane ;D.

Lady_From_Burton_World

To wy się dopiero o tym dowiadujecie ? Ja już o tym wiedziałem kiedy zobaczyłem kto wyreżyseruje film. Mogę wam jeszcze powiedzieć innych aktorów a więc zagra jeszcze Helenha Bonham Carter i prawie na pewno Alan Rickman

Lady_From_Burton_World

Ja dopiero teraz :) I się cieszę ;) Zapowiada się niezła gratka :)

czarna_mamba_9

Ja o tym wiem od dawna, ale przecież nie każdy śledzi wszystkie newsy o Johnnym...

Lady_From_Burton_World

słyszałam o tym jakiś czas temu ale nie wiedziałam czy to prawda.. ale skoro sam zainteresowany potwierdza to już wiem napewno :)

Lady_From_Burton_World

A więc jednak?
Słyszałam o tym, ale nie wiedziałam, czy to plotka czy już potwierdzona informacja.
No miło, miło.

czarna_mamba_9

No super super, też zawsze o tym marzyłam, zobaczyć Deppa w roli wampira, to będzie coś :D

czarna_mamba_9

ooo! Depp, Helena i Alan Rickman w jednym filmie? Boże ja ich kocham!

czarna_mamba_9

dżoni depp jako wampir

BUAUAHAHAH a ja Pattinsona porównywałam Do Deppa, który jest lepszy:P
ciekawe kto byłby lepszy jako wampir buah

tacyssup

bedzie pil krew z podpasek