Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Dobry aktor, ale prznieystojny ....... :-) ..... Nie wiem co w nim ludzie widzą :-)

Mmoroe

Właśnie zrobiłaś z siebie kamikadze ...
Uważam, że jest świetny, przystojny, ale chyba za bardzo go chwalicie. Zauważcie, że takie przechwalanie Deppa, może skończyć sie źle dla niego i dla wszystkich co go uwielbiają. Wystarczy ze spieprzy jakis film i od razu będzie mięso szło na niego.

Mmoroe

czy mieso ??
to ja nie powiem....
oglondała z nim Ded mena ktory mi sie nie spodobała
a moja sympatia od niego sie nie zmieniła ...
wiec jaki z tego wniosek ??

Chantal_3

Sory, złe słowo. Może nie mięso, ale krytyka prasy i pewnie tu też padną tematy obraźliwe. Nie przesadzałbym z tym przechwalaniem go. Jest świetny, ale jednak gdy jakiś nowy film okaze sie przereklamowany, słaby to będą gadać, że najlepszy aktor pokazał słabą klase czy coś w tym stylu.
Proszę mi tu nie pisać, że Depp nie spierniczy zadnej roli bo nie wiecie tego.

Szajba

moim zdaniem w karierze (nawet tej najbardziej blyskotliwej) kazdego aktora kiedys przychodzi kryzys ktory czesto niekonczy sie na jednej roli mysle ze kiedys Deppa tez spotka cos takiego to jest nieuniknione (wedlug niektorych taka porazka byli "Piraci..." z czym ja sie oczywiscie nie zgadzam a to tylko potwierdza ze obiektywnie nie da sie ocenic zadnej roli) wtedy wlasnie gdy media byc moze nie zostawia na Johnnym suchej nitki okaze sie kto jest prawdziwym fanem a kto "rozwrzeszczanym malolatem" (charakterystyczne wyrazenie tego forum:D)
*for your consideration

Mmoroe

Zgadzam się z BEZnickową girl!!!! A co do tematu... Jak dla mnie aktor świetny, ale i przystojny. Nawet nieprzyzwoicie.... :) Pozdrawiam - Kaileena