Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

LUDZIE!!! Głosujcie na JD bo niedość że świetnie gra to do tego, jest bardzoooooooo przystojny i bezkonkurencyjny a aktualnie jest poza 10!!!
Dawajcie mu same 10 i tylko 10!!! PIERWSZE MIEJSCE POWINNO BYĆ ZAWSZE DLA JOHNNY'EGO DEPP'A !!!!!!!!!! :):):):):):):) !!!!!!!!!!

Madam_Capuletti

1 miejsce dla Johnnego Deppa? nawet ze względu na takie fanatyczki jak Ty, nigdy nie chciałbym, żeby znalazł się na pierwszym miejscu. Już teraz jego filmografia zamienił się w jakieś debilne ahy i ohy, nawet nie myśląc co by było gdyby Depp awansował na to zasrane pierwsze miejsce. Rozumiem, jest dobrym aktorem i całkiem przystojnym, ale do przesady, to co wy tu odstawiacie to jedna wielka szopka. Żal mi Deppa, że ma fanatyczki zamiast fanek. Większość tutejszych komentarzy jest pisana przez napalone 13 ze zdjęciem Deppa w profilu i debilną ksywką. Ludzie trochę umiaru w waszych działaniach.

kasta_2

Magus zgadzam się z tobą niestety :( Często wchodzę na to forum i czekam aż wkońcu pojawią się jakieś normalne opinie o Johnnym ale no cóz... To jeden z moich ulubionych aktorów (jeszcze z przed fali piratów :/). chyba należę do bardzo nielicznej grupy, której wcale się nie podobało że pan Depp zagrał Jacka Sparrowa :/. Wtedy wszystko się zaczęło. Wielka Deppomania wśród extra na topie nastoletnich fanek. Zastanawiam się czy choć połowa z nich widziała jakikolwiek innym film z Deppem :/ (najlepiej jakiś starszy). Teraz jak komuś powiem że lubię Johnnego to się na mnie krzywo patrzy i pyta: "a piraci to pewnie twój ulubiony film, co?" a mnie szlag jasny trafia...
Trochę pokręcony ten koment, ale chora jestem i nie kontaktuje :)

Madam_Capuletti

Może i nie wszyscy lubią Johnny'ego Deppa i jego grę aktorską (którą zauroczył mnie w "Ed Woodzie" i "Sekretnym Oknie"). Ja się cieszę, że w ogóle ktoś na niego głosował nawet pozytywnie.
Może i jestem jego fanką, ale nie fanatyczką. Każdy aktor, choćby był naszym "ukochanym", ma prawo znaleźć się na tej pozycji, na jakiej go umieścili inni.
Liczmy się ze zdaniem innych i postarajmy się podliczyć wszystkie jego 'za' i 'przeciw'.

Ale widać po tobie, że jeszcze nigdy nie miałaś żadnego idola. Przykro mi to także stwierdzić, ale największą uwagę zwracasz chyba tylko na jego wygląd dziecinko. Jeśli ktoś chce mu dać 1, to niech mu da! To jego zdanie.

Pozdrawiam gorąco.

P.S. A Johnna wzięła się przez moje koleżanki, które zauważyły moje zainteresowanie tym aktorem. I myślę, że słusznie ;)

Johnna

zgadzam się z Tobą 'magus', ale chcę jeszcze dodać, że fanatyczki nie odbierają mu talentu. coraz częściej niestety można spotkać się z opiniami, że depp nie jest niczego wart, bo doceniają go przede wszystkim gorące 13, wpatrzone w jego galerię, nie filmy. jest rzecz, której nienawidzę. niepotrzebna przesada.

z drugiej strony, co to da, że będzie na 1 miejscu. tutejsze forum nie jest przeznaczone tylko i wyłącznie dla jednej osoby, więc naturalna jest różnica zdań. dawać same 10? jeżeli czyimś zdaniem zasłuży, czemu nie. ale żeby tylko ze względu na Twoją "prośbę" 'irmino'?

Madam_Capuletti

O przepraszam... Nie jestem jego fanatyczką jeśli chciałaś również o mnie to powiedzieć.

Johnna

'johnna', czy chodzi Tobie o mój komentarz? jeżeli tak, przepraszam, nic takiego nie miałam na myśli. za fanatyczki deppa uważam gorące (niestety coraz częściej już nie tylko 13), które uważają go za doskonałego, ale okazują to w bardzo żałosny sposób, marząc o wskoczeniu mu do łóżka w którym (najlepiej, jeżeli-)leżałby w przebraniu Sparrowa.

a_woman_in_flash

Mam 14 lat i jestem w nim zakochana. Nie wstydzę sie tego powiedziec:/ i umiem sie śmiać sama z siebie:PP. Co do ksywki to jets bardzo fajna,a zdjecie przedstawia jednego z lepszych ludzi kina:PP...tak juz mam...nie moja wina, ze mam do niego słabosc:...a takie komentarze są bez sensu!!...dlaczego na mnie napdacie!! Bo go lubię i mam 14 lat!!;| Czytałam jego biografię, widzialam inne filmy z nim, a i moja ,,filmografia" nie kończy sie na piratach i nie zaczyna na banalnych komediach romantycznych:/...bardzo go lubię i weszłam tu, żeby totanlnie skrytykować ten teamt, bo jest banalny i takich było juz sto!! Ludzie opamietajcie się!! Po co pisać, że jest cudowany i mamy mu dawąć ,,10"...przecież to osobista sprawa:/...i prosiłabym was nie obrażać mnie, bo nie uwazajcie się za takie dorosłe, bo szczerez mówiąc, to nas krytykujesz a sama piszesz ,, z kąd"...więc no na pradwę i weźcie czasami wyluzujcie:/

Niestety nie pozdrawiam...

Madam_Capuletti

mam 15 lat, mam na profilu Depp'a, mam głupią ksywke:P i pierwszy w całosci obejrzany film z nim to Piraci, mam milion jego zdjęć ale NIE stanęłam na piratach i jak mi sie spodobał w tym filmie to dla porownania zaczęłam oglądać z nim inne filmy i obecnie obejrzalam ich 29, jeszcze nie skonczylam czytać jego biografie i nie jestem fanatyczką, bo nie podziwiam go wylącznie za wygląd ale i za to jak swietnie wybiera role filmowe, jak umie tchnąć życie w swoje postacie i że nie obchodzi go sława tylko żona i dzieci. mnie jak i innych denerwują kolejne wpisy na temat tego jaki on wspaniały ale i o tym jaki on załosny-naprawde ludzie nie macie o czym pisać?!grono jest fajniejsze! :P
ps. czy to takie ważne czy ktoś zrobil błąd ortograficzny?? ja zapewne zrobiłam ich mnóstwo....pomyślcie o tym ze istnieje takie coś jak dyslekcja po drugie nie cierpie uogólniania, bo jak ktoś gdzieś napisał JOHNNY FOREVER to odrazu jakiś wariat i że dopiero po piratach zaczął go lubić to odrazu trzeba go zwyzywac, nazwac idiotą itd. a dlaczego tego nie cierpie? bo nawet nie wiecie jaki to człowiek jest, skąd wiecie że pisząć kocham Johnnego nie pisze tego na żarty i tak naprawde nie bierze tego na serio?! wy tylko widzicie jego profil i jego ulubione filmy i ogólnie co ma na swoim loginie!prosze przestancie!!

Madam_Capuletti

'a_woman_in_flash' masz rację. Coraz więcej jest takich dziewczyn.
W sumie i mam 14 lat, ale odkąd jestem zainteresowana Deppem, to szczytem moich marzeń jest dostać jego autograf (na żywo) i z nim porozmawiać.
Często widzę w marzeniach siebie rozmawiającą z nim o różnych rzeczach.
Albo grającą z nim w jednym filmie. Już na samą myśl o tym serce bije mi mocniej, chociaż zaraz zdaję sobie sprawę, że to tylko zwykły człowiek, taki jak my, tylko chodzi o to, że pokazują go w telewizji i nic więcej.

Ale nie myślę o wskoczeniu mu do łóżka.
Takie dziewczyny co już mają chcice na niego, to po prostu niedojrzałe ("powiedziała co wiedziała, ta co w ich wieku":P) dziewczyny, które chyba jeszcze nigdy nie zainteresowały się kimś na takim poziomie, by pomyśleć o nim jak o człowieku, a nie maszynie do seksu.

No cóż. Nic na to nie poradzimy, ale niestety w naszych czasach to prawie jak choroba. Seks, narkotyki, pieniądze i sława.
A gdzie reszta aspiracji? W wódce utonęły??

Johnna

'johnna'śmiało mogę stwierdzić, że osób takich jak Ty potrzeba tutaj więcej. jesteś przykładem dziewczyny, która wykracza poza stereotyp swojego wieku, co udowodniłaś dobitnie powyższym komentarzem.
wspomniałam już na forum filmwebu, że moim celem jest praca przed Kamerą, w świecie Filmu. pozostaje mi życzyć Tobie i sobie, żebyśmy miały okazję spotkać się w przyszłości na Planie, kto wie, może nawet w towarzystwie deppa.

co do Twojej wypowiedzi 'aagdziaa', zgadzam się w większości i również uważam, że forum nie jest od krytyki użytkowników ale tutejszych bochaterów Kina. z drugiej strony nie można ignorować osób, tutaj niepotrzebnych (czyt. tych kórzy nie wnoszą nic oryginalnego, ciekawego, godnego zainteresowania..).

każda dyskusja jest owocna wtedy, gdy osoby ją prowadzące wiedzą, jak dobrać argumenty przeciw lub zgodnie z innymi, a zarazem uzupełniają się nawzajem, tworząc bogate wnioski.

moją myślą w tej dyskusji jest to, że depp tonie w natłoku fanatyczek, co doprowadza do niechęci coraz większej liczby prawdziwych i wymagających widzów Kina.

bo w końcu którego fana Wielkiego Ekranu zaciekawi to, co przereklamowane..

a_woman_in_flash

nie cierpie jak ktoś kogoś obraza ale nie ma na niego dobrych arumentow lub po prostu ich nie ma, jesli już ma sie potrzebe wypowiedzi o kimś to trzeba mieć mocny argument albo to przemilczeć bo argumentem nie jest np.przecież on jest brzydki!, co wy w nim widzicie!
to jest bez sensu

a_woman_in_flash

Mam 14 lat i jestem w nim zakochana. Nie wstydzę sie tego powiedziec:/ i umiem sie śmiać sama z siebie:PP. Co do ksywki to jets bardzo fajna,a zdjecie przedstawia jednego z lepszych ludzi kina:PP...tak juz mam...nie moja wina, ze mam do niego słabosc:...a takie komentarze są bez sensu!!...dlaczego na mnie napdacie!! Bo go lubię i mam 14 lat!!;| Czytałam jego biografię, widzialam inne filmy z nim, a i moja ,,filmografia" nie kończy sie na piratach i nie zaczyna na banalnych komediach romantycznych:/...bardzo go lubię i weszłam tu, żeby totanlnie skrytykować ten teamt, bo jest banalny i takich było juz sto!! Ludzie opamietajcie się!! Po co pisać, że jest cudowany i mamy mu dawąć ,,10"...przecież to osobista sprawa:/...i prosiłabym was nie obrażać mnie, bo nie uwazajcie się za takie dorosłe, bo szczerez mówiąc, to nas krytykujesz a sama piszesz ,, z kąd"...więc no na pradwę i weźcie czasami wyluzujcie:/

Niestety nie pozdrawiam...

Co do tego wypomnienia blędu to chciałm pokazać że osoby któe kmnei krytykują tylko ldatego, że mam 14 lat i go lubie same są lekko dziecinne w swoich opisach:)

Madam_Capuletti

Nie wiem czy mój post wniesie coś do tej dyskusji, ale tak gwoli wyjaśnienia trzeba coś napisać bo robi się niemiło. Nie napisałam nigdzie że KAŻDA nastoletnia fanka Deppa musi być od razu wpasowana w stereotyp "piratowej" 13-latki. Bo to nieprawda. Jednak spotykam dużo ludzi na różnych forach i w realu, którzy widzieli tylko i wyłącznie piratów i żądają za rolę w nich Oskara dla Johnnego. Dla mnie to głupie :/ Jeżeli ktoś nie poprzestał na piratach i ogląda inne filmy (starsze) z panem Deppem to dobrze o nim świadczy, takich ludzi to ja się nie czepiam.
Chodzi mi o to, że jest pełno panienek, które zobaczyły tylko ten jeden feralny film (no i może jeszcze sekretne okno) i od razu są wielkimi fankami, z tysiącem zdjęć na kompie... Na gg mają status: "ah mój Johnnuś WRÓBELEK" (w ostateczności pirat) albo "za***ć paradis"... I przez takie właśnie coś duzo osób nie lubi Deppa, argumentując to słowami "bo to idol gorących 13-latek". Ja go lubię i lubić będę, lecz do końca życia nie odżałuję tego że zagrał w piratach. Mam nadzieje że ktoś zrozumie o co mi chodzi, bo choroba męczy i ciezko jest coś składnego napisać :p

Aesma

Denerwuje i zasmuca mnie fakt że wiele fanek Depp'a jest uznawanych za nie znające się na filmach,głupiutkich nastolatek. Odkąd to słowo "nastolatka" oznacza puste sobowtóry Paris Hilton. Bo często obok słów typu: głupia,pusta występuję słowo nastolatka. Za to że mam 15 lat i że bardzo lubię Depp'a mam mieć przypiętą etykietkę panienki która sika na jego widok. Wiem że są takie właśnie dziewczyny ale nie przypisujmy osobą miejącym zdjęcie Johnny'ego na profilu itp takiej osobowości.