Co sądzicie będzie z nich udana para? Podobno johny stara się o role dla paris w nowych piratach z Karaibów. Będą mieć piękne dzieci.
http://www.hellomagazine.com/johnny+depp+love+paris$#.htm
kto ci takich bzdur nagadał? ;/
Johnny jest w szczęśliwym z związku z Zaciem Efronem. Ogarnij się, ok?
komu? Tobie obiecała?? a może sobie nie życzy żebyś ujawniał szczegóły z jej życia z dżonym, co?? pomyślałeś o tym???????????????????????????
Przecież Paryż Hilton kręci z Patysonem po Zmierzchu, żeby ich nikt nie widział.
Depp podobno ma dość romansów i chce w spokoju oddać się medytacji.
Ludzie...czytajcie czasami Pudelka.
Pattinson kręci z Johnnym, ale Johnny nie ma na niego ochoty, bo tak jak powiedział paciek ma ochotę na zbiorową orgię z obsadą "High Shool coś tam". Czyta się te serwisy plotkarskie...
Matko, babko i cała reszto!!! ZAC SIĘ NIE MYJE???!!!
Mój świat legł w gruzach i już nigdy nic nie będzie takie samo...
A ja przeczytałam na www.gufno_prafda.pl, że Dżoni z nikim nie romansuje, bo już nie może... wiecie... NIE MOŻE... a chciałby.
aahhaaaaaaaaaaaa! to samo było na www.sranie_w_banie.org - że chciałby ale.. yym, przyczyny zdrowotne że tak powiem.
Co???
Czemu, czemu, czemu?!!! Co za okropny dzień!!! Zak się nie myje, Dżon nie może...co jeszcze?...
yoooookooo.
to było, cóż, ostre.
zak też nie może, ale nie już nie może, tylko jeszcze nie może, tak więc... trzeba czekać!
On... ...złamał małego palca w lewej stopie nie chciał.. nie chciał Ci o tym mówić, bo... bo bał się.. że.., że nie zrozumiesz.. że go zostawisz tylko dlatego.. zwyczajnie się wstydził. przykro mi, Lady. tyle wstrząsów jednego dnia..
No co?
Z Deppem ośmioro nieślubnych dzieciorów, nieudany związek z Johnem, Sands się nie odzywa od paru dni...dość tego...
;PP
no dobra, dobra. skoro chcesz być singlem to proszę bardzo. ale pamiętaj, że jak chcesz kogoś kogo nie znasz to wal - ma się te wtyki ;D
a Sandsowi się telefon rozładował i zgubił ładowarkę więc się nie przejmuj ;P
Sands wpadł pod pociąg??? Nie żyje?!!! ;((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
nie!!! jego telefon wpadł pod pociąg, połamał się na małe kawałeczki które po upływie 27 minut zjadł gołąb.
Sands wciąż nie może pogodzić z utratą telefonu ale żyje!
ale ale ale przecież ja napisałam, że spadł MU. czyli, że telefon ;D
wybacz jeśli Cię przestraszyłam. ja naprawdę nie chciałam...