...jest swietny.Według mnie najlepiej zagrał role Jacka Sparrowa.Piraci z Karaibów to mój jeden z najlepszych filmów.Wyglądał i grał w nim fantastycznie.Kto tak uważa prosze o wpis i napiszcie jeszcze jakie są wasze ulubione filmy z Johnnym.Pozdrawiam;)
Zgadzam się z tobą bardzo fajny filmik ale nie zmieści się na mojej liście no ale był oki !!!
Co do jego najlepszych filmów nie wypowiem się bo oglądałam tylko ten :-( !!!
Ale Piraci z Karaibów uważam za najlepszy - chyba !
Pozdro kinomanka 15 :-)
hehe;]ja tez uwazam ze jako jack sparrow grał bosko!!!!!!!!!co za twarz....mniam.schrupać bym go chciała;]
pozdro
No przyznam sie szczerze że on zauroczył mnie dopiero po Piratach i teaz zwracama na niego największa uwage i jako aktora i muzyka i faceta.Teraz jest moim idolkiem.Ogladałam kilka filmów z nim ale nie zwracałam na to wcześniej uwagi
dopiero potem.Kocham go!!
Boże on jest taki piekny a jeszcze pięknijeszy jak sie usmiecha.No cudo.A te jego oczka.Kocham go za to.
ehhh... moze Ci sie jedynie podobac, bo mowienie, ze sie kogos kocha to takie rzucanie slow na wiatr... mowisz, ze go kochasz a nie wiesz jaki jest prywatnie. Mozesz go ocenic po rolach w filmach i po wywiadach ale tak naprawde nigdy nie bedziesz wiedziala jaki jest. Milo by bylo gdybys nie naduzywala tak waznego slowa jak "Kocham" , nie mowiac juz o tym, ze kocha sie pomimo a nie za cos...