Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

...jest swietny.Według mnie najlepiej zagrał role Jacka Sparrowa.Piraci z Karaibów to mój jeden z najlepszych filmów.Wyglądał i grał w nim fantastycznie.Kto tak uważa prosze o wpis i napiszcie jeszcze jakie są wasze ulubione filmy z Johnnym.Pozdrawiam;)

Klaudiiia

Zgadzam się z tobą bardzo fajny filmik ale nie zmieści się na mojej liście no ale był oki !!!
Co do jego najlepszych filmów nie wypowiem się bo oglądałam tylko ten :-( !!!
Ale Piraci z Karaibów uważam za najlepszy - chyba !
Pozdro kinomanka 15 :-)

Klaudiiia

hehe;]ja tez uwazam ze jako jack sparrow grał bosko!!!!!!!!!co za twarz....mniam.schrupać bym go chciała;]
pozdro

Klaudiiia

No przyznam sie szczerze że on zauroczył mnie dopiero po Piratach i teaz zwracama na niego największa uwage i jako aktora i muzyka i faceta.Teraz jest moim idolkiem.Ogladałam kilka filmów z nim ale nie zwracałam na to wcześniej uwagi
dopiero potem.Kocham go!!

brawurka_4

Boże on jest taki piekny a jeszcze pięknijeszy jak sie usmiecha.No cudo.A te jego oczka.Kocham go za to.

brawurka_4

ehhh... moze Ci sie jedynie podobac, bo mowienie, ze sie kogos kocha to takie rzucanie slow na wiatr... mowisz, ze go kochasz a nie wiesz jaki jest prywatnie. Mozesz go ocenic po rolach w filmach i po wywiadach ale tak naprawde nigdy nie bedziesz wiedziala jaki jest. Milo by bylo gdybys nie naduzywala tak waznego slowa jak "Kocham" , nie mowiac juz o tym, ze kocha sie pomimo a nie za cos...

Elly_2

Och no racja.Może złe tu słowo dałam bo kochać to przecież bardzo duzo powiedziane.To słowo "kochać" było uzyte w innym kontekście a co oznacza naprawde to nikt nie musi mi mówic.Naprawde.Także jedynie baardzo mi sie podoba jak wileu na tym forum.Buźka.