Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 263 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Wedłg mnie Jonny Deep jest doskonałym aktorem, ale jest zbyt przesadnie dba o siebie, moja kuzunka szleje za nim.

Zaratho666

hah! ja tez go uwielbiam:D i uwazam ze jest swietnym aktorem

asjaasja

zgadzam sie w 100% a tak w ogole to ja jestem ta kuzynka:-)

użytkownik usunięty
Zaratho666

Szalejecie za Johnnym DEEPem? A to ciekawe...

Zaratho666

No nie no, to zaczyna mnie powoili wkurzać :d Naprawde znacie takiego aktora, który sie nazywa DEEP??? No to powiedzcie kim on jest, bo ja go nie znam :d :d <lol>

Elizabeth666

jaki filmowy ignorant to ja nie moge! A piratow widziales/as?

kiciak100

w Piratach grał Depp a nie Deep

Zaratho666

"ale jest zbyt przesadnie dba o siebie,"
szczerze mówiąc, nie wiem co mam rozumieć czytając to zdanie, bo jest bezskładne itp. no ale chyba ci chodziło o to, że za bardzo o siebie dba?
i to mnie wkurza, jak chcecie kogoś skomentowac, to kurna wpiszcie se chociaż w grafice jego nazwisko i pooglądajcie zdjecia.
Johnny często miał tłuste włosy na ważnych ceremoniach itp, a przesadnie to dba chyba Keanu Reevs(przepraszam, ale nie wiem, jak sie pisze), czy Tom Cruse

Zaratho666

dEEp??? nie znam czlowieka. chyba pomylilas forum

gosik_z

Moim zdaniem Johnny Depp wcale przesadnie o siebie nie dba. On wygląda jak gwiazda rocka i właśnie to mi się w nim podoba. Kompletny brak ładu . Można powiedziec "artystyczny nieład". Jak dla mnie facetem, który zbyt dużą wagę przywiązuje do wyglądu jest Beckham czy Brad Pitt, ale nic do nich nie mam.
PS.Keanu Reeves:).Pozdrawiam

HekateV

A no i uważam, że Keanu wcale przesadnie o siebie nie dba. Jset rardzo naturalny. Czasami nawet wygląda na trochę zaniedbanego.

Zaratho666

Proszę... żaden Jonny Deep..
JOHNNY DEPP!
I nie rozumiem w ogole tego, ze niby zbyt przesadnie dba o siebie... eeee.. ja bym powiedziala na odwrot, Johnny czesto chodzi z tlustymi wlosami, nieogolony [ co oczywiscie nie psuje jego miazdzaczego seksapilu :D ]
I nie da sie za Nim nie szalec... aaah <3 ;]

CzarnaKrwinka

Oj na pewno da sie a nim nie szalec, ale ja osobiście SZALEJE:))

CzarnaKrwinka

zgadzam się w 100% procentach ;)
A< może nawet bardziej?
Johnny jest taki... no właśnie "taki", że brakuje mi słów.
a, co do tych wlosów to fakt, ale i tak jest cudowny i świetnie gra w filamch itd.
faceta po prostu nie da sie nie lubić, nawet gdy gra czarne charaktery ;)
Pozdrawiam wszystkich fanów/fanki DEPPa :)

fretten

błagam was.... tak trudno zapamiętać że nazywa się DEPP????? jak ja widzę DEEP i słyszę DIP to mnie krew zalewa....;)))

a Johnny jest super!!! ma to coś w sobie;)

party_girl

przepraszam Was za tego ignoranta. a Deep to on chyba pisze specjalnie- wiecie, to jest taki typ co szaleje za facetami latajacymi po amerykanskich osiedlach w pelerynie:-)sprawdzcie sobie jego ulubione filmy. i zabroncie wypowiadac na tym forum;-)Johnny Depp is the best!!!!

Zaratho666

jeżeli wg Ciebie jest doskonalym aktorem, to dlaczego dałeś Mu 1?
:|