Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Juhu!!!

użytkownik usunięty

Oceniacie go po wyglądzie? Może to nie jest jakiś nie wiadomo jaki przystojniak, ale tu też nieźle wychodzi (wystarczy spojrzeć na Jacka Sparrowa). A gra po prostu genialnie! Nie wiem co wy myślicie, ale sądzę, że jego najlepsze role to Piraci z Karaibów i Jeździec bez głowy. Sama nie wiem jak można go nie lubić

użytkownik usunięty

Piraci to film, który może budzić wiele kontrowersji, pomimo, iż Depp zagrał tam świetnie to coś stracił… prawdopodobnie to, iż wcześniej grał (raczej) w produkcjach nisko budżetowych, przyjmował rolę „odmieńców”, a tym filmem przełamał pewnego rodzaju zasadę…
Za najlepszy film, Johnny’ego uważam Benny & Joon, choć tak naprawdę trudno jest wybrać jedna pozycję=)
Ps. zapraszam na stronę www.depp4ever.za.pl
Pozdrawiam wszytskich!

najłatwiej jest chyba kogoś krytykowac czyjś wygląd](no zalezy kogo;))oceniając samą, jakże soecyficzną, urode johnnego, to powiem tak:ładne, głebokie oczy, ładny nos( troche głupio brzmi to "ładny, ładny" ale mój zasób słów jst troche ograniczony jak widac ;D)w tym idealny profil-noi w końcu brunet;D z drugiej strony to facet jak każdy inny-innym sie może podobac, drugim nie(oczywicie chodzi mi o płeć pięną, ewentualnie o homosexualistów-bez urazy ;))każdy ma swój gust i w tym wypadku nie ma co dyskutować;]
A gdyby johnny nie był nawet tak urodziwy, nadal pozostawał by jednym z moich ulubionych aktorów- ze względu na jego wyśmienitą grę ;]