czy nie uważacie że Kaka (piłakarz Brazylii jakby ktoś nie wiedział) jest podobny do młodego Johnny'ego?? Może jestem przewrażliwiona, ale serio Kaka przypomina mi Johnny'ego jakies 15 lat temu...
Jak dla mnei to ani troche...albo jesteś przewrażliowiona reczywiście albo...nie wiem.Ale ja sie nie zgadzam.Kaka jest brzydki a Johnny jest piekny:)
Oooooooooo, widzę że znalazły się dziewczyny interesujące się piłką (mam nadzieję że nie tylko na czas mundialu). Co do Kaki to żeczywiście jest nieco podobny do młodego Deppa ale naprawdę niewiele.
Aaaaaaaaaaaa, właśnie. oglądałyście Krzyk? Leciał na dwójce jakieś 3 tygodnie temu. Tam dopiero był gościu podobny do młodego Deppa.
Zresztą... http://www.filmweb.pl/normalnie,depp,3BD,temat,Topic,id=253803 [www.filmweb.pl/normalni...]
Boooże, a co ma jakiś tam Kaka do Johnny'ego? Bo według mnie nic. Ani uroku, ani klasy. Zresztą i tak nie oglądam mundialu, wolę raczej po kolejny raz puścić sobie niesamowite Sleepy Hollow;)
Alex - A wiesz w ogóle kto to jest ten Kaka...? Bo czytając twoją odp. to mam pewne wątpliwości...
Dla mnie Depp nie jest / nie był w ogóle do Kaki podobny :P I z tego co widzę, wielu podziela moje zdanie.
A co do samego Kaki to musze powiedzieć, że jest jednym z lepszych w drużynie Brazyli :P Na mundialu przewyższa nawet Ronaldinho, który nic na razie nie pokazuje.
Pozdrawiam :P
wg mnie nie jest podobny :P A tak w ogóle jestem fanką Kaki :D Jak dla mnie jest przystojny, ale chyba nie przebije Deppa =)
Reeze - wg mnie Kaka najlepiej gra... Ja już kończę, bo niedlugo zrobi się tu dyskusja na temat piłki nożnej :P Pozdro. Kaka rządzi! :d
Kaka jest tesh graczem AC Milanu o ile nie było jakiegoś transferu.
Ronaldinho jest jak deser, on pokarze klase pod koniec mundialu ale tak że hej!
A co do Kaki w Realu to mi się nasuwa tylko jedna myśl... Nie!!! Proszę!!! Tylko nie do Realu :( Wolę jednak Barcelonę :P