Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 551 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ma tylko 174cm. W rzeczywistość żadna dziewucha by go nie chciała :)

Motorcycle_Boy

Ha, ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha. Dobre :)

użytkownik usunięty
Motorcycle_Boy

Nie wielkość się liczy, ale jakość ;]

Motorcycle_Boy

Jaki konus? xD
Moim zdaniem ma przyzwoity wzrost, po za tym wzrost nie jest priorytetem w wyborze... ;]

zeugl

Hmm...nie sadze, żeby forum Deppa było dobrym miejscem na opisywanie własnej osoby...
;p

Motorcycle_Boy

Zależy co masz na myśli pisząc, że ma 174 cm.
Bo to niekoniecznie musi być wzrost. :)

Motorcycle_Boy

śmieszne. ha ha ha .....................................

Motorcycle_Boy

żadna? masz kompleksy kolego.

gosia2326

Z 187cm jakie ja mogę mieć kompleksy?

Motorcycle_Boy

No tak, bo jak ma się 187 cm wzrostu to nawet Apokalipsa nie wyprowadziłaby cię z równowagi...

Motorcycle_Boy

ach, a jaki byłby to piękny temat, zakończony piękną puentą, gdyby zakończył się na wypowiedzi T.K...

ulterior_dreamer

Panienki lecą tylko na tych minimum 1,85m i nikt temu chyba nie zaprzeczy. Konusy pokroju Depp'a maga się schować :)

Motorcycle_Boy

Zaprzeczam. Nie "lecę" na ciebie, na Deppa tak. To po pierwsze. Po drugie - patrz na post T.K

Motorcycle_Boy

głupota, to chyba jedna z wielu wad z których powinieneś mieć kompleksy.
a po drugie, co z tego, że jest niski? mam to głęboko, ile ma cm, cenię go za grę aktorską i talent, do cholery! Jakby miał ponad dwa metry też bym go uwielbiała.

użytkownik usunięty

"Panienki lecą tylko na tych minimum 1,85m"
Nie wszyscy muszą mieć takie same upodobania jak Ty..

użytkownik usunięty
Astartte

Zresztą.. ja to jestem niedzisiejsza i nie wiem na co laski teraz lecą.
(jedyne co pewne - ja wolę patrzeć na oczy ;P)

Rzygać mi się chce. Motorcycle_Boy, skończ tą żenadę.

użytkownik usunięty
MissTeeQ

To rzygnij sobie. Jako estetka czuję się urażona

Wybacz mi. to o ...ganiu nie było do ciebie, tylko do Motorcycle_boy :).

MissTeeQ

"Zresztą.. ja to jestem niedzisiejsza i nie wiem na co laski teraz lecą.
(jedyne co pewne - ja wolę patrzeć na oczy ;P)"

Brawa dla tej pani! ;p

Właśnie ja tez patrzę najpierw na oczy. Najładniejsze są zielone i brązowe. Niebieskie jeszcze przejdą, ale szare out! (Szara wybacz ;))

Lady_From_Burton_World

taa... ciekawe jak bys wypadl w pojedynku na oczy (z johnnym oczywiście)

gosia2326

to było do motorcycle boyyy

użytkownik usunięty
gosia2326

No cóż, jeśli miałabym dalej brać udział w tym szalenie seryjnym temacie, musiałabym stwierdzić, że najpiękniejsze są oczy brązowe lub bardzo niebieskie.
Wszelkie inne out.!

a tak na serio to ja nie o kolorach ;O

gosia2326

"taa... ciekawe jak bys wypadl w pojedynku na oczy (z johnnym oczywiście) "

Spojrzałbym na niego z góry i knypek pewnie by się skurczył. Zresztą dla lasek liczy się na pierwszym miejscu wzrost, a dopiero potem inne rzeczy. A jak ktoś uważa inaczej, to kłamie.

Motorcycle_Boy

Ok.
Teraz już wiem, że to kolejna prowokacja. Pamiętam Cie z forum Queenu.

Motorcycle_Boy

Tylko facet może mieć takie płytkie poglądy, w dodatku tylko facet może mieć takie nad wyraz obiektywne spojrzenie. Ja wcale nie patrzę na wzrost i myślę, że nie należę do małej grupy. No ale fakt, skoro masz na myśli typ "dziewczyn-lasek", to może dla nich liczy się wzrost...

MissTeeQ

dokładnie. co za różnica jakiego jest wzrostu? podaj chociaż 3 argumenty, dlaczego uważasz, że niźsi są gorsi. mi tam j.d się podoba bez względu na wzrost.

gosia2326

co za głupi temat, skad ty wiesz na co uwage zwracaja kobiety??? najwazniejszy jest wzrost/?? heh, pierwsze na co sie patrzy to twarz, jak masz nie ciekawą twarz, to mozesz sobie miec ponad 180 czy tam wiecej a i tak nie bedziesz atrakcyjny.
Ja osobiscie mam wymóg tylko taki, zeby był wyższy ode mnie, a ze mam 165cm to raczej nie problem, a Johnny jest bardzooo przystojny i jakbym miała możliwość to chetnie bym poszła z nim na randkę :)

użytkownik usunięty
Motorcycle_Boy

Ach no tak! Wiedziałam, że już gdzieś widziałam tę twarz ;> (czyt. avatar ;p)
Użytkownik od geja z rozdwojeniem jaźni! Witamy na forum konusa ;P

Hehe...dobra, zmykam stad, zostałem zdekonspirowany ;)

Motorcycle_Boy

jest!!!!

;P

Motorcycle_Boy

Czuję się co najmniej jak Horatio Caine, rozwiązałam kryminalna zagadkę forum Deppa ;p

Motorcycle_Boy

wydaje mi sie ze nie mozesz byc inteligentny skoro piszesz takie glupoty, a do tego musisz byc bardzo zakompleksiony i miec problemy z dziewczynami...

Motorcycle_Boy

O żaalll. Jestem fanką Depp'a od 2 lat i wiem o nim dużo. Ma 178 cm
wzrostu!!!!

użytkownik usunięty
KateDeppxD

Gratuluję rozległej wiedzy i obycia w temacie.

hehe.
To jest w ciekawostkach.
Więc kłamiesz.

KateDeppxD

Patrz, a ja zawsze myślałam, że ma 178 cm i 3 mm. I kto tu ma racje, hmm?

Lady_From_Burton_World

chyba Johnny...

gosia2326

a kto go mierzył osobiście?

cncll

podejrzewam, że żadna fanka:)a co do tego ile On ma wzrostu.... Po co Wam to? i tak nigdy w życiu Go nie spotkacie, a no chyba że chcecie sobie powiększyć jakiś Jego plakat do Jego prawdziwych rozmiarów, ale co to za różnica, czy ma 174, czy 178, czy 178,3mm;)??najlepiej wezcie powiększcie do 179. Wtedy będziecie pewni ze na pewno nie jest niższy;)A i jeszcze jedno zdanie dotyczące założyciela tematu. Skąd On tyle wie, jakimi facetami interesują się dziewczyny?? Czy jest... gejem?:)

migusia

Nie ważne kim jest. Zzapewne jest trollem. A to co pisze większość osób to ironia , czy tu każdego zaglądającego sporadycznie trzeba uświadamiać. No i poprawia mi humor czytanie niektórych mądrych wypowiedzi".:)))

użytkownik usunięty
MorganaBlackcat

Johnny nie ma 174 cm. wzrostu tylko 178 cm :)

MorganaBlackcat

ma moja droga 178 , więc nie jest konusem , napoleon był niższy i nikt się go nie czepia

BRILLANTE

Brylantynko... Jessu... jakaś ty mondra. Mogem zostać tfojom fankom?

No cóż znam laskę, która twierdziła, że "Napoleon, poza tym, że był mały, nie zrobił absolutnie nic." To tak na poprawę humoru.

Taka jest prawda, że Johnny zarabia na życie między innymi wyglądem, więc ludzie czepiali się go, czepiają i czepiać będą. To, że pan założyciel jest pusty i chce sobie coś zrekompensować nie jest tu najważniejsze.

Astartte

on nie robi kariery wygladem tylko talente . może ty go ttylko cenisz za wygląd a jak będzie stary to wtedy przezucisz się na zacka efrona. ja nie mnie się podoba jego TALENT..

BRILLANTE

Masz naiwne podejście do świata.

Astartte

ona udaje, że jest poważna.

Motorcycle_Boy

Hmmm wiecie,... mówią, ze "duży ma małego a mały ma dużego", tak, żeby równowaga we wszechświecie została i nikt nie był poszkodowany... Nie sądzę też, żeby przy 174cm był niski... raczej normalny... ;]

Motorcycle_Boy

Znam niższych, z żonami i gromadami dzieciarów. ;p

Mada_gringo

wezcie skonczcie ten temat bo tylko nie potrzebnie niektórzy sie irytuja.