Ha, ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha,ha, ha,ha,ha. Dobre :)
Jaki konus? xD
Moim zdaniem ma przyzwoity wzrost, po za tym wzrost nie jest priorytetem w wyborze... ;]
ach, a jaki byłby to piękny temat, zakończony piękną puentą, gdyby zakończył się na wypowiedzi T.K...
Panienki lecą tylko na tych minimum 1,85m i nikt temu chyba nie zaprzeczy. Konusy pokroju Depp'a maga się schować :)
głupota, to chyba jedna z wielu wad z których powinieneś mieć kompleksy.
a po drugie, co z tego, że jest niski? mam to głęboko, ile ma cm, cenię go za grę aktorską i talent, do cholery! Jakby miał ponad dwa metry też bym go uwielbiała.
Zresztą.. ja to jestem niedzisiejsza i nie wiem na co laski teraz lecą.
(jedyne co pewne - ja wolę patrzeć na oczy ;P)
"Zresztą.. ja to jestem niedzisiejsza i nie wiem na co laski teraz lecą.
(jedyne co pewne - ja wolę patrzeć na oczy ;P)"
Brawa dla tej pani! ;p
Właśnie ja tez patrzę najpierw na oczy. Najładniejsze są zielone i brązowe. Niebieskie jeszcze przejdą, ale szare out! (Szara wybacz ;))
No cóż, jeśli miałabym dalej brać udział w tym szalenie seryjnym temacie, musiałabym stwierdzić, że najpiękniejsze są oczy brązowe lub bardzo niebieskie.
Wszelkie inne out.!
a tak na serio to ja nie o kolorach ;O
"taa... ciekawe jak bys wypadl w pojedynku na oczy (z johnnym oczywiście) "
Spojrzałbym na niego z góry i knypek pewnie by się skurczył. Zresztą dla lasek liczy się na pierwszym miejscu wzrost, a dopiero potem inne rzeczy. A jak ktoś uważa inaczej, to kłamie.
Tylko facet może mieć takie płytkie poglądy, w dodatku tylko facet może mieć takie nad wyraz obiektywne spojrzenie. Ja wcale nie patrzę na wzrost i myślę, że nie należę do małej grupy. No ale fakt, skoro masz na myśli typ "dziewczyn-lasek", to może dla nich liczy się wzrost...
dokładnie. co za różnica jakiego jest wzrostu? podaj chociaż 3 argumenty, dlaczego uważasz, że niźsi są gorsi. mi tam j.d się podoba bez względu na wzrost.
co za głupi temat, skad ty wiesz na co uwage zwracaja kobiety??? najwazniejszy jest wzrost/?? heh, pierwsze na co sie patrzy to twarz, jak masz nie ciekawą twarz, to mozesz sobie miec ponad 180 czy tam wiecej a i tak nie bedziesz atrakcyjny.
Ja osobiscie mam wymóg tylko taki, zeby był wyższy ode mnie, a ze mam 165cm to raczej nie problem, a Johnny jest bardzooo przystojny i jakbym miała możliwość to chetnie bym poszła z nim na randkę :)
Ach no tak! Wiedziałam, że już gdzieś widziałam tę twarz ;> (czyt. avatar ;p)
Użytkownik od geja z rozdwojeniem jaźni! Witamy na forum konusa ;P
wydaje mi sie ze nie mozesz byc inteligentny skoro piszesz takie glupoty, a do tego musisz byc bardzo zakompleksiony i miec problemy z dziewczynami...
podejrzewam, że żadna fanka:)a co do tego ile On ma wzrostu.... Po co Wam to? i tak nigdy w życiu Go nie spotkacie, a no chyba że chcecie sobie powiększyć jakiś Jego plakat do Jego prawdziwych rozmiarów, ale co to za różnica, czy ma 174, czy 178, czy 178,3mm;)??najlepiej wezcie powiększcie do 179. Wtedy będziecie pewni ze na pewno nie jest niższy;)A i jeszcze jedno zdanie dotyczące założyciela tematu. Skąd On tyle wie, jakimi facetami interesują się dziewczyny?? Czy jest... gejem?:)
Nie ważne kim jest. Zzapewne jest trollem. A to co pisze większość osób to ironia , czy tu każdego zaglądającego sporadycznie trzeba uświadamiać. No i poprawia mi humor czytanie niektórych mądrych wypowiedzi".:)))
Brylantynko... Jessu... jakaś ty mondra. Mogem zostać tfojom fankom?
No cóż znam laskę, która twierdziła, że "Napoleon, poza tym, że był mały, nie zrobił absolutnie nic." To tak na poprawę humoru.
Taka jest prawda, że Johnny zarabia na życie między innymi wyglądem, więc ludzie czepiali się go, czepiają i czepiać będą. To, że pan założyciel jest pusty i chce sobie coś zrekompensować nie jest tu najważniejsze.
on nie robi kariery wygladem tylko talente . może ty go ttylko cenisz za wygląd a jak będzie stary to wtedy przezucisz się na zacka efrona. ja nie mnie się podoba jego TALENT..
Hmmm wiecie,... mówią, ze "duży ma małego a mały ma dużego", tak, żeby równowaga we wszechświecie została i nikt nie był poszkodowany... Nie sądzę też, żeby przy 174cm był niski... raczej normalny... ;]