Ostatnio zastanawiałam się czy wysłać list do Johnnego... Nie wiadomo czy w ogóle by odpowiedział a jeśli tak to pewnie jego agent czy coś. Nie wiem czy to ma sens a tak po za tym nie mam jego adresu. Pewnie niektórzy z was już tak robili i jestem ciekawa czy odpisuje albo wysyła autograf. Nie znam się na tym więc gdyby ktoś mógł mi podpowiedzieć byłabym wdzięczna:)
No właśnie kiedyś już był taki temat. I też jestem ciekawa czy osoby, które wysłały list do USA otrzymały odpowiedz ?
Proszę się pochwalić !
Ja tam uważam że to rzeczywiście niemożliwe ale nadzieję zawsze można mieć, jeszcze zresztą sie zastanowię, ale nie tak łatwo się poddaję. Zobaczymy...
Też widziałam ten temat dawno dawno. i jak ostatnio go przeglądałam to ludzie mówili ze dostawali autografy. Może warto spróbować?
Możesz go podać.Wiadomo,że nie odpisze bo nie miałby czasu na nic innego,ale fajnie byłoby chociażby dostać autograf.
Podaj jego adres, była bym wdzięczna, bo mam ale nie wiem czy dobry, jest świetnym aktorem i każdy jego fa chciałby mieć jego podpis nad łóżkiem.
Winona dzięki za adres, teraz muszę tylko poczekać aż mój brat przyjedzie i napisze i do niego list po angielsku
Odpisuję na główny post bo zjeżdża na prawo ;)
Winona dzięki za adres :P A ma ktoś może maila? Albo coś takiego...
Aha, i czy Johnny ma swoja stronę? Szukałam na google.co.uk np. ale tam nie ma. Zmieniłam ustawienia i szukałam oczywiście nie na polskich googlach.
A jak pisaliście list? Po polsku czy angielsku? Chyba raczej po angielsku, nie. No i co napisaliście? I jak tam autograf? :D Prawdziwy czy drukowany?
No chyba tyle pytań wystarczy... Może jeszcze jedno. Jak długo się czeka na ten autograf i czy wogule może być tak, że nie przyślą. Wyobrażam sobie ile on listów dziennie dostaje... ! uuuu..
a może tutaj coś będzie:
http://www.fanmail.biz/1229.html
tylko tam są opinię tych co do niego wysyłali ale po englishu:/
Z tego co czytałam na forum, to listy były pisane po angielsku i odpowiedź przychodziła po 3-4 miesiącach, jakoś tak. Najlepiej by było znaleźć ten temat
Teraz znalazłam- cytuję "Teraz idzie Ci tylko czekać:D Ja czekałam na autograf 2 miesiące bo nie dopisałam na kopercie zwrotnej POLAND, ale dotarł na szczęście:D Jak dopiszesz POLAND na kopercie zwrotnej to list dojdzie do Ciebie w 1,5 miesiąca:D To by było na tyle;) Pozdrawiam;) "
Też chyba w końcu wyślę ten list ;) moje postanowienie noworoczne :)
http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny'ego+.html?p age=2
tu jest cała instrukcja itp :) znalazłam ten temacik :)
Łał :D Fajnie. Ja też wyśle, już nawet z koleżanka się umówiłyśmy na wspólne pisanie listów bo można je wysłać wielu osobom (www.fanmail.biz) no i zobaczymy co z tego wyjdzie :)
"Trzeba tylko dołączyć kopertę zwrotną ze znaczkami USA" czyli do listu wsadzić zwykłą kopertę i znaczki do USA?
"kuponem międzynarodowym (powinny być dostępne na poczcie)." - a co to tak dokładniej jest?
I jeszcze mam pytanie. Co napiszecie w liście? Coś długiego czy co? Bo ja kompletnie nie mam pojęcia, nigdy nie pisałam takich listów do gwiazd...
Ja w takim liście napisałabym, że jestem jego fanką, uwielbiam go ;) moje ulubione filmy z nim, no i że chcę ten autograf ;) ale jak to ktoś kiedyś powiedział, nawet jak napiszesz dupa dupa dupa to i tak będą wiedzieć, że chodzi o autograf, bo Johnny tego raczej nie czyta...chociaż, nie wiadomo
taaa... ale ja już dostałam autograf ... wystarczy poczytać na tym forum co wczesniej wysłałam i napisac na e-mail do johnnego:) tam jakaś osoby pisaly że dostały i ja spróbowałam-i dostałam:D
kupon miedzynarodowy to taka kartka z napisami w roznych jezykach. powinnas ja dostac na poczcie bez problemu:) w Polsce nie mozna kupic amerykanskich znaczkow, dlatego ta karta- jak ja Dżony dostanie to pojdzie na swoja poczte i wymieni na znaczki amerykanskie i odesle Ci autograf:):) musisz ja wsadzic do duzej koperty razem z mniejsza koperta zaadresowana do Ciebie( ta duza na Dżonego) i tyle...:) ja swoj list wyslalam 2 tygodnie temu i czekam z utesknieniem na odpowiedz:D:D:)
Aha, okej. A ja jakie znaczki mam nakleić na mojej kopercie? Dadzą mi na poczcie jak powiem że do USA?
I co napisać? No i w jakim języku, bo wydaje mi się że po polsku to on nie będzie tłumaczył ;)
A w tym linku który podała Ilona, ta dziewczyna pisze, że wysłała mu swoją fotkę. Ale wiecie, myślę, jestem pewna, że te wszystkie listy oni wyrzucają, chyba że jakieś naprawdę super, które im się podobają oszczędzają... No bo wyobraźcie sobie że dostajecie 100 listów na dzień, tego nie idzie nawet przeczytać!
Licze się z tym że mój list zostanie spalony, ale przynajmniej odeślą autograf ;P chyba... oby!
Mała poprawka. Dziennie Johnny dostaje z 10000 listów. Czasem losują i kilka z nich czyta. Jak nie ma co robić.
Na jednym forum czytałam, ze można wysłać swoją fotke i może wróci podpisana... :)
Poza tym nikt nie wie co z tymi listami robią...
Mnie się wydaje,że odbierają listy (oczywiście nie czytają) odsyłają autografy i potem na śmietnik ew. do kominka:D
Liścik napisz po angielsku. A znaczek miedzynarodowy kupisz na poczcie. A czy je czyta to nie wiem, na pewno wszystkie nie, ale kilka...może;)
W odp odeśle do Cb zdjęcie z autografem ale to wszystko.
PS. na kopercie nie zapomnij dopisać Europe, Poland. i do środka włożyć 2 koperte z Twoim adresem.
życze powodzenia;)
wiadomo ze nie czytaja. wyslesz pusta kartke to tez pewnie autograf Ci odesla.
ja jestem juz po<lol2>
autograf na ścianie xDD
Dołączam się do tego pytania i + moje: niektórzy piszą, że wysłali maila. I na tej stronie podanej wcześniej też pisali że wysłali e maile. A jaki jest adres? I czy jeżeli napiszę maila z adresem itd to też dostanę autograf?
AUTOGRAF?!
Wchodzę w to! :D Ej, nie no-naprawdę warto...!
Trzeba poszukać adresu i wysyłam, dziewczęta! I chłopcy tez jeśli chcą :) jak ktoś znajdzie adres to wrzucie tutaj :)
Johnny Depp
9100 Wilshire Blvd.
Ste. 500 CA, 90212 USA
Johnny Depp
Infinitum Nihil
9100 Wilshire Blvd.
Suite 275W
Beverly Hills, CA 90212
USA
Johnny Depp
United Talent Agency
9560 Wilshire Blvd Fl 5
Beverly Hills CA 90212-2400
USA
To i tak tylko do agencji. Przykro mi.
Mam dwa pytanka...pierwsze to: czy jak wysylam ten list to na mojej kopercie zaadresowanej do Johnny'ego naklejam znaczek polski czy jaki? No i drugie pytanie czy tę kopertę zwrotną mam zaadresowac w tym samym miejscu jak u nas, w Polsce? Jakby ktoś mógł pomoc to dzieki;*
Taki temat już był i 1000 postów na nim więc można poszukać, tam są same instrukcje.
Jeśli wysyłasz list do Stanów to musisz mieć znaczek kupiony w polskiej poczcie do USA, który naklejasz na list a w środku masz kopertę zwrotną zaadresowaną na siebie z włożonym tam kuponem międzynarodowym.
Jej chodziło o to, czy kopertę zwrotna ma zaadresować w tym samym miejscu co w Polsce, czyli czy swój adres ma napisać też w prawym dolnym rogu :) Tego ja już nie wiem, ale jak ktoś wie to niech odpowie bo też jestem ciekawa.
A moje pytanie to: jakie znaczki albo co mam wysłać w kopercie zwrotnej, skoro na mojej poczcie nie ma kupony międzynarodowego (bo jak twierdzą - wycofali go)?
Ja wysłałam list do jego agencji i dostałam autograf. Bez odpowiedzi - tylko podpisane zdjęcie. Był już kiedyą taki temat jak ten list wysłać:
http://www.filmweb.pl/topic/542138/Chcecie+mie%C4%87+autograf+Johnny%27ego+.html
Trudno żebyś dostała odpowiedź... Ja też wyśle, ale nikt z nas nie ma pewności że to Johnny podpisywał, nie?
A mnie wkurzają takie fanki (na szczęście tutaj żadnej nie ma), które podniecają się, że wyślą mu list i on to przeczyta i happy. A to g*wno prawda. Oni losują kilka listów, może nawet tylko jeden na dzień i odpisują na niego, potem palą, tak jak resztę. Potrzebny im tylko adres żeby odesłać Ci autograf... Ja też wyśle ten list :D, ale nikt z nas nie ma pewności że to Johnny podpisywał, nie?
madzia Ja dobrze zrozumialam co miała na myśli KaRoLcIa tylko odpowiedz wydaje mi sie to taka logiczna, że nie odp. na to pytanie.
http://www.wentworth.pl/went/list-do-wentwortha/5/ a ja znalazłam takie coś. To jest ciekawe, bo nie tylko do wysłania listu do Wenta można to wykorzystać... :)
Myślę, że wiem tyle ile powinnam wiedzieć. No to przynajmniej napisze i dostanę autograf. Bo ludzie czasem od 5 rano czekaja żeby dostać od niego autograf na premierze (no dobra to nie to samo ale autograf to autograf:]) a ja tylko wyślę list. To wydaje się takie proste...
c/o Tracey Jacobs
United Talent Agency
9560 Wilshire Blvd. #516
Beverly Hills, CA 90212
USA
or
9100 Wilshire Blvd, Ste 725E
Beverly Hills CA 90212-3441
USA