Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Już dość dawno słyszałam (myślę, że duża część Was także), że kręcony ma być film na podstawie książki "Mistrz i Małgorzata" w którym Johnny miałby wcielić się w Volanda [nie wiem czy dobrze napisałam, jeśli ktoś przeczytał już książkę to niech mnie poprawi ja jestem narazie na 3 rozdziale:P] wracając do tematu, chciałam się dowiedzieć czegoś więcej o tym...czy w ogóle film ten powstanie i czy Johnny potwierdził udział w nim. Jeśli ktoś wie coś o tym to prosiłabym o odpowiedź...
Co do "innych", w tamtym roku na wakacjach czytałam książkę pod tytułem "Pani mego serca" (Gangemi Joseph), no i pisało tam, że książka ta zostanie zekranizowana przez WYTWÓRNIE JOHNNEGO DEPPA i że Gangemi pisze już scenariusz dla Deppa... Więc chciałam spytać: 1. Czy Depp ma jakąś wytwórnię? 2. Czy ktoś oprócz mnie słyszał o tym przedsięwzięciu?
Z góry dzięki.
Pozdrowienia:)

F_L

dzieki F.L za ten ciekawy temacik.ja tez jestem ciekawa,szczegolnie jesli chodzi o "mistrza i malgorzate",juz wyobrazam sobie johnnego w tej roli.tylko buzi dac!

użytkownik usunięty
nosferatu

Witajcie=)
Wydaje mi się, że jednak nie dojdzie do skutku ekranizacja „Mistrza i Małgorzaty” z Johnny’m, ponieważ w zeszłym roku powstał już film na postawie książki Bułhakowa: |LINK| http://www.filmweb.pl/Film?id=164018 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]
Jest to wersja Rosyjska [zgodna z pochodzeniem autora=)], a przecież film z Depp’em miał być mieszanką produkcyjną Rosji/Niemiec/Czech/USA. Jednak bardzo żałuję, że Johnny nie zagra w filmie, bo moim zdaniem byłby idealny do roli Wolanda. [wszystko jednak jest możliwe, może nakręcą jeszcze jedną wersję:)]

Masz rację. Johnny Depp jest „szefem” studia Infinitum Nihil [od paru ładnych lat] i zaangażował się w produkcję filmu, którego scenariusz powstanie na podstawie powieści „Pani mego serca" autorstwa Josepha Gangemi.Jednak prawdopodobnie Depp nie zamierza zagrać w tym filmie.
Pozdrawiam
From Hell
|www.depp4ever.za.pl|

Bardzo dziękuje za odpowiedzi:)
Szkoda, że nakręcili Mistrza i Małgorzatę :( a ja tak liczyłam na kolejny film z Johnnym...magiczny Johnny...magiczna książka...mieszanka doskonała:) Mam nadzieje, że jednak coś się stanie i nakręcą ten film wcześniej czy później:)
Co do tej wytwórni to muszę powiedzieć, że nie wiedziałam, że Depp taką ma:) dzięki za informacje:)
Jeśli chodzi o film na podstawie "Pani mego serca" to się bardzo ciesze bowiem książka mi się podobała, szkoda że Depp nie ma zamiaru w nim zagrać...ale mam nadzieję, że się mu coś odmieni:) i zagra choćby drugoplanową aaa może i nawet trzecioplanową rolę, chociaż nawet pomimo wieku (Depp 4ever young) mógłby wcielić się w rolę studenta.:)
Dziękuję jeszcze raz i gorąco pozdrawiam Was :) hehe nawet mi się zrymowało heh :)