Już dość dawno słyszałam (myślę, że duża część Was także), że kręcony ma być film na podstawie książki "Mistrz i Małgorzata" w którym Johnny miałby wcielić się w Volanda [nie wiem czy dobrze napisałam, jeśli ktoś przeczytał już książkę to niech mnie poprawi ja jestem narazie na 3 rozdziale:P] wracając do tematu, chciałam się dowiedzieć czegoś więcej o tym...czy w ogóle film ten powstanie i czy Johnny potwierdził udział w nim. Jeśli ktoś wie coś o tym to prosiłabym o odpowiedź...
Co do "innych", w tamtym roku na wakacjach czytałam książkę pod tytułem "Pani mego serca" (Gangemi Joseph), no i pisało tam, że książka ta zostanie zekranizowana przez WYTWÓRNIE JOHNNEGO DEPPA i że Gangemi pisze już scenariusz dla Deppa... Więc chciałam spytać: 1. Czy Depp ma jakąś wytwórnię? 2. Czy ktoś oprócz mnie słyszał o tym przedsięwzięciu?
Z góry dzięki.
Pozdrowienia:)
dzieki F.L za ten ciekawy temacik.ja tez jestem ciekawa,szczegolnie jesli chodzi o "mistrza i malgorzate",juz wyobrazam sobie johnnego w tej roli.tylko buzi dac!
Witajcie=)
Wydaje mi się, że jednak nie dojdzie do skutku ekranizacja „Mistrza i Małgorzaty” z Johnny’m, ponieważ w zeszłym roku powstał już film na postawie książki Bułhakowa: |LINK| http://www.filmweb.pl/Film?id=164018 [www.filmweb.pl/Film?id= ...]
Jest to wersja Rosyjska [zgodna z pochodzeniem autora=)], a przecież film z Depp’em miał być mieszanką produkcyjną Rosji/Niemiec/Czech/USA. Jednak bardzo żałuję, że Johnny nie zagra w filmie, bo moim zdaniem byłby idealny do roli Wolanda. [wszystko jednak jest możliwe, może nakręcą jeszcze jedną wersję:)]
Masz rację. Johnny Depp jest „szefem” studia Infinitum Nihil [od paru ładnych lat] i zaangażował się w produkcję filmu, którego scenariusz powstanie na podstawie powieści „Pani mego serca" autorstwa Josepha Gangemi.Jednak prawdopodobnie Depp nie zamierza zagrać w tym filmie.
Pozdrawiam
From Hell
|www.depp4ever.za.pl|
Bardzo dziękuje za odpowiedzi:)
Szkoda, że nakręcili Mistrza i Małgorzatę :( a ja tak liczyłam na kolejny film z Johnnym...magiczny Johnny...magiczna książka...mieszanka doskonała:) Mam nadzieje, że jednak coś się stanie i nakręcą ten film wcześniej czy później:)
Co do tej wytwórni to muszę powiedzieć, że nie wiedziałam, że Depp taką ma:) dzięki za informacje:)
Jeśli chodzi o film na podstawie "Pani mego serca" to się bardzo ciesze bowiem książka mi się podobała, szkoda że Depp nie ma zamiaru w nim zagrać...ale mam nadzieję, że się mu coś odmieni:) i zagra choćby drugoplanową aaa może i nawet trzecioplanową rolę, chociaż nawet pomimo wieku (Depp 4ever young) mógłby wcielić się w rolę studenta.:)
Dziękuję jeszcze raz i gorąco pozdrawiam Was :) hehe nawet mi się zrymowało heh :)