Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Naprawdę jestem bardzo zdziwiony tym, że tak wiele osób uważa go za najlepszego aktora! No może jako Edward Nożycoręki i Gilbert Grape wypadł świetnie, ale nadal nie rozumiem tak wielkiego zachwytu jego osobą. Ale jak wiadomo o gustach sie nie dyskutuje:)

użytkownik usunięty
daw1d

malo filmow z nim widziales i malo jego rol a szkoda moze jak bys zobaczyl dony brasco don juana de marco arizone dreem czy truposza to bys tak nie pisal

Wiesz, może tak uważasz bo nie jesteś kobietą....ehm no wiesz Tobie może się podobać Britney Spears a ja mogę ją uważać za beztalencie...Hehe ale np. Mój ojciec uważa że Johnny Depp to jeden z najlepszych aktorów i co jakiś czas ogląda z nim film na dvd (ale gejem nie jest ) poprostu ceni go za to jak gra i ma z nim coś wspólnego, też często się przepowadzał z babcią i dziadkiem , był długo we Francji no ale do rzeczy każdy ma swój gust czyż nie ??

użytkownik usunięty
Allicja

Szybko osądzasz aktora,a wydaje mi się, ze widziałeś z nim mało filmów. Faktycznie Edward Nozycoręki jest dobrym filmem, ale warto róznież zobaczyć Benny & Joon, Ed Wood, Truposz, Don Juan De Marco, Sleepy Hollow (Jeździec bez głowy), From Hell, Człowiek który płakał, Blow i moze jeszcze film Czekolada reszta filmów także jest bardzo dobra, ale te polecam najbardziej.
Pozdrawiam

Przepraszam bardzo, ale ja nigdy nie pisałem ile filmów z nim widziałem. Wymieniłem tylko te, w których podobały mi się jego kreacje. A podobał mi się w dwóch.

daw1d

Poprostu jest najlepszy ! Jeżeli dochodzą mnie słuchy że Depp zagra w jakimś filmi to już wiem że napewno będzie super. Moim zdaniem pasuje najlepiej do swoich ról i nikt nie zagrałby ich lepiej - a to się nazywa "talent".

daw1d

Masz rację - o gustach się nie dyskutuje, dlatego tez nie mam zamiaru obrzucić cię błotem, ponieważ nie wierzysz w Johnnego Deppa, nie mam też zamiaru przekonywac cię, że jednak powinieneś uznać JD za aktora wszechczasów. Chcę tylko teraz oświecić cię i spróbowac abyś "zrozumiał zachwyt jego osobą". Oto trzy powody. za które kocham i podziwiam JD:
1. Jest bardzo utalentowany. Facet nie kończył żadnej szkoły teatralnej czy filmowej. Po prostu zaczął grać w filmach i jak się okazało ma do tego talent - najlepszy dowód na to, to fakt, że nadal dostaje oferty pracy. Co powoduje to, że uważam, że jest obdarzony "tym czymś"? Myślę, że jego oryginlaność - jest zupełnie inny niż Hollywoodzcy aktorzy. Potrafi zagrać zarówno nieśmiałego, poszkodowanego przez los Edwarda Nożycorękiego jaki i zapatrzonego w siebie Jacka Sparrowa.
2. Prawie wszystkie filmy, w których grał poruszają wyobrażnię - tak jak Charlie i fabryka czekolady, z którego magia aż wypływa brzegami. Albo weźmy film, którego akcja rozgrywa się we współczesnych realiach, "Sekretne okno". Tam też można znaleźć nieprawdopodobieństwa - cóż to za dziwactwo, aby historia morderstwa była spowodowana błędem pisarza, któy napisał złe zakońćzenie??
3. Nie można zaprzeczać - Johnny Depp JEST przystojny. Ale to oczywiście nie znaczy, że facetom nie wolno podziwiać Deppa jako aktora. Angelina Jolie jest piękna i dlatego ją lubię, chociaż nie jestem lesbijką:)

aMel1a

Ja lubię Depp'a za to, że tworzy on role charakterystyczne, takie które trudno po obejrzeniu od razu wyrzucić z pamięci. Jak napisała aMel1a potrafi on zagrać każdą rolę i to bez większego wysiłku. W jego grze nie ma ani odrobiny sztuczności, bo jego gra nie jest wyuczona, ale intuicyjna, po prostu ma do tego talent. Potrafi on świetnie przekazać uczucia, które władają odgrywaną przez niego postacią.
A co do jego wyglądu to trzeba przyznać, że również jest charakterystyczny. Gdy w kinie przed jakimś seansem leciała reklama "Gnijącej panny młodej" to po pierwszym spojrzeniu na "pana młodego" nie miałem wątpliwości, że glos będzie mu podkładał Johnny Depp ;)

Raistlin

Jeśli jesteśmy już przy wyglądzie to wypadałoby powiedzieć, że JD cudownie wygląda we wszelkiego rodzaju kapeluszach, melonikach i cylindrach:P

aMel1a

Johnny to cudowny aktor, wszystko co miało być napisane to zostało napisane więc nie będe długo rozpisywać się o jego OGRONYM TALENCIE! On w każdej roli świetnie się odnajduje:)
Moi bracia tekże uwarzają Go za jednego z najlepszych aktorów a gejami nie są:)
Ubolewam tylko nad tym, że jeśli jakaś kobieta pisze o Nim że jest wspaniałym aktorem to zaraz mówi się, że aktor jest poprostu przystojny, nie potrafi grać a "panienki lecą tylko na jego buźkę", lecz dy sprawa dotyczy ładnej aktorki i mężczyźni rozpisują się o jej talencie to wtedy nie mówi się, że poprostu ta aktorka jest sexowna i im się podoba tylko ma niesamowity, niepowtarzalny talent a poprostu oprócz tego jest ładna. Johnny MA NIESAMOWITY TALENT sam Marlon Brandon tak o Nim mówił, Depp ma cudowny talen i za to Go cenię no i jest oczywiście bardzo przystojny:) ale jako aktora podziwiam Go za TEN talent:)
Pozdrowienia:)

F_L

Zgadzam się całkowicie z Tobą!!!!! To strasznie wkurzające gdy kolejna różowa cizia po obejrzeniu na przykład Czekolady mówi, że kocha JD. PROFANACJA!

daw1d

Zauważyłam że faceci tak się nie zachwycają Deppem. Większość jego ról to dzieła ale wg mnie gsyby Depp był małym rudym dzieciaczkiem z wystającymi zębami to nikt by się nie zachwycił aż tak.

alien_2

alien ma racje.dlatego tez mysle,ze ci ktorzy pisza,ze doceniaja deppa za talent a nie za wyglad myla sie.bo prawda jest taka,ze mimo ogromnego talentu,bez takiej twarzyczki jaka posiada, chyba nie bylby az taki popularny(szczegolnie wsrod kobiet).

nosferatu

racja Johnny bez tej twarzyczki z pewnością by tak daleko nie zaszedł, ale nie lubię gdy jego cudna uroda przyćmiewa jego Ogromny talent, nie trawię poprostu dziewcząt które obejrzą jeden film znim i zachwycają się wyłącznie jego urodą, wpisują ze go kochają, że chcą z nim być toż to bez sensu
Pozdrowienia:)

F_L

polskie seriale to szmira i tyle poprostu jedno i to samo ...

dlatego nigdy nie ogladam takich rzeczy

to jest poprostu odrażajace

pozdrówkka :P

F_L

polskie seriale to szmira i tyle poprostu jedno i to samo ...

dlatego nigdy nie ogladam takich rzeczy

to jest poprostu odrażajace

pozdrówkka :P

NaShI

sorki to troche nie tak miało wyjść:

JOhnny to prawdziwy aktor a nie tak jak np. Paris Hilton co ona takiego zrobiła ble niedobrze mi jak o niej mysle natomias Depp gra genialnie :)