Wreszcie doczekałam tego momentu...Dżej Di jest na 3 miejscu!
Ale to forum już nigdy nie będzie takie jak dawniej.
2009 rok Co za wspomnienia
http://www.filmweb.pl/forum/portal+filmweb.pl/Forum+Johnnego+Deppa+-+skupisko+tr olli,1960812
doprawdy ? ale przyłączam się tam do apelu.
jakaś dziwna ta ironia.
Fakt faktem twoj plan oczyszczania forum spalił na panewce ;]
Nie moja wina, że nie potrafisz jej zrozumieć.
Wiedziałam, że nie wypali. Zwłaszcza w tym okresie - wakacje.
A teraz wybacz, ale mam limity.
Nie musisz mnie obrażać. Bo mnie nie znasz, chyba , że sama jesteś kolejnym alterkontem kogoś tam. W co zaczynam coraz bardziej wierzyć.
Czy wakacje czy po wakacjach i tak by nie wypaliło, taka mądra zna się na ironiach a tego nie przewidziała - dziwne...
Gdzie cię obraziłam?Grzecznie wytłumaczyłam. Zresztą to nie twoja sprawa.
Owszem, nie znam, ale słyszałam trochę o tobie od wielu userów i nie były to pozytywne opinie.
Przewidziała, ale mimo to próbowała.
Nie musisz tłumaczyć czegoś, co ewidentnie było marną wymówką.
"że nie potrafisz jej zrozumieć" To jest obraza.
"nie znam, ale słyszałam trochę o tobie od wielu userów i nie były to pozytywne opinie. "
Doprawdy, bo o ile widzę to konto masz od dosyć niedawna i rzekomo ktoś miałby nowej osobie coś o mnie rozpowiadać - nie rozśmieszaj mnie. Kolejny alterkoncie.
No widocznie nie przewidziała, bo jak byś przewidziała to byś nie próbowała.
na szczęście, wyszło na jaw , że kłamiesz i patkot i inna userka to zauważyli. A jeśli będziesz pisać oszczerstwa na mój temat, stalkować mnie - to skończysz jak inne twoje mulitikonto.
papap.
Mówili mi, że z tobą nie da się rozmawiać, ale nie wiedziałam, że aż tak. Nie lubię uprzedzeń, ale nie chcę mieć z tobą nic wspólnego.
Tak, mam od niedawna i co z tego?Każdemu wolno założyć konto na tym portalu, więc nie czaję. Któregoś dnia musiałam je założyć, a że padło akurat na ten dzień to nie moja wina. Dobrze się orientuję, dlatego że kiedyś miałam tutaj konto i wiem jaka była sytuacja. Mam porównanie.
W jakiej sprawie kłamię?Nie rozumiem.Nie mam zamiaru o tobie pisać bo cię nie znam.
i tu się wydałaś
1. najpierw piszesz, że jesteś nowa bla bla
2. potem , że już tu miałaś rzekomo konto
3. potem że nie nie znasz
4. a za chwilę, że miałaś konto to masz porównanie( i piszesz oszczerstwo na mnie)
Gubisz się w zeznaniach alterkoncie.
Oczywiście, że są tu osoby które się nie lubią. Ale wątpie w to, żeby ktoś od razu miał pisać do nowej osoby takie rzeczy na kogoś.
Dobra dobra, aletrkoncie - nie mydl mi tu oczu, twój plan "odwetu' spalił na panewce - olali, twoje zażalenia i bardzo dobrze zresztą.
A na drugi raz uprzedzam, bez stalkowania mnie - bo to ci nic nie da.
Nie napisałam, że jestem nowa(mam nowe konto).
Miałam konto. To było trochę dawno, ale usunęłam.
Miałam konto. Mam porównanie.
Gdzie tu niby są kłamstwa?Zastanów się dziewczyno.
Na silę próbujesz znaleźć we mnie jakiegoś wroga. Nawet cię nie znam. Jakie niby oszczerstwa znowu?Temat się rozkręca. Sama pisałaś, że się podpisujesz, więc nie rozumiem. Jak chcesz pisać pod tematem, to wypowiadaj się na temat. To nie jest miejsce na pogawędki, tylko na działania.
Jak coś -->priv(nowe konto=limity).
Pozdrawiam.
a teraz robisz jakieś poprawki do bloga ? czy tego spamowaniem nazwać aby nie można ?
a tamto to było specjalnie dla wyśmiania pewnego nazwiska...
Nie radzę ci się kłócić z emką
najpierw oskarży cię o oszczerstwa, których nie mówiłaś potem zniży do swojego poziomu, niezbyt skutecznie będzie próbowała obrażać a na koniec wmówi ci, że masz alterkonto.
Dno i wodorosty -.-
Tym bardziej jeśli miałaś konto i teraz rzekomo wróciłaś z
nowym - to twoje zachowanie jest co najmniej dziwne i dwuznaczne.
Bo skoro juz masz rzekomo porównanie. To powinnaś doskonale wiedzieć jak jest na forum - a ty w temacie na portalfilmweb ewidentnie nakłamałaś, choćby w sprawie że admini NIC nie robią.
"Gdzie tu niby są kłamstwa"
Wmawiasz mi, że rzekomo nie łapię ironii - a może źle skonstruowana ?
napisałaś do natix o mnie tez nieprzyjemna rzecz - która jest kłamstwem , ja mam 1 konto, czasem sie tu udzielam, nie w każdym temacie 2-3 góra. To chyba spamowaniem nazwać nie można.
Prosisz o nie spamowanie w temacie - choć każdy ma prawo się w nim udzielić. szczegolnie że pisałam na temat i niewiele postów tam. Po czym można wywnioskowac twój zbytni antagonistyczny stosunek do mnie.
większość tutaj pisze na temat, widzisz tu jakiś temat nie związany z Deppem - bo ja jakoś nie...
A priva otrzymałaś, więcej tłumaczyć nie będę bo wszystko co chciałam wyżej już opisałam.
oczywiście że plankton - widziałeś jej temat na portalfilmweb? tam żali się na trolle i alterkonta - a sama nim jest. Niby miała konto ale co usunęła i znów wróciła - kto w takie bajki by uwierzył?
na pierwszy rzut oka widac że to alterkonto kogoś kto niedawno stracił tu swoje konta;) i teraz szuka odwetu - ale plan spalił na panewce
nieprawda, kiedyś trolle miały klasę, inteligencje i na pierwszy rzut oka nie było widać, że to prowokacja. A teraz? "Guwno", żal i rozpacz