Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jak myślicie która z aktorek,piosenkarek itd mogłaby zająć miejsce Vanessy pod wzgledem dziewczyny,kochanki?Piszcie propozycje!

użytkownik usunięty
brawurka_4

uważam, że nikt nie może zająć miejsca Vanessy, ale trzeba przyznać, że u boku Johnny'ego bardzo ładnie wyglądała Winona Ryder;)

Też dobrze ale nie miaąłm na myśli kogo mógłby równie dobrze bardzo pokochać ale...nie wiem jak to powiedzieć...która by do niego pasowałą może;/

brawurka_4

Nieznając charakteru innych aktorek,piosenkarek,tak wizualnie widziałabym u boku Johnnego Charlize Theron-obodwoje tacy delikatni,z pięknymi rysami twarzy.Mam oczywiście na myśli tylko wyobrażenie wizualne.Żeby móc powiedzieć,którą kobietkę mógłby pokochać musiałabym znać jej charakter,a to nie takie łatwe...

nosferatu

Zgadzam się z tym.Tylko i wyłacznie wizualnie.Taka która by do niego pasował wizualnie:)

brawurka_4

Bardzo fajną parę tworzył z Winon'ą Ryder... racja :)

brawurka_4

a nie wiem sama ,ale Vanessa kompletnie nie pasuje do niego bo jest brzydka

Orlando_Bloom

Jak dla mnie to tez brzydula jak na johnego, ale skoro ja kocha to ok.Piekna para byłą z Winoną...taka fajan kobitka...pasowali/by do siebie:)

brawurka_4

Dajcie spokój. To okropne, że chcielibyście zmienić jego życie (które, powiedzmy szczerze, dopiero teraz stało się wartościowe-gdy poznał Vanessę). Facet ma dwójkę dzieci, kochającą osobę obok-cóż więcej potrzeba takiej osobie, która jeszcze parę lat temu była ćpunem i alkoholikiem?!
I jakbyście się czuli w jego skórze? Miliony chcą układać życie, które należy tylko do Ciebie?!

Ja Wam powiem jedno, drodzy uczestnicy forum.
Parę razy się zastanówcie, zanim rozpoczniecie niszczenie tego, na co dana osoba pracowała przez tyle lat.

duszysko

Wiesz co, weszłam se na jakąś strone poczytałam co było z nim i z Noną - to się nazywa MIŁÓŚĆ. a ciekawe że nigdzie nie znalazłam dlaczemu się rozstali....
Poczytaj sobie, co oni sami o sobie mówili [czsem nawet po rozstaniu] jak opisywał to Tim i wogóle, tak sobie myślę czy Vanesska nnie robi za "nagrodę pocieszenia".
Moje zdanie jest jedno:
WINONA FOREVER

brawurka_4

A tak na marginesie.
Ja też jestem brzydka-ale za parę miesięcy usłyszycie o mnie w telewizji. I wtedy zobaczycie kto rządzi tym krajem.

Jasne?

Pisać na maila- halloween_ghost@wp.pl

duszysko

Ja sie nie zgadzam.Tu nikt nie chce rozwalać jego życia.Naprawde.Niektore osoby mówią tylko jaka kobieta by do niego bardziej pasowaął z wyglądu!!!!!Wygląd!!!!!Nic waznego!!!!Nie bieerz wszystkiego do siebie.pozdro

brawurka_4

Haha, Duch Halloween, ale się zbulwersowałaś:DD
Założycielka tego tematu nie chciała zmieniac mu życia, zmieniać zony, czy cokolwiek by innego. Tak jak napisała, chodziło jej tylko o to, która wizualnie tworzyłaby ładną pare z Deppem(no bo fakt faktem, Vanessa nie jest piekna:)). Nie musisz rzucać się od razu na wszystkich. Wyluzuj i pomyśl, bo zachowujesz się dość zabawnie;P. aha, podobał mi sie również komentarz, ze jestes brzydka, ale na pewno o tobie usłyszymy. Daj znac, jak będziesz w telewizji u boku hmm...np. Roberta DeNiro...tak na początek:) Nie chcę nic sugerować, ale...masz jakieś niespełnione ambicje?:P
Pokaż światu co to znaczy miec talent!!!!!:)
A tak nawiązujac do tematu...przypuszczam, ze wiele kobiet showbiznesu chciałoby do niego pasowac, i z nim być:) Wiem na pewno, kto mi do niego nie pasuje- Kate Moss. Nie wiem czemu, drażni mnie ta kobieta.
Pozdrawiam:)

Mery_4

No właśnie, REŻYSERZY [czyli ja za x lat] dobierają pary oktorów pod względem wizualnym.....