Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 220 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Czyżby nowy fw wyglądał tak: http://webinside.pl/galeria/Filmweb24.jpg ?
Jeśli tak to ja dziękuję Bogu, że nie mam żadnego piepszonego przycisku, żeby nowy fw zobaczyć, bo wygląda jak kupa ze szczochami.
Pozdrawiam :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
BeautyAndStupid

P.S; To mój pierwszy temat na tym forum. Cieszcie się ludzie.

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

że... zabawne?
E tam. poluzuj stanik. pomaga.

Ehh. Czemu się nie cieszysz ;

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

bo gorset

Co do poluzowania stanika. Próbowałaś? Skuteczne to?

BeautyAndStupid

a propos, czy Wam też zniknęła ta funkcja, która pokazuje ile filmów z danym aktorem obejrzeliście i które z nich są Wasze ulubione?

użytkownik usunięty
siaqo

wszystko jest na nowym filmwebie:/

który mi oczywiście nie chce działać :/

siaqo

U mnie też tego nie ma. Ciekawe, czy już nie będzie, czy po prostu tymczasowo nawaliła ta funkcja.
Na nowym filmwebie jest dostępna, ale jakoś nie często korzystam z tego "udoskonalonego" kokpitu.

miss_anonymous

zajebiście się cieszymy z Twojego tematu

miss_anonymous

Trzeba by do nich napisać.

BeautyAndStupid

Ja chcę moje gwiazdkiiiiiiiiii... Debile jak mogli mi to zrobić????? Po prostu chcą ludzi zmusić do korzystania z tego nowego badziewia:(

violet363

to nie korzystaj z nowego filmwebu póki mozesz i bedziesz miała te swoje głupie gwiazdki!!! -.-

gosia2326

no właśnie nie korzystam ale nadal ich nie mam...:(

violet363

Ojej!

violet363

O_O och!

gosia2326

O maj...

Yoko_ono

Bożesz Ty Mój...

Lady_From_Burton_World

No właśnie... Widzę, że też to czujecie... toooooooootalna masakrejszyn:):):):)

violet363

I znów nowe zdjęcie. Tym razem w stylu "Witaj Jezu"

Yoko_ono

[odruch wymiotny]

Mada_gringo

Przesadzili z TYM zdjęciem :/ Rzeczywiście jak Jezus.

BeautyAndStupid

A nowy FW to tak na stałe już? Bo zawsze pozwalali wybrać, czy chcę nowy testowac... A dzisiaj już się sam włączył ;/

pradelle

No raczej na stałe...
Avatar nie chce mi się załadować, chociaż niby się zapisuje! I w ogóle totalnie zmula z tym nowym:/

miss_anonymous

a na stary mozna jakos wrocic

piekarz231

Mnie się żaden avatar nie pokazuje, gdy coś włączam to włącza się 5 minut i w ogóle blog mogli chociaż zostawić w spokoju :/
Tak, mi też już zmienili na stałe, chociaż tego nie chciałam :/

BeautyAndStupid

Straszne... Nowy FW.... wolniejszy niż żółw... moja cierpliwość jest wystawiona na wielką próbę... No ale co nas nie zabije to nas wzmocni:)

violet363

JaJebie!!!!!
Ten biały razi mnie i odczuwam dyskomfort i wkurwia mnie to czekanie aż się strona załaduje i jeszcze sto milionów innych rzeczy

pradelle

Niestety na stałe :/
chyba , ze coś im się odwidzi i zmienią z powrotem , ale to raczej nie możliwe.

Yoko_ono

wyszło Ci to z tym Jezusem:D

BeautyAndStupid

moja ukochana opcja, tj w zakładce ulubione filmy, gdy jakiś z nich pojawiał się w telewizji zawsze z boku było o tym info. a teraz zupa.

BeautyAndStupid

Ale jest opcja "Edytuj" i to mi się podoba ;p

Z avatarem za to dzieją się dziwne rzeczy, raz jest, raz go nie ma...takie czary-mary ;p

BeautyAndStupid

Nie wrócą.

Chamy.Corva mać

Yoko_ono

masakra,ale syf. nie ogsrniam tego,po co kombinuja jak bylo dobrze? :

madzia06

Lady świetny masz avatar a nowy film web mi się nie podoba , :( No doczekaliśmy się wreszcie edycji postów.:) Ciekawe czy można edytować w nieskończoność ?

MorganaBlackcat

Mnie się zdaję, iż nowy fw zaczyna chodzić jak należy (wolnymi krokami, ale nie takimi wolnymi jak przedtem), avatary mi się pojawiają (nie wiadomo, na jak długo).
A gorsze sprawy:
brzydki, biały, nie-czerwony, ucina avatary znanych osób, spieprzył mi wygląd bloga, spieprzył ogółem wszystko.
Jestem za buntem.

BeautyAndStupid

Morgana, dziękuje :D
No dobra, nie będę narzekać w nieskończoność :P. Podoba mi się edycja postów, podoba mi się, że jak odpowiadam na jakiś post to widzę wszystkie odp innych użytkowników, podoba mi się gustomierz, na blogu jedyną fajną rzeczą jest to, że jak wklejam zdj. do tematu to mogą mieć duży rozmiar <wcześniej wychodziły poza blog i wyglądało to niezbyt estetycznie>. Chodzi trochę szybciej niż wczoraj, są avatary...cóż, może jakoś da się żyć z tą, nową wersją? Ma sporo minusów, ale też dużo ulepszeń...
Jednak nadal uważam, że ogółem blog wygląda gorzej, no i szata graficzna jest brzydka. Last Fm II?

Lady_From_Burton_World

mam nadzieję, ze się przyzwyczaimy. Mnie najbardziej razi ten biały -.-

gosia2326

Biały jest najgorszy na świecie!
Usuwają biały i wtedy możemy rozmawiać.

Yoko_ono

tak. na czerwono-czarny. jak dawniej ^^

gosia2326

Kurde dziś już prawie zrezygnowałam z mojej ukochanej dawniej stronki jak się ładowała przez ponad 10 min:(:(:(:(:( Ale uwaga teraz wchodzę i co??? zauważam zmianę - działa szybciej!!!!! niewiele ale jednak:) Mam nadzieję że będzie sie to jeszcze stopniowo poprawiać bo naprawdę nie chcę z tąd odchodzić:) Ale ten biały bleeee.... A gdyby tak zmienili na "violet" aaaaaaaa marzenie:):):)
;)

BeautyAndStupid

a u mnie wciąz nie ma gwiazdek :D co rusz widze nowe pojawiajaca sie elementy stronki, może jeszcze uda nam sie ją polubic, kto wie.

siaqo

Filmweb nowy a gadka stara.

Astartte

Nie mogę tego znieść ... Proszę niech ktoś zmieni to zdjęcie......
PS. Nowy FW się rozkręca - u mnie działa coraz szybciej:):):):):)

violet363

Szaraaa, ty znowu byłaś jak mnie nie było ;(
Wredne to jest, wiesz ;P

Lady_From_Burton_World

Absolutnie zgadzam się co do zdjęcia, jest okropne. Jak pierwszy raz włączyłam nowy filmweb to ta biel aż mnie poraziła:/ logowanie trwało jakieś 10 min i w ogóle... Teraz jest trochę lepiej, ale cieszę się, że nie tylko mi nowa wersja nie odpowiada.

Nemesis_666

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5407

Warto spróbować.