Jaki On sweetaśny! Normalnie Lovciam Go!:))))) Super grał w Piratach powinni Oscara Mu dać!
"I będziemy mieszkać we Francji!" :D a propos Francji to ostatnio marzy mi się sylwester w Paryżu! Nie żeby jakoś słodko-cukierkowo-romantycznie było tylko po prostu pola elizejskie wyglądają bosko o tej porze roku!
Bla, bla, bla pieprze sylwestra i nowy rok, miałam plany i nic z tego :(((
Teraz co mi zostaje? Ibisz???
wybacz, ominęłam wzrokiem. mogę z tobą pojechać na sylwester w Paryżu, ale tylko wtedy, jeśli ty stawiasz, bo nie mam pieniędzy. i jak pomalujesz włosy na tęczowo ^.^
Mogę stawiać tylko najpierw będę musiał zarobić, a co do włosów to ekhm... niech będzie :D ale nie na długo! :P
a mi się i nóż i brzytwa i linijka otwierają (do dawania po łapach :)
Zaraz bym te wszystkie sweet-panny i dzieci neo zagnała do nauki języka ojczystego ;D
"Super grał w Piratach powinni Oscara Mu dać!"A w innym temacie napisała że nie obchodzą ją nagrody "jakiejś pseudo akademii filmowej". Czyli tak go kochasz, że chcesz żeby dali mu nic nie wartą wg. ciebie statuetkę...
Chyba jedyny "mądry" temat założony przez Sweet_Gosię. Może z tej kobiety, mężczyzny czy czegoś tam wyrośnie porządna osoba. Chociaż nie przeglądając jej blog mam wątpliwości czy ono w ogóle żyje na wolności. P.S Depp jest zaje... znaczy świetny aktor. Pozdrawiam ozięble.