Ludzie ! Po pierwsze chce stwierdzic, ze aktor jest po to by tworzyc arcydziela , filmy, ktore beda ogladane i wspominane latami, a uroda aktora pomaga mu tylko w osiagnieciu lepszych rol itd. Johnny nalezy do rangi aktorow, ktorzy beda zapamietani latami po przez dziela, w ktorych zagrali. Te wszystkie obelgi na jego temat sa moim zdaniem idiotyczne, poniewaz kazdy kto krytykuje Johnnego zazwyczaj robi to po ogladnieciu "Piratow z Karaibow" bo jest to glosny film, ktorego nie wypada nie ogladnac. Mysle, ze wiekszosc tych wszystkich osob mowiacych, ze J.D jest oblesny, straszny itp. to ludzie, ktorzy ogladneli z nim tylko jeden film i na dodatek pewnie nawet nie wczuli sie w niego (film) ...Nie moza oceniac kogos jesli przeprowadzi sie z nim jedna rozmowe, albo gdy zobaczy sie go pierwszy raz...Tak samo jest z aktorami, nie mozna ich oceniac jesli sie nie ogladnie z nimi wiecej filmow niz przynajmniej trzy... Zastanawiam sie czy przypadkiem ci wszyscy "antyfani" Johnnego nie chca po prostu zostac zauwazeni przez nas (fanow J.D.) po przez krytyke aktora, ktorego podziwiamy za umiejetnosci aktorskie i jak wiekszosc takze przez urode. Bardzo irytuje mnie takze to, ze te wszystkie obelgi na temet Johnnego sa napisane w 1, 2 zdaniach...Czemu sie nie rozpisujecie, gdy obrazacie Johnnego ? Wytlumaczcie nam dlaczego go tak nie lubicie...Mnie osobiscie nie usatysfakcjonuje zdanie typu "Nie lubie Depp'a, bo jest brzydki i nie umie grac." Napiszcie co sie wam nie podobalo w jego grze...Moze najpierw powinniscie napisac ile w ogole filmow z nim ogladaliscie !
PoZdRo Dla Fanow J.D
Czekam na wyczerpujace odpowiedzi antyfanow :)
No własnie.Niech napiszą co im sie nie podoba w jego grze.
A takie krótkie i bezsensowne wypowiedzi tego typu co napisałaś mnie powalają i rozśmieszają.Ja jestem jego fanką i nic tego nie zmieni więc sie nie przejmuje bo to jest tylko i wyłącznie moje zdanie.
Wogóle nie wiem jak mozna napisac ze jest najgorszym aktorem na świecie.Dla mnie to najlepszy aktor i koniec.Więc antyfani zbierzcie siły i napiszcie coś z sensem.
oj...antyfani, chyba was nie stac na porzadne wytlumaczenie waszej nienawisci do J.D. bo cos cicho siedzicie...a moze sie zastanawiacie nad tym co tu napisac, bo tak naprawde nie wiecie, czego w Johnny'm nie lubicie ? hmm ?
Ja go nie lubie bo moja żona go uwielbia i jestem zazdrosny. A na dodatek moja 1,5 roczna córka też się cieszy na jego widok! No i jak mam go lubić? Ale na Skrzyni Umarlaka bawiłem się znakomicie mimo, że do kina zostałem zaciągnięty prawie siłą. No i nie moge stwierdzić że to zły aktor. Po prostu mam uraz (prawie psychiczny) :-)
To powinieneś sie raczej cieszyć ze ma idola.I to mądrego gościa a nie jakieś beztalencie.I za takie coś nie powinno sie kogoś nie lubić bo on i tak z twoją żoną nie bedzie bo ma swoją którą kocha.I o co tu być zazdrosnym?????
Ja jestem zazdrosny o to że moja córka i żona mają innego idola oprócz mnie :-) Przecież to jest oczywiste że nie będzie z moją żoną i nie o to jestem zazdrosny. Bardziej jestem zazdrosny o to że moja córka się tak cieszy na jego widok. Chciałbym jak najdłużej pozostać jej jedynym mężczyzną :-). A tu 1,5 roku i Johnny Depp to co będzie jak będzie miała 15? Jak już się ogląda za facetem :-) Już się boje. A żona go lubi, ale bez przesady nie wiesza sobie plakatów z jego podobizną.
A tam.Niech sobie ma idola.Przeciez jestes narazie jedynym mezczyzną w zyciu swojej córki bo ona z Johnnym przeciez czasu nie spędza.Ty jestes cały czas przy niej.Ale jesli tylko za to go nie lubisz to...nie mam pytań.Ty nie masz jakiejs idolki czy idola??Pewnie tak........więc.....
Naskakujesz na niego, a on to raczej w takowym żarcie powiedział. Zresztą i tak ma lepsze argumenty niż coniektórzy.
Nie naskakuje tylko wyrażam zdanie na ten temat:)
Jeśli to ma być forma zartu to okej.No rzeczywiscie to lepsze argumenty niz te co mają inni.
P.S.Andrzej-fajną masz córeczke,widać już po guście;)
Pozdrawiam;)
Dokładnie proszę traktować moją wypowiedż z przymrużeniem oka i raczej na wesoło niż na super poważnie. Pozdrawiam
hehe...Drogi Andrzeju, musze stwierdzic, ze Twoja coreczka najwyrazniej ma dobry gust :) hmm...ale Johnny to niegrzeczny chlopiec, wiec jak juz bedzie miala te 15 lat to musisz byc ostrozny :P
Są ludzie, którzy reagują na błahe rzeczy- typ1: no nie wiem, np komuś nie podoba się sposób ubierania się Johnny'ego/ typ2: ludzie wpisujący się do topiców autorstwa np Iluvatara. Są ludzie z urojeniami. Są ludzie, którzy do aktorów podchodzą z dystansem. Są ludzie, którym Internet służy do wyładowania emocji.
Wszyscy wiedzą (aby na pewno?), że obiektywnie patrząc Depp jest dobrym aktorem. Subiektywnie można zapewne zarzucić mu kilka rzeczy, ale na pewno nie są to jakieś bardzo ważne rzeczy. Jednak gdy się widzi opinię "Depp jest słabym aktorem, bo gra w słabych filmach" to owszem, widac, że z autorem/ką opinii jest coś nie tak. Ocena filmów- rzecz gustu, ale to nie znaczy, że słabość filmu może odbijać się na rewelacyjnej grze Deppa. Więc ci, co besztacie tak Deppa, miejcie to pod uwagą, że możecie się wygłupić po prostu wypisywaniem takich farmazonów.
Co do sytuacji Andrzeja- rozumiem to ;) ale na pewno nie dotyczy to mojej rodziny, bo moi rodzice znali Deppa wcześniej ode mnie, podziwiają jego grę i wszystko jest w porządku. Jednak dobrze to wiedzieć, że jak się dobiera osobę, z którą chce się spędzić resztę życia razem, to trzeba mieć zbliżone gusta (chociaż trudno będzie mi taką bratnią duszę znaleźć).