Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 797 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Ja uważam, że jest dobrym aktorem , zwłaszcza po Eddiem Nożycorękim ;-) Ale pięknej urody męskiej takowej nie posiada;-) i nie widzę w nim żadnego demona seksu ;] Oczywiście to kwestia gustu ;-) pozdrawiam

cameron88

wiec jak widac, niektore lubia Johnny'ego nie tylko za urode [ do zakompleksionych facetow:P ]
Dla mnie jest utalentowany i dziwie sie, ze Ci sie nie podoba:D
A jakie filmy z Nim widzialas:>?

cameron88

No niby fakt,o gustach sie nie dyskutuje,ale nie moge w to uwierzyć,że on Ci sie nie podoba,dla mnie to jest takie oczywiste,że jest prawdziwym facetem,jest taki męski,te kości policzkowe,wzrok,uśmiech,czasami wielki elegant-kapelusiki:D itp,a czasem zwykly podkoszulek,zdarte jeansy,papieros,nie jest lalusiem czy coś,Boże on jets taki oryginalny;-)pozdrawiam i oczywiscie szanuje Twoje zdanie:)

cameron88

johnny jest rewelacyjnym aktorem, to po pierwsze. moze rzeczywiscie nie jest strasznie przystojny, ale ma w sobie cos takiego, ze nie mozna od niego oczu oderwac (przynajmniej ja tak mam:)) w ogole on dla mnie jest idealny pod kazdym wzgledem:) pozdrawiam

gosik_z

Mi Johnny zawsze się podobal i będzie.Dla mnie też jest idealny pod każdym względem.A na kompie mam jego 150 fot =D i kalendarz i plakaty i...nom to wszystko,a nie jeszcze koszulkęęę ;>

_Em

Jasne, Johnny Wam się podoba ;-)

Ale ja go cenię za talent aktorski a z urody taki sobie ale nie najgorszy ;-)
Aczkolwiek cieszę się, że to jest wybrany przez Briana Maya na granie Freddiego :)))) Trochę charakteryzacji i bedzie do Freddiego podobny;)
Widziałam z nim ciekawe filmy takie jak :

-Edward Nożycoręki
-Piraci z Karaibów (1 i 2 część)
-Co gryzie Gilberta Grape'a?
-Charlie i fabryka czekolady ;)

_Em

Hehe, ja mam ponad 1000 fot Johnny;'ego na kompie :D:D
I zeby tylko plakaty ;]
hehe;]]

CzarnaKrwinka

Ale ja serio mowie z tymi fotami itd.,a nie wymyslam sobie,ze mam tyle,czy tyle z nim rzeczy.............ZAPRASZAM SERDECZNIE NA MOJEGO BLOGA www.martwa-lilia.blog.onet.pl =) NARAZIE NIE MA TAM NIC O JOHNNY'M ;)

_Em

Heh, ale ja mowie serio;]
Mam pelno na kompie i duzo wydrukowanych;]
Pozdrawiam ;]

CzarnaKrwinka

hehe- no wlasnie,on dla mnie tez jest idealem pod wgledem aktora i jako osoby prywatnej:))jest oryginalny,poza tym ma niesamowite poczucie humoru,pasję i w ogole za mnóstwo innych rzeczy go cenie,podziwiam i uwielbiam,cóż tu dużo będę opowiadać,sami wiecie jak to jest:P

ja mam troche fotek na kompie,ale na pewno nie 1000...jak chce sobie popatrzec czy sie pośmiać to czytam i oglądam jego biografie,albo po prostu spogladam na sciane, na ktorej wiszą dwa plakaty cpt.Jack'a Sparrowa z Empiku,jeden to ten taki meeega duży za 20zł,a drugi taki waski i dlugi:)+ karaibski wystrój pokoju:D w postaci dużej ilości wijących sie kwiatków po scianie i meblach <uroczo>

madzia06

hehe, ja mam pelno jego fot, na kompie, na scianach, hehe gdzie sie da;]]
"Johnny Depp: wspolczesny buntownik"? ;] Cudna ksiazka jesli o tej mowisz;]
A co do mojej pasji to jeszcze robie filmiki z Johnny'm;]

http://www.youtube.com/profile_videos?user=Kempoos2 --> mozesz wpasc jak chcesz i oczywiscie innych fanow Johnny'ego tez zapraszam i pozdrawiam ;]

CzarnaKrwinka

achaa,faniee:) tak,tak "wspolczesny buntownik":D extra napisana,bez cenzury i w ogole,rzetelna,dokładna,super:)
super filmik,gratuluje:))ale spoko-ja tam juz chyba ze 100 filmikow na youtube.com obejrzalam,wiec wiesz...widzialam mnostwo wywiadow,filmy z oficjanych premeier POTC,dokumentalne z jakis stacji tv, talk-show'y "Letterman'a" chyba i wiele,wiele innych.Ogladam kazdy po kilka razy,aby zrozumiec jak najwiecej co on mówi:)
jeju jaki on jest uroczy,a najbardziej mi sie podoba- jak koleś mówi "welcome the first quest...Johnny Depp"- Johnny wchodzi do studia talk-show, a widownia piszczy i przez chyba 4 minuty nie daje gospodarzowi programu dojsc do slowa,biedny Johnny rumieni się,jest taki słodziutki..:)

madzia06

Dzięki;]
Ja najbardziej kocham ogladac Johnny'ego w programie Oprah, byl taki slodki;]

cameron88

Jestem facetem nie widze w nim nic sexownego ale aktorem jest dbrym najleprzy Edward nozycoreki i nie wiem czemu bo mimo negaywnych nastawien to tez blow;P