Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

witam! Mam do was pytanie wiem ze troche nie na temat...
Wie ktos jak mozna zdobyc punkty na filmweb? dodaje ciekawostki osoby opisy oczywiscie wszystko jest poprawne, ile trzeba czekac na zaakceptowanie ciekawostki badz opisu?

Ewka85

czasami nawet kilka miesięcy, ale ja nie dodaję i wiem to tylko z tego co wyczytałam na forum. bardzo długo sie czeka.

Fluorescent

Jezu ale czemu pytasz na forum JD?Tylko balagan sie robi!!grrrr

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nomiczek

To już nie można się o nic spytać, bo kogoś oczy od bałaganu bolą?
Ja coś tam dodałam i czekam, i czekam, czekam, i nie wiem, czy się doczekam.
Pozdrawiam:-)

Veda12

Ale to chyba nie jest miejsce do tego...robcie co chcecie.Niestety nie zdazylam przeczytac co napisalas Ewko85 wiec Ci nie odpowiem.

nomiczek

ja pół roku czekalem na pierwsze punkty ;))

fan_Brada_Pitta

wez sie tu nie wypowiadaj bo jak czytam twoje wypowiedzi to mi sie zygac chce i dobrze ze na blogu sie nie wypowiadalas bo bym te badziewie od razu usunela..!!!

Ewka85

Niby po co mam wchodzic na twojego bloga??Widze, ze zabraklo ci argumentow na usprawiedliwenie wlasnej glupty.Ciesze sie bo tez nie chce mi sie prowadzic dalej tej dyskusji.Tylko jesli brakuje ci wyobrazni na poparcie swoich fantazji to nie wymyslaj sobie historyjek, ze zglosilam twojego posta do usuniecia.A pozniej bym udawala, ze nie wiem co tam napisalas??Zastanow sie serio!Moze to zagrywka w twoim stylu:/Dobra ale to juz naprawde koniec bo w koncu to blog JD a nie miejsce na nasze klotnie.