Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 887 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Jaki film z udziałem Johnnego oglądaliście po raz pierwszy?
Ja Edwarda,pamietam że to był drugi dzień świąt,po jakimś roku leciał jeszcze raz i też oglądałam a potem 9 wrota ,Piratów no i zaczeła się moja Deppomania:))))

SAMIRA_2

a moj :pierwszy raz z johnnym" to byl jezdziec bez glowy,po ktorym zakochalam sie (najpierw w postaci granej przez niego czyli ichobadzie) pozniej w samym aktorze po kilku nastepnych wieczornych sesjach filmowych z nim w roli glownej.byc moze wczesniej ogladalam inne filmy z johnnym,ale nie zapadly mi w pamiec tak jak on sam.dopiero sleepy hollow to zmienil i pozostanie moim najukochanszym filmem z johnnym. poza tym bardzo darze sentymentem
from hell

SAMIRA_2

EDWARD!! Edward Nożycoręki, potem były; Czekolada, Dziewiąte Wrotaaa, Donnie Brasco, Piraci z Karaibów, Co gryzie Gilberta Grape'a , Jeździec bez głowy...hmm, potem chyba Blow, Marzyciel, Sekretne Okno...potem...Charlie i Fabryka Czekolady, Arizona Dream...Las Vegas Parano, no i z głosem Johnnego Gnijąca panna młoda Tima Burtona...jakoś tak do było! hmm więcej nie pamiętam:P Deppomania
pozdrowienia:)

F_L

noo tam jeszcze Desperado 2 było...hmm ale mi się szczerze mówiąc film nie podobał tak ogólnie, przeciętny, no oczywiście Depp się dobrze wywiązał:P

F_L

Ja też najpierw widziałem Edwarda, ale nie kojarzyłem wtedy aktorów :P Potem na serio to dopiero 9 Wrota:|

Szem

Co gryzie Gilberta Grape'a :)
Ale wtedy jeszcze nie wiedziałam kim jest Johnny Depp... ani Leonardo di Caprio :P

AnnaEulalia

pierwszy to Edward i właściwie po dłuugim czasie dowiedziałam sie że to wlaśnie johnny był;)

SAMIRA_2

Pierwszy film jaki obejrzałam z nim, ale nie wiedziałam że to on to był "Edward..." :P. Potem był "jeździec bez głowy" chyba. Potem znalazłam w necie zapowiedź "Charliego..." i wtedy dowiedziałam się że ktoś taki istnieje, no i oczywiście potem obejrzałam wszystkie filmy z nim :P (aż wstyd że nie wiedziałam o istnieniu piratów) No i się zaczeła deppomania :D

Pozdrawiam :D

SAMIRA_2

Moja pamięć sięga chwil, gdy będąc dzieckiem może dwu, może trzy a może nawet 4 letnim widziałam po raz pierwszy "Edwarda Nożycorękiego". Ale tak naprawdę, to zaczęło się latem 2004 r, gdy zobaczyłam "Eda Wooda".

SAMIRA_2

Mój pierwszy film jaki obejrzałem z jego udziałem to był "Koszmar z ulicy wiązów", ale wtedy nie wiedziałem kto to jest (jakis tam aktorzyna). Później był "Edward Nożycoręki" (nawet nie poznałem że to ten sam aktor co w Koszmarze :-P). Następnie "Ed Wood". Wtedy się dowiedziałem kto to dokładnie jest. A po "Sleepy Hollow" trafił na pierwsze miejsce moich ulubionych aktorów i zacząłem nadrabiać zaległości z jego filmografii (nadal wszystkiego nie obejrzałem :-/).

Jack Sparrow RZĄDZI :-D

Iron_Wolf

O przepraszam.

KAPITAN Jack Sparrow :-D

Iron_Wolf

Hmm...jak sie tak zastanowie to moim pierwszym filmem z Deppem jak u większości też był Edward Nożycoręki ;) Miałam wtedy jakieś 6-7 lat...achh oglądałam to z całą rodzinką. Też nie miałam najmniejszego pojęcia, że to J.D tam gra ^^'' Kolejnym był Gilbert Grape...chociaż wtedy zupełnie przeoczyłam jego główną rolę i byłam zafascynowana grą Dicaprio...no bywa, bywa ;P Dopiero jakiś rok temu po obejrzeniu "Jeźdzca bez głowy" zainteresowałam się samym aktorem...i tak poleciało mi nagle jakieś 14 filmów z nim. I wpadłam po uszy xD.
pozdr!

SAMIRA_2

Z tego co wiem- Platoon, ale go z tego filmu nie pamiętam (za mały byłem), a z tych co pamiętam- Edward.

jc_

Nick fo time:) ale wtedy jescze nie wiedziałam że Johnny to Johnny...

ottak

spodobalo mi sie stwierdzenie"nie wiedzialam ze johnny to johnny"...ze mna tez tak pewnie bylo,tylko,ze nie wykazywalam wiekszego zainteresowania johnnym