Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
252 223 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

ZAJEBISTY AKTOR ZAJEBISTE ZYCIE PRYWATNE TOTALNA OLEWKA A LUDZIE GO KOCHAJA

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
sparrow19

Szczerze mówiąc nie wiem co chciałeś osiągnąć tą notka...czy mówisz to złośliwie czy na prawdę tak uwarzasz, bo słowa których użyłeś były...hmmm...co najmiej niestosowne;/

domarka

biorac pod uwage jaki mam nick na film webie to chyba raczej nie bylo to zlosliwe i nie widze w moich slowach nic nie stosownego

sparrow19

zgadzam sie z Toba. wydaje mi sie, ze kazdy ma tutaj prawo wyrazic swoja opinie tak jak mu sie podoba (nie obrazajac innych, of course). domatorka: jak czujesz sie zgorszona powyzszym textem to zglos go do usuniecia...

Montana_3

I ludzie właśnie to w nim kochają, ze olewa Hollywood i tych wszystkich nadzianych gości z kontaktami, a ma szacunek tylko do swoich prawdziwych fanów! To jest w nim najlepsze ;] Pozdrawiam.

AnaMaria

dokladnie!bardzo cenie w nim ,ze mowi "Ameryka jest glupia":D-jakie to urocze:P dla niego rodzina,dzieci i Vanessa sa najwazniejsze, a nie ta cala bieganina i "zżeranie" sie wzajemne w Hollywood.(nawet moja mama byla zdziwiona pozytywnie,pod wrazeniem -jak jej o tym powiedzialam) hehe...Siedzi sobie cichutko we Francji i bawi sie lalkami Barbie z Lily-Rose:) a mała nie zdaje sobie sprawy,ze jej tatuś to aktor i jest przekonana ,ze jej tatus to pirat:) cute:) pozdrawiam

madzia06

Mój nick to ,,domarka", a nie ,,domatorka":PP ale nie wazne:PP...nie czuję sie zgorszona, tylko nie wiedziałm jak się do tego ustosunkowac:)...ale jeżeli mówiłeś to na serio to w pełni sie z toba zgadzam:))

Pozdrawiam:**

domarka

wiem, sorry, zauwazylam to zaraz po wyslaniu postu:-)

sparrow19

kto go kocha ten go koha. Ja napewno do grona jego fanek nienalerze :D w ręcz przeciwnie ]:->

Monica_Turner

Do grona znających ortografię, też nie należysz;/:P..ludzie czy ja jestem jakas ułomna, bo twój post wyraznie mówi, ze go nie lubisz, ale zdjęcie przedstawia Johnny;ego,więc...;| Ja juz nic nie kumam...:PP

Monica_Turner

powiem szczerze,ze tez nie kumam:]

Monico Turner- to co tu robisz na tym forum,skoro nie należysz go jego fanek?:> tzn mozesz wyrazić swoją opinie,ale zapewne wiele osób chciałoby w takim razie usłyszeć Twoja argumentacje, jestem ciekawa każdej opinii, nawet tej niepochlebiącej Johnny'emu :]

gdyby fan (?) pod pseud. "Jack sparrow" dał chcociaz jakąś emotikonę w zakonczeniu swojego postu ( :) lub :/ ) -rozwiało by to wątpliwości wielu osobom z tego forum o jego rzekomej sympatii dla Johnny;ego :]

sparrow19

powiem szczerze,ze tez nie kumam:]

Monico Turner- to co tu robisz na tym forum,skoro nie należysz go jego fanek?:> tzn mozesz wyrazić swoją opinie,ale zapewne wiele osób chciałoby w takim razie usłyszeć Twoja argumentacje, jestem ciekawa każdej opinii, nawet tej niepochlebiącej Johnny'emu :]

gdyby fan (?) pod pseud. "Jack sparrow" dał chcociaz jakąś emotikonę w zakonczeniu swojego postu ( :) lub :/ ) -rozwiało by to wątpliwości wielu osobom z tego forum o jego rzekomej sympatii dla Johnny;ego :]

madzia06

No włanśnie chociaż nadalas sobie straszne nazwisko Turner;/:PP to jednak masz zdjęcie Johnny;ego;| Nie no kobieto!! Moze nam łaskawie to wyjasnisz:PP

madzia06

sprostowanie: "gdyby fan(?) o pseudonimie "sparrow19" (...) "

madzia06

madzia 06 biorac pod uwage ze wiekszosc filmow z johnnym mam w ulubionych i o nocie 10 i z epiraci to moj ulubiony film to chyba nie ma watpliwosci czy lubie deppa czy nie

sparrow19

acha,no juz teraz po spr to ok-widze,ze faktycznie jestes jego fanką:)napisalam tak,poniewaz Twoj post wywował lekka burze,a ludzie nie patrzyli na Twoje "ulubione filmy i osoby" tylko sie zastanawiali czy mowisz tak,bo kubisz Johnny'ego czy to ironia:] teraz juz nie mam watpliwosci:)thx

sparrow19

tak! to właśnie cały johnny:D:D:D

sparrow19

tak! to właśnie cały johnny:D

szkoda tylko, że POlska to taka wieś i nigdy do nas nie przyjedzie;(

martini215

e tam, nie musi.
to ja do niego pojade.
KIEDYŚ
i w tym wielkim tłumie fanów spróbuje go dostrzec, choćbym miała wchodzić na drzewo!

malus

madziu 06 jak cos to jestem FANEM deppa a nie FANKA i doceniam go nie za wyglad ale aktorstwo zdziwona?

sparrow19

no ok, nie spinaj sie tak,skad miałam wiedzieć,że jestes facetem,sam przyznaj,że na tym forum tłumu facetów nie ma:]wiec raczej do kazdego z uzytkowinkow zwracam sie jak do dziewczyny:)jesli Cie urazilam,to przepraszam.
Dlaczego mialabym być zdziwiona,ze doceniasz Johnny'ego za aktorstwo? Piszesz tak zapewne dlatego,bo myslisz,ze ja kocham Johnny'ego i modle sie do jego wizerunków codziennie przed pojsciem spac:] to nieprawda,uwielbiam Deppa jako aktora,uwazam ,ze jest znakomity jako aktor,jest niepowtarzalny,jedyny,oryginalny,
ale tez uwielbiam go jako osobe prywatną:)oczywiscie,nie zaprzecze-uwazam,ze jest baardzo przystojny,moj ideał faceta:)Kocham jego poczucie humoru,styl,wartości jakie ceni w życiu:) pozdrawiam