Szczerze mówiąc nie wiem co chciałeś osiągnąć tą notka...czy mówisz to złośliwie czy na prawdę tak uwarzasz, bo słowa których użyłeś były...hmmm...co najmiej niestosowne;/
biorac pod uwage jaki mam nick na film webie to chyba raczej nie bylo to zlosliwe i nie widze w moich slowach nic nie stosownego
zgadzam sie z Toba. wydaje mi sie, ze kazdy ma tutaj prawo wyrazic swoja opinie tak jak mu sie podoba (nie obrazajac innych, of course). domatorka: jak czujesz sie zgorszona powyzszym textem to zglos go do usuniecia...
I ludzie właśnie to w nim kochają, ze olewa Hollywood i tych wszystkich nadzianych gości z kontaktami, a ma szacunek tylko do swoich prawdziwych fanów! To jest w nim najlepsze ;] Pozdrawiam.
dokladnie!bardzo cenie w nim ,ze mowi "Ameryka jest glupia":D-jakie to urocze:P dla niego rodzina,dzieci i Vanessa sa najwazniejsze, a nie ta cala bieganina i "zżeranie" sie wzajemne w Hollywood.(nawet moja mama byla zdziwiona pozytywnie,pod wrazeniem -jak jej o tym powiedzialam) hehe...Siedzi sobie cichutko we Francji i bawi sie lalkami Barbie z Lily-Rose:) a mała nie zdaje sobie sprawy,ze jej tatuś to aktor i jest przekonana ,ze jej tatus to pirat:) cute:) pozdrawiam
Mój nick to ,,domarka", a nie ,,domatorka":PP ale nie wazne:PP...nie czuję sie zgorszona, tylko nie wiedziałm jak się do tego ustosunkowac:)...ale jeżeli mówiłeś to na serio to w pełni sie z toba zgadzam:))
Pozdrawiam:**
Do grona znających ortografię, też nie należysz;/:P..ludzie czy ja jestem jakas ułomna, bo twój post wyraznie mówi, ze go nie lubisz, ale zdjęcie przedstawia Johnny;ego,więc...;| Ja juz nic nie kumam...:PP
powiem szczerze,ze tez nie kumam:]
Monico Turner- to co tu robisz na tym forum,skoro nie należysz go jego fanek?:> tzn mozesz wyrazić swoją opinie,ale zapewne wiele osób chciałoby w takim razie usłyszeć Twoja argumentacje, jestem ciekawa każdej opinii, nawet tej niepochlebiącej Johnny'emu :]
gdyby fan (?) pod pseud. "Jack sparrow" dał chcociaz jakąś emotikonę w zakonczeniu swojego postu ( :) lub :/ ) -rozwiało by to wątpliwości wielu osobom z tego forum o jego rzekomej sympatii dla Johnny;ego :]
powiem szczerze,ze tez nie kumam:]
Monico Turner- to co tu robisz na tym forum,skoro nie należysz go jego fanek?:> tzn mozesz wyrazić swoją opinie,ale zapewne wiele osób chciałoby w takim razie usłyszeć Twoja argumentacje, jestem ciekawa każdej opinii, nawet tej niepochlebiącej Johnny'emu :]
gdyby fan (?) pod pseud. "Jack sparrow" dał chcociaz jakąś emotikonę w zakonczeniu swojego postu ( :) lub :/ ) -rozwiało by to wątpliwości wielu osobom z tego forum o jego rzekomej sympatii dla Johnny;ego :]
No włanśnie chociaż nadalas sobie straszne nazwisko Turner;/:PP to jednak masz zdjęcie Johnny;ego;| Nie no kobieto!! Moze nam łaskawie to wyjasnisz:PP
madzia 06 biorac pod uwage ze wiekszosc filmow z johnnym mam w ulubionych i o nocie 10 i z epiraci to moj ulubiony film to chyba nie ma watpliwosci czy lubie deppa czy nie
acha,no juz teraz po spr to ok-widze,ze faktycznie jestes jego fanką:)napisalam tak,poniewaz Twoj post wywował lekka burze,a ludzie nie patrzyli na Twoje "ulubione filmy i osoby" tylko sie zastanawiali czy mowisz tak,bo kubisz Johnny'ego czy to ironia:] teraz juz nie mam watpliwosci:)thx
e tam, nie musi.
to ja do niego pojade.
KIEDYŚ
i w tym wielkim tłumie fanów spróbuje go dostrzec, choćbym miała wchodzić na drzewo!
madziu 06 jak cos to jestem FANEM deppa a nie FANKA i doceniam go nie za wyglad ale aktorstwo zdziwona?
no ok, nie spinaj sie tak,skad miałam wiedzieć,że jestes facetem,sam przyznaj,że na tym forum tłumu facetów nie ma:]wiec raczej do kazdego z uzytkowinkow zwracam sie jak do dziewczyny:)jesli Cie urazilam,to przepraszam.
Dlaczego mialabym być zdziwiona,ze doceniasz Johnny'ego za aktorstwo? Piszesz tak zapewne dlatego,bo myslisz,ze ja kocham Johnny'ego i modle sie do jego wizerunków codziennie przed pojsciem spac:] to nieprawda,uwielbiam Deppa jako aktora,uwazam ,ze jest znakomity jako aktor,jest niepowtarzalny,jedyny,oryginalny,
ale tez uwielbiam go jako osobe prywatną:)oczywiscie,nie zaprzecze-uwazam,ze jest baardzo przystojny,moj ideał faceta:)Kocham jego poczucie humoru,styl,wartości jakie ceni w życiu:) pozdrawiam