Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

jak widzę bandę zakompleksionych ignorantów opluwających wartościuowych ludzi. Rozumiem, można za kimś nie przepadać. Zgoda - każdy ma prawdo do własnego gustu i własych poglądów. Nigdy jednak nie rozumiałam po co ludzie tracą enegię tylko po to żeby zmieszać kogoś z błotem.

Nie jestem pierwszą osobą, która stwierdzi, że to forum schodzi na psy tak więc z wszystkimi tymi, którzy posłużyli się tą dygresją już wcześniej, zgadzam się w pełnej rozciągłości.

I na koniec jeszcze jedno. Tego że Depp jest genialnym aktorem naprawdę nie zmieni ilość negatywnych postów, ani tutaj, ani gdzie indziej - a różnica między nim a wami, tymi wszystkim "na-nie", polega na tym, że to on robi kasę, karierę i żyje takim życiem o jakim wy jestreście w stanie tylko pomarzyć - a czasami nawet i to za dużo.

Dziękuję. Skończyłam.

Clever

E tam pomażyć... po co?? Jeśli jeszcze jest szansa aby wziąść się w garść i kasy natrzepać, stać się sławnym itp., to należy wziąść się do roboty, a nie obrzucać kogoś błotem. Bo rzucanie mięchem nic w tym niewskura, a tylko ludzie czas niepotrzebnie stracą.