wydaje mi się, że do komedii. Już jak się na niego patrzy, to mordka sama się śmieje:) Najlepsze Benny i Joon
widze duzo więcej niz ci sie wydaje. mogłabym w tej chwili wymienic jeszcze co najmniej pieciu jesli nie więcej rownie dobrych jak on.
teraz zartujesz. synu przysiegam ze jesli kiedykolwiek cie dopadne to zginiesz. zwlaszcza za wczorajsze glupie zakwasy.
Marcinku, jestem w trakcie sprzątania i gotowania obiadu. Na dodatek muszę się spakować. Napiszę Ci wieczorkiem wszystkie ciekawe tytuły.
Ty skubańcu, przecież ty już od dawna znasz moje oceny. :PPPPP
EJJJJJJ ale ty nie masz pokazanych ocen typów i typiar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! co za omg!!!!!!!
"jestem w trakcie sprzątania i gotowania obiadu." -właśnie do tego służą kobiety i do innych jeszcze rzeczy ;)"hyhyhyhy Lady Marion"
mam na myśli zaspokajanie seksualnie swoich Panów
a no i cytat z Reuqiem dla snu ulubionego filmu licealistów
"Lady Marion hyhyhy wiesz co lubię w białych laskach -wspaniale obciągają ,czarne tego nie potrafią ...może to wina jakiś starożytnych rytuałów (wyjmuje ) ....wiem ze jest piękny ale nie wyjąłem go abyś mogła go podziwiać "
zapamiętałem po jednym obejrzeniu kilka lat temu tak mi się spodobała ta scena
jak dla mnie najlepszy jest w mieszance komedia-dramat, chociaż w każdej roli wypada po prostu genialnie:)