Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Uwielbiam Johnny'ego, ale do "Sekretnego okna" podchodziłam trzy razy i trzy razy zasnęłam przed połową... ;]

joannek

A mi się podobało. Widok Johnnego z tymi włosami sterczzącymi we wszystkie strony i w podartym szlafroczku :D
Tylko zakończenie do bani :/

Sol89

Nie no, Johnny to zawsze jest fajny ;) Możesz mi opisać w skrócie co jest dalej? Doszłam do tego, jak mu psa zabił ;)

joannek

Mam już takie zboczenie, że lubię szczęśliwe zakończenia. Dlatego w "Edwardzie" czy "From Hell" też mi się nie podobaly.
A co do opisywania filmu, to nie ma mowy, musisz to obejrzeć :P

Sol89

jak to zakonczenie do bani!!!!!!!!! przeciez to zakończenie było....idealne!!!! przez cały film o to chodziło! o zakonczenie, a to było świetne :D

polip

No powiedzcie :P chyba nie jestem w stanie tego obejrzeć. Mówisz, że lubisz szczęśliwe zakończenia, a to Ci się nie podobało??? Nie mówcie, że Johnny zginął :D

joannek

jakie złę zakończenie włąsnie zakończenie najlepsze :D jak to mówił 'zakończenie jest najważniejsze'

joannek

sama zobacz zakonczenie, ale w sumie zupełnie nie rozumiem czemu zasypisz na tym filmie jak dla mnie on od poczatku trzymał w napieciu, a najlep

polip

Sa różne rodzaje złych zakończeń. To mi się po prostu nie podobało i już :/
Za to teraz chcąc się przekonać, jak się kończy musisz obejrzeć :D

Sol89

Właśnie zauważyłam, że się powtarzam (ups)

Sol89

jak ci sie nie podobal film to chociaz przeczytaj opowiadanie na podstawie, ktorego nakrecono 'Sekretn Okno'. Powiem jedno - warto. A co do filmu to musze w koncu obejrzec zeby porownac xD

Toffik_3

Teraz jestem pod urokiem "Rozpustnika" ;)