Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 370 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Super Gość!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

JA MYSLĘ,ŻE JOHNNY DEPP TO NAJLEPSZY AKTOR SWOJEGO POKOLENIA.KTO SIĘ ZE MNĄ ZGADZA NIECH DA JAKĄŚ ODPOWIEDZ!

użytkownik usunięty

za oczywiscie sie zgadzam:)-johnny jest super akorem a w dodatku jest b. ale to b. przystojny.:)POzdrowienia dla wszystkich fanow Deppa:)

Zgadzam się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja w to watpie...mozliwe ze jest ale najgorszym aktorem swojego pokolenia.

abcdefghijk6

oj współczuję Ci abcd.. , współczuję

zaraz ruszy lawina

a ja sie zgadzam, jest wspanialy.,jego role sa wyraziste, charakterystyczne...nikt chyba by tak jak on nie umial zagrac.,.
ciekawa jestem abcd,, na jakiej podstawie wyraziles swoja opinie?

bijaaaacz

Na podstawie swojego niedorozwiniętego mózgu w którym mieszka mózgojad ale zdechł z głodu...niestety....ja tylko wyrażam swoją opinię.

użytkownik usunięty
Allicja

abcd jest...ekhym do abcd..spoj lepiej na siebie!!!!a nie krytykujesz innych!zagrałabys lepiej??WĄTPIE!

a ja i tak sądzie ze to nietylko super gosc ale ejst tez przystojny i fajny!!!!

hmmmmmmmmmm panna allicja zaczyna rzucac coraz to nowszymi i ciekawszymi tekstami...No no, chyba za wszelka cene chce byc super zabawna, lecz niestety nie udaje sie jej to...tak jak innym fanom tego isttnego beztalencia(co bede powtarzac caly czas) ...no a jesli chodzi o moja plec to jestem dziewczyna i z laski swojej zwracajcie sie wlasnie w ten sposob ...hmm i dlaczego mam niby nie mowic ze go nie lubie?

Aaa i wlasnie, ktos napisal czy bym lepiej zagra te role co on. Moja odpowiedz brzmi : Oczywiscie.
I powiem jeszcze...kazdy glupi potrafilby zagrac jakiegos edwarda nozycorekiego czy jakiegos biednego pirata...;/ No zalosne jest to co piszecie...

abcdefghijk6

Pannie Alicji faktycznie nie udaje się być zabawną ale z Ciebie abc mam niezły ubaw! HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!! Wiesz co? Ty już właśnie grasz ABC NOŻYCORĘKIE i jakoś nie bardzo Ci to wychodzi bo to nie była komedia! Jak postanowisz zagrać biednego pirata to prosze daj znać, troche śmiechu jeszcze nikomu nigdy nie zaszkodziło.

użytkownik usunięty
darkgate

abcd jest poprostu żalasna...zgadzam sie z moją poprzedniczką ze i ja mam z niej niesły ubaw...biedactwo za wszelką cene chce pokazac ze ma razje..buhahahah jakos jej to jak widać NIEWYCHODZI!!
p.s. do abcd...jak chcesz zobaczyć BEZTALECIE tospojrz w lustro...albo lepiej nie...nieprzepadam za tobą ale po co masz odrazu zawału dostawac??
buziaki dla wszystkich fanów depp'a

użytkownik usunięty
abcdefghijk6

jesli faktycznie taka z Ciebie dobra aktorka to powinnaś ruszyc do Hollywood i to natychmiast.

Nie powiem, że Depp to najlepszy aktor swojego pokolenia, ale z pewnością nalezy do jednych z lepszych aktorów. Miał kilka wspaniałych ról i jeszcze innych kilka wspaniałych ról jest przed nim. Jesli chodzi o filmy, które moich zdaniem Depp wzbogacil swoja osobą to: Edward Scissorhands, What's Eating Gilbert Grape, Benny & Joon, Don Juan DeMarco, Donnie Brasco, Sleepy Hollow, Chocolat, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Finding Neverland i koniec. Troche tego jest i wg mnie w każdym z tych filmów zagrał świetnie. Każda z tych postaci jets inna, ma swój charakter i co ciekawsze jets n tyle oryginalna że zpada w pamięć. Uważam, że to jest typowy ocarowy aktor, tylko teraz czekac na film, w którym zachwyci nie tylko widzów, ale równiez i Akademię.

użytkownik usunięty
abcdefghijk6

jesli faktycznie taka z Ciebie dobra aktorka to powinnaś ruszyc do Hollywood i to natychmiast.

Nie powiem, że Depp to najlepszy aktor swojego pokolenia, ale z pewnością nalezy do jednych z lepszych aktorów. Miał kilka wspaniałych ról i jeszcze innych kilka wspaniałych ról jest przed nim. Jesli chodzi o filmy, które moich zdaniem Depp wzbogacil swoja osobą to: Edward Scissorhands, What's Eating Gilbert Grape, Benny & Joon, Don Juan DeMarco, Donnie Brasco, Sleepy Hollow, Chocolat, Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Finding Neverland i koniec. Troche tego jest i wg mnie w każdym z tych filmów zagrał świetnie. Każda z tych postaci jets inna, ma swój charakter i co ciekawsze jets n tyle oryginalna że zpada w pamięć. Uważam, że to jest typowy ocarowy aktor, tylko teraz czekac na film, w którym zachwyci nie tylko widzów, ale równiez i Akademię.

nie to ze wydaje mi sie ze depp ma talent, wszytskie filmy w ktorych zagrał nie były g***nem tylko zawierały jakies przesłanie, bla bla bal. no i jego uroda, nie da sie nie zauwazyc ;)

PS Edwarda Nożycoreki Rulezzzzz, nikt nie zagra go lepiej, nikt sie nie odwazy :))

użytkownik usunięty
Divian

do abcd...nie nauczli cie jak byłaś mala ze ludzi ktorych sie NIE zna -i ktorych sie tylko wiedzialo sie nieobraza mowiac ze jest np. głupi?? ZASTANÓW SIE kobieto!! skąd ty to moze wiedzieć??rozmawialas z nim!!niektorzy mowią ze mowienie ze On jest wspanialy nie ma sensu,a to dizla w dwie strony...obrazanie go jest GLUPOTą!!wkurzasz mnie kurdne a to nie ejst latwe bo zazwyczaj spokojnym czlowiekiem jestem...

a jezeli chodzi o samego Depp'a to sie zgadzam ze wszystkimi POZYTYWNYMI opiniajmu na jego tema.Jest naprawde wietnym aktorem i jest jeszcze bardziej przystojy...ehh.

widze ze abcdefghijklmnoprstuwz (hahaha) zmienila portalik, bo jak ja napisalam przychylna wypowiedz na temat deppa, ta od razu zarzucila mi, ze to ze wzgledu na wyglad go lubie, no i oczywiscie napisalam, ze tak nie jest i chyba nie wiedziala co odpisac wiec zamilka :D a tutaj, znowu to samo moze mowic... powodzenia w kopiowaniu swoich odpowiedzi po 10 razy (lol) pozdrawiam

Ja się nie zgadzam.

użytkownik usunięty
Dobry_2

a ja sie oczywiście zgazdam a jezeli chodzi o abcd... to zcazyna byc juz naudna...poprostu sie powtaza...ehh...co za człowiek...
pozdrawiam-fanka Deppa:)

użytkownik usunięty

UWAGA ! ! ! ! ! "ABCD-gówno" to jakis zagrzybiały chłopak, który juz wczesniej pisałna tym forum zarzekajac sie ze nienawidzi Depp'a, i mowiąc ze jest chłopakiem. moge sie zalozyc ze to jakich spaslak który zeby sie odlac musi szukac fiuta przed lustrem bo mu brzuch zaslania. ale poza tym to uwazam ze johnny jest bardzo dobrym aktorem i to glupie abecadło nie zagralo by tego tak dobrze nawet w 0,000000001% bo nikt nie matyle uroku i talenty co Depp. Bardo go lubie i cenie, ale przyznajcie ze gdyby byl brzydki, na tym forum nie bylo by wiele wypowiedzi, i tylu fanek...

użytkownik usunięty

Daję odpowiedź :)