przykładny mąż i ojciec swoich dzieci,rodziny. Ma sliczną żone Vanesse, która spiewała w młodości swietny utwór Vanessa Paradis - Joe Le Taxi. Jestem pewny że Johnny nie zdradzi swej żony jak Mel Gipson po kilkudziesięciu latach dla młodej rosjanki. Tylko brać z niego przykład mogą inni aktorzy i nie tylko . :)
żona czy nie żona, ale śliczna to ona nigdy nie była, no może jak jest ładnie umalowana, ustawiona do zdjęcia robionego przez profesjonalnych fotografów to nawet jako tako wygląda, ale jak patrzę na zwykłe zdjęcia (np robione przez paparazzich) to niestety, ale wg mnie jest brzydka jak czarna noc, ma okropne zęby i kluchowaty nos, może niektórym się taki typ podoba, ale jak dla mnie to ona jest bardzo brzydka, setki ładniejszych po ulicach chodzą. Zaraz napiszecie, że jestem pusta i zazdrosna, choć to nieprawda, ale nie mogę zrozumieć co Johnnemu się w niej podoba, być może on zwraca uwagę nie tylko na wygląd ale i na charakter, pewnie tak jest, być może chciał mieć zwykłą dziewczynę, a nie jedną z silikonowych i wypacykowanych lal z hollywood, niewiem, w każdym razie jak to powiedziała moja kumpela "oni są z wyglądu jak piękna i bestia, z tym że to on jest w tym związku Piękną "
Śmieszne to co piszesz.
Deppowi niedługo stuknie 50 tka,i z wiekiem będzie już tylko starym dziadkiem,choć jestem płci męskiej to oglądając zdjęcia tego aktora stwierdzam ze uroda już mu nieźle przemija.