Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
247 862 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Johnny Depp to jest po prostu wybitny aktor...nie znosze tych dziewczynek,ktore tylko mowia o tym jaki jest przystojny...owszem jest przystojny ,ale mysle ,ze przede wszystkim trzeba zwrocic uwage na to jakim jest aktorem...

użytkownik usunięty
darling

zgadzam się z tobą: to irytujące. jednak ze dwa lata temu nie widziałam w tym panu nic przystojnego (po kiepskiej "czekoladzie"), ale dorosłam, zrozumiałam...a tak poważnie: ja go cenię głównie za to, co zrobił w "arizona dream", bo film to genialny i w "piratach z karaibów" (choć prócz niego w filmie nie ma nic, czym by się można było zachwycać, o rolę mi chodzi, już nie o urodę nawet). w "co gryzie gilberta greapa?" też był całkiem dobry, choć drażniła mnie jego farbowana fryzura.ogólnie to dobry aktor jest, momentami nawet świetny.

użytkownik usunięty
darling

Absolutnie się z tym zgadzam. Myślę że niepowinniśmy go oceniać po wyglądzie. Przyznam że w ,,Dziewiątych wrotach" i ,,Edwardzie...." lub ,,Sekretnym oknie" wcale niebył przystojny choć sekretne okno bardzo polubiłam. Niepowinniśmy go cenić za jego wygląd bo po obejrzeniu któregoś z tych filmów powinniśmy go przestać lubić. To bzdura oceniać kogoś po wyglądzie!!!

No co ty gadasz? Przeciez on był cudowny w tych filmach :P On jest zadzwiajaco piekny w kazdym filmie...kurna, nie dosc ze facet jest tak przystojny to jeszcze gra tak wspaniale, ze nie mozna oczu oderwac. No coz, ja bardzo zwracam uwage na jego talent aktorski, ale drogie kolezanki, powiedzcie szczerze, czy szalalybyscie za nim tak bardzo jak szalejecie gdyby nie byl przystojny? Sa inni aktorzy, rownie bardzo utalentowani, lecz uroda nie grzesza i nie maja takich tlumow fanow jakie ma Johnny ^^

użytkownik usunięty
Amunet

Co kto lubi. Mi sie nie podoba, ale od zawsze ceniłam go za jego talent i wnerwiają mnie osóbki typu "Boże jaki on cudowny" które G***o o nim wiedzą i dopiero jak zobaczyły go jako Sparowa to dowiedziały się że taki aktor istnieje.

No coz, zwaz na to, ze od kiedys w koncu zaczyna sie ta "milosc" do aktora i najczesciej rodzi sie wtedy kiedy widzi sie go w jakims dobrym, dosyc znanym filmie. to tak samo moglabym zwymyslac kogos za to, ze zaczal lubic Johnny'ego powiedzmy po Edwardzie...ja przyczepiam sie tylko do "fanow", ktorzy robia bledy w jego imieniu i nazwisku.

darling

Jest bardzo dobrym aktorem przyznaję, ale nie oceniam go podobnie jak wy po wyglądzie. Może jest również lubiany za role, które odgrywa; są one dość specyficzne. Najczęściej grywa buntowników lub odmieńców odrzuconych przed społeczeństwo. Tylko dziwie się, że ludzie takowych osobników tolerują wyłącznie na ekranie. Przyznam się, że jest on mym faworytem, ale irytuje mnie to, że niektóre niewyżyte panny oceniają go jako męźczyznę nie jako odgrywaną przez niego postać, a skąd mogą wiedzieć jaki jest po za ekranem? Mogą tylko przypupszczać, aczkolwiek będą to domniemania bezpodstawne, chyba, że ktoś wierzy w to co wypisują kolorowe pisemka.

darling

Jest bardzo dobrym aktorem przyznaję, ale nie oceniam go podobnie jak wy po wyglądzie. Może jest również lubiany za role, które odgrywa; są one dość specyficzne. Najczęściej grywa buntowników lub odmieńców odrzuconych przed społeczeństwo. Tylko dziwie się, że ludzie takowych osobników tolerują wyłącznie na ekranie. Przyznam się, że jest on mym faworytem, ale irytuje mnie to, że niektóre niewyżyte panny oceniają go jako męźczyznę nie jako odgrywaną przez niego postać, a skąd mogą wiedzieć jaki jest po za ekranem? Mogą tylko przypupszczać, aczkolwiek będą to domniemania bezpodstawne, chyba, że ktoś wierzy w to co wypisują kolorowe pisemka.

darling

darling

Chimaira

pierwszy film w którym go zobaczyłam był Edward... miałam jkaieś 8 lat...i nic potem długo długo nic aż pojawiły sie piraci mówie sobie co to za fajny aktor...założyłam bryle i patrze mój edward...i chociaż jest dla mnie ideałem faceta, i wogóle nigdy bym go nie zobaczyła gdyby nie jego 100% talent dlatego za to go kocham:***,więc chcąc nie chcąc kocham go za talent nie za urode....ona tylko umila patrzenie na niego pozdro

Chimaira

pierwszy film w którym go zobaczyłam był Edward... miałam jkaieś 8 lat...i nic potem długo długo nic aż pojawiły sie piraci mówie sobie co to za fajny aktor...założyłam bryle i patrze mój edward...i chociaż jest dla mnie ideałem faceta, i wogóle nigdy bym go nie zobaczyła gdyby nie jego 100% talent dlatego za to go kocham:***,więc chcąc nie chcąc kocham go za talent nie za urode....ona tylko umila patrzenie na niego pozdro

darling

masz 100% racje :) i tak samo jest ze sportem.. :|

darling

masz 100% racje :) i tak samo jest ze sportem.. :|

Angel_a

oczywiście że Johnny to przede wszystkim aktor, ale na aktora sie patrzy!!!!!!! to dlaczego ma nie być przystojny. talent i uroda to 2 razy więcej przyjemności!!!

darling

No, i wreszcie jest na tym portalu jakieś rozsądne forum na którym dziwczyny nie wyrywają sobie nawzajem włosów twierdząc albo że jest "super śliczny" albo że " to straszne g***o". A co do Deppa to fakt, że wielu ludzi dowiedziało się o nim dopiero z "Piratów ...", ale na tym polega jego urok. Nie wybiera filmów kasowych, tylko takie, jakie mu się podobają. Więc są to przede wszystkim filmy, których większość z nas nie ogląda. Jest genialnym aktorem, a to, że faktycznie jest naprawdę przystojny, to już inna gatka. Także pozdrowienia dla rozsądnych ludzi, którzy rozmawiają na tym forum w sposób normalny i bez przekleństw.
Ps. Gdyby Johnny to zobaczył na 100% uciszyłby się, jak filozoficznie debatujemy nad jego talentem i urodą. Jeszcze raz pozdrawiam!

darling

No, i wreszcie jest na tym portalu jakieś rozsądne forum na którym dziwczyny nie wyrywają sobie nawzajem włosów twierdząc albo że jest "super śliczny" albo że " to straszne g***o". A co do Deppa to fakt, że wielu ludzi dowiedziało się o nim dopiero z "Piratów ...", ale na tym polega jego urok. Nie wybiera filmów kasowych, tylko takie, jakie mu się podobają. Więc są to przede wszystkim filmy, których większość z nas nie ogląda. Jest genialnym aktorem, a to, że faktycznie jest naprawdę przystojny, to już inna gatka. Także pozdrowienia dla rozsądnych ludzi, którzy rozmawiają na tym forum w sposób normalny i bez przekleństw.
Ps. Gdyby Johnny to zobaczył na 100% uciszyłby się, jak filozoficznie debatujemy nad jego talentem i urodą. Jeszcze raz pozdrawiam!

Kotylion

masz 100% racji!!! to samo napisałam na temacie o Danie Radcliffie!!
pozdrówka

Kotylion

masz 100% racji!!! to samo napisałam na temacie o Danie Radcliffie!!
pozdrówka

Kotylion

masz racje to samo napisałam no forum o dannym Radclifie

Kotylion

masz racje to samo napisałam no forum o dannym Radclifie

Nuriko

o...zagladnelam tu i szczerze sie ucieszylam widzac, ze istnieja jeszcze inteligentni ludzie, napisalam na tym forum juz tak dawno, ze juz o tym zapomnialam,hmmm a teraz wybieram sie do kina na Finding Neverland, czekalam na ten film blisko pol roku i wreszcie sie doczekalam, pozdrawiam wszystkich inteligentnych fanow Depp'a ;)))

darling

Co Cię to obchodzi co kto mówi?! Jeżeli nie lubisz takich dziewczyn to nie czytaj! Proste.

darling

Ja tez ich nie znosze poprostu wydaja mi sie smieszne
aktora powinno sie cenic przedewszystkim za jego gre aktorska
Ja go lubie za to ze w kazdej zagranej roli dodaje cos od siebie
I gra ousaiderow......
wnet przejdzie era na piratow....zakochane fanki znajda sobie innego bozka do wielbienia
I tylko prawdziwi fani pozostana

ajra

Czyli według Ciebie dziewczyny, które przez piratów stały się fankami Johnnego nie są prawdziwymi fankami? Tak jak Ty stałaś się po jakimś filmie jego fanką tak samo inni przez piratów, więc prosze nie pisz że nie jestem prawdziwą fanką i że znajde sobie innego "bozka" do wielbienia.

Shrew

A ile z was tak naprawdę, w wypowiedziach swoich nie stwierdzały, że jest bardzo przystojny? I co to za wypowiedzi "masz rację" lub "zgadzam sie z poprzedniczką", skoro macie podobne zdania nie umiecie ich wyrazić? To blog "dollsy" czy dyskusja na temat aktora?

Przyznam się szczerze, że Deppa polubiłam, że względu na... indiańskie korzenie... kiedyś bardzo interesowałam się Indianami ich kulturą, tradycją, całokształtem mówiąc wprost. Postanowiłam, że muszę zobaczyć go na ekranie. Moim pierwszym filmem był Edward Nożycoręki, tam Depp nie był jakiś "cud - miód" przystojniakiem, ale filmem tym zdobył mój ogromny szacunek i sympatię. Oglądam wszystkie filmy z jego udziałem, bo nazwisko Depp w czołówce głównych aktorów jest wyznacznikiem wartości danego filmu dla mnie. A, że jest przystojny to chyba wszystkie widzimy. Aczkolwiek to miły "dodatek" do kunsztu aktorskiego.

Shrew

Tak wlasnie mysle
Moim zdaniem fanem mozna sie stac dopiero wtedy gdy widzimy wiecej niz jeden film z danym aktorem

ajra

Ja widzialam z nim filmow pelno...te ktore mi sie podobaly i te co nie...ale i tak bardzo dobrze gra...zgadzam sie z tym ze jest przystojny, ale nie tylko ... jest czlwoiek jak kazdy z nas...

darling

ja uważam, że ma boski wygląd, ale przedewszystklim go podizwiam, właśnie jako aktora. jest naprawdę wybitny, wybiera bardzo różnorodne filmy i wspaniale wczówa sie w rolę

martini215

A czy ja mówie, że to zły aktor? Jest zniewalającym aktorem ale jest też nieziemsko przystojny, nie da sie nie zauważyć... :)
Więc nie złorzecz kiedy mówimy, że jest przystojny bo to prawda!
A ja nigdy nie pominęłam, że jest świetnym aktorem...

morena1008

Słownik Języka Polskiego:

złorzeczyć
1. ?życzyć komuś czegoś złego?
2. ?przeklinać kogoś lub coś?

Nie sądzę bym złorzeczyła, o karambaaaa cóż za wzniosłe słowo.. ale zejdzmy z piedestałów i zaglądajmy czasem do SJP, taka mała dobra rada :). A tak co do niezrozumienia mojej wypowiedzi, bo chyba tak było moreno1008 sama przyznaję, że jest i świetnym aktorem i bardzo przystojnym więc aluzji mojej niezrozumiałaś. Niemniej jednak pozdrawiam i życzę udanej niedzieli.

darling

popieram cię calkowicie(--co z tego ze ktos jest ładny,skoro nie ma talentu aktorskiego?Johny ma i to wielki talent(moim zdaniem jego najlepsza rola to POTC)aktorski i umie dobrze grać