Johnny Depp

John Christopher Depp II

8,8
249 402 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Johnny Depp

Trzy czwarte topiców na formum jest praktycznie o tym samym. Albo piszą o urodzie Deppa, albo o jego talencie i geniuszu. Ja rozumiem, że obie te cechy warte są podkreslaenia, ale ile można??? Powtarzacie się! W kołko piszecie to samo, na kazdym temacie na forum. "Ah, jakie on ma oczy, a jakie kości policzkowe, ohhhhhhhhhhh!!!!", lub " Ludzie!!!on jest genialnym aktorem! Z kazdego filmu robi dzieło sztuki! Prawda jest ładny, ale ja nie zwracam na to uwagi, tylko patrzę na jego niezwykły TALENT!!"
To isę zaczyna robić żałosne. A jak ktoś wyskoczy z tekstem, że jest beznadziejny, to od razu ludize obrzucają go obelgami. Czyżby to forum zaczeło schodzić na psy?
Bardzo szanuję tego człowieka9 jak wiadomo z moich wypowiedzi), zarówno jego urode jak i talent. Ale nie ma sensu w kółko pisac tego samego! To nie jest jakas lalka, która można tak pomiatać, tylko człowiek godny szacunku. Nieważne, czy się tym przejmuje czy nie. Po prostu.

Mery_4

podpisuje sie pod toba,bo wiadomo,ze ladnych aktorow jest duzo,zdolnych tez dozo,ale przystojnych i dobrych juz mniej,a Johnny zalicza sie do nich,i dlatego jest tu tyle kontrowersji,

Mery_4

Trochę muszę ci przyznać racji, Mery. Ale w sumie - jak chcą to niech piszą :P Ich sprawa. Ja żyję tylko dniem 5.12 !!!!!!!!!! Johnny na razie musi poczekać!!! :D Pozdrófffka - Kaileena

Mery_4

Za dużo nie zaszkodzi. Aczkolwiek można by napisać coś dla odmiany :]. Mam tu na myśli, że Depp jest zerem. Temat na pewno by wywołał dyskusję ;]
A skoro tak wam się to nie podoba to napiszę coś nowego.