Trzy czwarte topiców na formum jest praktycznie o tym samym. Albo piszą o urodzie Deppa, albo o jego talencie i geniuszu. Ja rozumiem, że obie te cechy warte są podkreslaenia, ale ile można??? Powtarzacie się! W kołko piszecie to samo, na kazdym temacie na forum. "Ah, jakie on ma oczy, a jakie kości policzkowe, ohhhhhhhhhhh!!!!", lub " Ludzie!!!on jest genialnym aktorem! Z kazdego filmu robi dzieło sztuki! Prawda jest ładny, ale ja nie zwracam na to uwagi, tylko patrzę na jego niezwykły TALENT!!"
To isę zaczyna robić żałosne. A jak ktoś wyskoczy z tekstem, że jest beznadziejny, to od razu ludize obrzucają go obelgami. Czyżby to forum zaczeło schodzić na psy?
Bardzo szanuję tego człowieka9 jak wiadomo z moich wypowiedzi), zarówno jego urode jak i talent. Ale nie ma sensu w kółko pisac tego samego! To nie jest jakas lalka, która można tak pomiatać, tylko człowiek godny szacunku. Nieważne, czy się tym przejmuje czy nie. Po prostu.
podpisuje sie pod toba,bo wiadomo,ze ladnych aktorow jest duzo,zdolnych tez dozo,ale przystojnych i dobrych juz mniej,a Johnny zalicza sie do nich,i dlatego jest tu tyle kontrowersji,
Trochę muszę ci przyznać racji, Mery. Ale w sumie - jak chcą to niech piszą :P Ich sprawa. Ja żyję tylko dniem 5.12 !!!!!!!!!! Johnny na razie musi poczekać!!! :D Pozdrófffka - Kaileena